זהו את הפרק!

casperit

New member
זהו את הפרק!

Blossom: Ceramic bowl? Professor: Ceramic bowl. Professor: Yeah, that was great. A-And and Bubbles, with your, uh…uh… what what’d you make? Bubbles: Crayon drawling! Professor: Crayon drawling. Professor: That was wonderful. And and Buttercup. Buttercup: Boxing gloves! Professor: Oh…that that’s right, made out of socks. יעל

Mikee P M

New member
זהו את הפרק

באיזה פרק, ורק בפרק אחד עד כמה שאני זוכרת, אומרת באבלס: "בום צ´אקלה לאקה!" נראה אתכם/ן...

casperit

New member
זהו את הפרק!!!

(שמתי גם תמונה מאותו פרק) Blossom: You threw it too hard! Buttercup: Did not! Blossom: Did too! Buttercup: Did not! Blossom: Did too! ניסיתי לעשות את זה קצת יותר קשה הפעם:) יעל

Nagini Potter

New member
*מגיבה ראשונה!!*

אלא אם כן מישהו שלח כבר את ההודעה שלו בזמן שאני כותבת את שלי.... זה הפרק שיש לפרופסור יומולדת (או שזה יום האב? משהו כזה), והבנות רוצות לתת לו מתנה אבל כל המתנות שלהן די.... אמ.... עלובות. אז בלוסום גונבת לו את המקלות גולף שהוא נורא רצה.... נראה לי... Nagini Potter

Superchu

New member
מחכה

מחכה מחכה מחכה מחכה מחכה מחכה מחכה מחכה מחכה מחכה מחכה מחכה מחכה ומקפיץ

casperit

New member
אופס, כן נכון צדקת:)

ניסיתי להטעות שתתלבטו בין הפרק של אוקטי לפרק עם מוג´ו.. והמפלצתלא קשורה לכלום.. לא משנה:) יעל

Superchu

New member
מה לא קשורה?

זו המפלצת שגלגלו לכדור שבטרקאפ זרקה ואז הן התחילו לריב

man in heaven

New member
BUBBLEVISION

הפרק שבאבלס צריכה משקפיים.. היא עושה את זה מול הנמלה (נראה לי..)

casperit

New member
נכון הנה עוד- זהו את הפרק!

Blossom: There’s only one thing you can do! Buttercup: NO! Anything but that! Blossom: Buttercup! Buttercup: No, no, no, no, NO!…ALL RIGHT! ELMER!! Elmer: Huh? Buttercup: Uh…I-I-I’m…s-s-s-so-s-s-so-o-o…o-o-r-r…r-r-r-ry! יעל

casperit

New member
אתם מזהים מהר מדי:)

אני צריכה למצוא משהו יותר קשה... יעל

למעלה