E Eilleen New member 23/2/06 #5 ../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif:-
../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif:-
M MiriOrit New member 24/2/06 #30 ../images/Emo24.gif מתה עלייך.. רק להבהיר - לא התכוונתי לעשות שרשור צומי או משהו בסגנון. פשוט רציתי להראות לכם כמה הפורום מת ויבוא יום שהנהלת תפוז כבר לא תקשיב לתחנוניי ותסגור אותו ואז לא יהיה לנו בכלל מקום לדבר בו ואז אני באמת אבכה
../images/Emo24.gif מתה עלייך.. רק להבהיר - לא התכוונתי לעשות שרשור צומי או משהו בסגנון. פשוט רציתי להראות לכם כמה הפורום מת ויבוא יום שהנהלת תפוז כבר לא תקשיב לתחנוניי ותסגור אותו ואז לא יהיה לנו בכלל מקום לדבר בו ואז אני באמת אבכה
R REDbloodedMAN New member 24/2/06 #31 אל תתייאשי, עוד מעט ששאניה תתחיל קצת יותר לזוז גם הפורום יתוערר. ^_^ מבטיח לבקר יותר שאני אוכל (בסופי שבוע) GO MIRI!
אל תתייאשי, עוד מעט ששאניה תתחיל קצת יותר לזוז גם הפורום יתוערר. ^_^ מבטיח לבקר יותר שאני אוכל (בסופי שבוע) GO MIRI!
E Eilleen New member 24/2/06 #32 עכשיו ומיד ברגע זה אתה מספר לנו הכל על הצבא ואל תדאגי מירי לא חשבנו שזה שירשור צומי זה רק שירשור החייאה - די יעיל בסופו של דבר לפורום וחוץ מזה, לא שאני אומרת שזה שירשור צומי אבל גם אם זה היה אני מאד בעד - היי שלושת רבעי מהשירשורים שלי הם כאלה
עכשיו ומיד ברגע זה אתה מספר לנו הכל על הצבא ואל תדאגי מירי לא חשבנו שזה שירשור צומי זה רק שירשור החייאה - די יעיל בסופו של דבר לפורום וחוץ מזה, לא שאני אומרת שזה שירשור צומי אבל גם אם זה היה אני מאד בעד - היי שלושת רבעי מהשירשורים שלי הם כאלה