זהו את השיר משפט משיר של איגי.
R Ronushnush New member 19/4/06 #3 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מזכירה שמופעלת לצידו של ג'וק מת, השעה שלוש ארבעים וחמש! זה היה ממש מגעיל להדביק לשם תמונה של ג'וק. ראו לו את כל השיערות על הרגליים , חוצמזה האישה צריכה לסדר את המשרד שלה וזאת תמונה גדולה
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מזכירה שמופעלת לצידו של ג'וק מת, השעה שלוש ארבעים וחמש! זה היה ממש מגעיל להדביק לשם תמונה של ג'וק. ראו לו את כל השיערות על הרגליים , חוצמזה האישה צריכה לסדר את המשרד שלה וזאת תמונה גדולה
ה המשינאית New member 20/4/06 #6 אחח ימי אלעד נוחוביץ'../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif איך היינו צוחקות על הרעמה שלו
A A t z a New member 21/4/06 #8 אני עצבנית על התמונה הזאת../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif יש אותה רק בשחור לבן ויצרתי קשר עם הצלם המעפןןןן של האתר הזה והוא היה מאוד רע ולא שלח לי את המקור ושניהם יצאו פה חמודים
אני עצבנית על התמונה הזאת../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif יש אותה רק בשחור לבן ויצרתי קשר עם הצלם המעפןןןן של האתר הזה והוא היה מאוד רע ולא שלח לי את המקור ושניהם יצאו פה חמודים
י ילדה מוקצנת New member 19/4/06 #4 ../images/Emo207.gif../images/Emo53.gif מישהו יכול בבקשה לשלוח לי את "קולנוע" בביצוע של איגי?
J just reut New member 19/4/06 #5 אני יכולה אם את רוצה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif איסיקו-240007450