זהו בן שלי בבית

זהו בן שלי בבית

היום הבאתי אותו ואת כל הדברים שלו . סידרתי לו בית ספר מיום ראשון הסעות לשם . בבוקר אני אקח אותו ובחזרה תיקח אותו מטפלת שאני מכירה אותה טוב מאוד עבדתי פעם ביחד. בן שלי בבית @@ זהו זה ... חיים שלי חזרו

בהצלחה מעכשיו אל תזדקקי/תבקשי דבר מהרווחה

אני מקווה שתדעי דבר אחד יותר בחיים אל תבקשי טובות של הרווחה וזכויות תפני ישירות להיכן שמגיע ולמוסדות קרי ביטוח לאומי בגדים עדיף לך לקנות בויצו יפו או לחילופין בשוק הפשפשים אם חסר לך חלילה כסף ולהיות קשוח וסמכותי ובחיים לא להתלונן שקשה עימו ותבהירי לושאת בעיותיו איתךבסמכות הורית אך ורק את תפתרי איתו ושלא יערב חלילה גורמים אם ירצה להישאר בבית אסמך לייעץ עדיף במסרון בהצלחה שנת למודים מוצלחת ושנה טובה

תודה רבה

אבל כסף זאת לא הבעיה שלי . אני עובדת קשה מאוד באמת קשה ואני מרוויחה את הכסף בשבילי ובשביל הבן שלי . שיקבל את הטוב ביותר . ודרך אגב לא בחיים לא קיבלתי מזונות מהגרוש כי הוא פשוט לא משלם וביטוח לאומי גם לא משלם בגלל שאני עובדת למרות שיש פסק דין

פרצופהשל המדינה

בחוקי מזונות מופיע שאישה המרוויחה מעל כושר השתכרות יכולה לתבוערק דרך הוצאה לפועל ושם לא משלמים במקסימום לשלוח אותו לכלא בנושא זה אין מה לעשות

יש לי תיק בהוצאה לפועל

כאילו חיפשו אותו חצי שנה ולא מצאו וזהו ככה זה נגמר . הבן אדם הזה בכלא עכשיו על סחר בסמים . שלא ישלם מזונות רק שיניח לי ואני אעבוד קשה לא נורא

אם הוא בבית הסוהר

יש לך זכות לתבוע צריכה עו"ד את המדינה אני יודע שזה אחת מזכויותייך תבדקי באמצעות עו"ד

כל הכבוד לך על הנחישות

מאחלת לך המון בהצלחה. אם תרצי לדעת קצת יותר על כל נושא הוצאת ילדים מהבית צרי איתי קשר ואשתדל מאוד לעזור לך על ידי מתן כיוון. כמובן בהנחה כמו שכתבת שההוצאה מהבית הייתה לכאורה ללא סיבה מוצדקת.

רק שכחת לציין כמה פרטים

דעתי אני חושש שהם ינקמו בה אבל אם באמת היא רוצה ללכת על תביעה היא קודם צריכה להוכיח שהדו"חות ניו שקריים ולא הייתה סיבה מוצדקת להוצאתם מהבעיות להוכיח עובדות הפוכות להביא עו"ד יקר ותותח ולקוות לשופט שהוא יהיה אמיתי בהצלחה!!!!!!!!111

תודה על העזרה

אבל כמו שאת יכולה להבין יש לי ניסיון רב תחום הזה . אז תודה

ברור, אחרי סבל ארוך טווח

צוברים נסיון. הנושא מוכר לי מהצד השני ויש עוד הרבה מאוד דברים שיכולים לשפוך אור לכל נושר הוצאת ילדים מהבית. הכוונה לתת לך עוד כיווני מחשבה. "מכל מלמדי השכלתי". לשיקולך.

טוב ויפה, בלי 'לכאורה'

כמי שהכירה את המקרה יותר מקרוב, אני מרשה לעצמי לומר בבטחון רב, כי ההוצאה מהבית הייתה ללא סיבה מוצדקת - בודאות ולא לכאורה. גם ההתעקשות בהמשך של הרווחה שלא להחזיר את הילד הביתה לא הייתה מוצדקת ונבעה, לדעתי, מטיפשות (לא רק של הרווחה שלא בדקה את ההאשמות לאשורן ולא פעלה למסגרת יום בקהילה כחלופה למוסד, אלא גם של בית המשפט שלא חקר מספיק את פקידות הסעד ולא שאל אותן את השאלות הנכונות) ומאגו. חבל שילדינו הרכים משלמים את המחיר והלוואי שהורים אחרים היו יכולים ללמוד מהניסיון של תהילונת.

numberjacks33

New member
כל הכבוד אמא לוחמת

מאחלים לכם רבה שקט ואהבה ושתצליחילגדלו בנחת.

למעלה