זהו !!!!! אתם מתים !!!!!חחחח

lollipop161

New member
זהו !!!!! אתם מתים !!!!!חחחח

תראו איזה חמודדדד ומתוק וחתיייך מיקה מדבר על האתר החדש שלו!!! הוא עוד כמה שבועות ייצא לפעילות וזה אבל הוא מספר מה הוא עשה כל הזמן הזה ומה קורה איתו, ומה יהיה באתר... הוא מדבר אולי שעה! חחחחחחח תראו מהרררררררר http://www.mikasounds.com/

Robin Sparkles

New member
איזה חמודדד../images/Emo99.gif

כשהראו חלק מהקליפים זה העלה בי זכרונות כלכך יפים.. במיוחד love today ו- grace kelly אולי גם קצת big girl. טוב הלכתי לשמוע לאב טודייייי "שוק שוק מי"

אם הקישור הוא לאתר הישן...

החדש קיים כבר מזמן0.0 אבל הוא עדיין נורא חמוד^^ נ.ב תזכורת-לחתום ולפרסם ולפרסם ולחתום!

sivanika

New member
ראיתי אתמול :)....

חמוד הא? זה מצחיק קצת כי נראה שהוא קורא מכרטיסיות...

lollipop161

New member
חח כן.. טוב, אי אפשר לזכור מה להגיד..

אבל הוא מדבר ממש יפה, ענייני כזה... אני עכשיו עם מסך LCD בגודל 20' והא הרבה יותר בהיר... עכשיו רואים את השיער החום שלו! חח נכון עכשיו בא לכם עוד יותר שהוא יבוא? חח

ענבי פ

New member
נכון! ../images/Emo6.gif

יש קטעים שהוא ממש מדקלם... חח חמוווווד :) ישר ידעתי שאמרו לו בדיוק מה להגיד... הוא גם בסטודיו ולא בבית או בכל מקום אחר, אז זה לא נשמע מופרך כל כך. ;)

דינדש

New member
זה נראה כאילו הוא קורא מטלפרומטר...

נו הזה כמו שיש בתכניות אירוח שהטקסט רץ כזה והמנחה צריך לקרוא ממנו

lollipop161

New member
חח כן סביר להניח..

וואי הוא צריך להיות מנחה.. לא כל אחד מסוגל לדבר ככה יפה גם אם זה כתוב לו! חח הוא עושה את זה ענייני...

ענבי פ

New member
אני לא מאמינה שראיתי את זה רק אתמול!

ואיך שראיתי שלחתי לך... כמובן... חחחח ממש התלהבתי מזה ;) הוא אמר שהוא הולך לעצב מחדש את האתר שלו אבל לא חשבתי שממש עכשיו... חשבתי שזה יהיה עם היציאה של האלבום הבא בערך. ואני אוהבת את מה שעשו עד עכשיו מאוד. רואים שהוא נתפס חזק לרעיון הצבעוני הויזואלי, הוא לא ישתחרר מזה גם באלבום הזה ;) אני אוהבת במיוחד את המשפט שהוא אומר ש"זה לא יהיה כמו עד עכשיו שהאתר היה בעיקר מספק מידע על הופעות וסינגלים חדשים, אלא עכשיו יהיה לו עולם משלו". ואני שמחה שהוא עידכן אותנו במה שהלך איתו בחודשים האחרונים... התגעגעתי מאוד ללא ספק ;)

ענבי פ

New member
אה...

ומסתבר שכמה חודשים בבית במולדת הבריטית החזירו לו קצת את המבטא ;)

sivanika

New member
אני נוסעת ללונדון ביום שישי...

למסור דש לבית של מיקה??? חחח אני מרגישה ממש STALKER.... חחחח

ענבי פ

New member
וואלה?!

מגניב! איפה תהיי בלונדון? כן כן תמסרי ד"ש לבית עם הגדרות הורודים איי שם בדרום קנזינגטון שבמערב לונדון

lollipop161

New member
חחחחח זו לא פעם ראשונה

הכירי נא- סיון- שגרירת פורום מיקה בלונדון. חח היא דיברה איתו, הצטלמה איתו, העניקה לו מתנות, הייתה בהרבה הופעות.. נשאר עוד משהו? חח המשיכי כך =]

lollipop161

New member
אה, והתחבקה איתו

חחח כן, התרגלנו כבר לרעיון.. סיון תביאי תמונה שלכם שתראה! חח

למעלה