זהו אני עוזבת

אולי נחזור לשאלות על הסדרה....

כל אחד ישאל שאלה ואז השני יענה וישאל וכו´ וכו´........השרשור הקודם של זה היה ענק וכולם השתתפו בו ונהנו ממנו!נו,מי בעד?

actress

New member
זה אותו רעיון של מה שהיה בפורום של

יעל? שכל 1 בוחר דמות? אם כן אני שלומית.

actress

New member
עשינו את זה כבר מיציתי את עצמי פה

ובשביל משחק חדש עדיף לפתוח נושא ואמת או חובה מיצה

אז חידות על הסדרה.....

חבר´ה תחליטו כבר מה אתם רוצים לעשות כאן........אולי נעשו שרשור חידות?אין לי רעיון אחר.מצטערת.

עדי18

New member
הפורום לא מת!!!!! פורום שרושמים בו

מיליון הודעות ביום זה לא פורום מת!!!ממש לא!!!אני מכירה פורום שתקוע כבר שנה באותו עמוד!!אז זהו, זה פורום ממש חי ונושם...אפשר לנסות ךמצוא עוד אנשים שיבואו לפה,ולעשות כל מיני דברים כדי שהפורום לא יהיה משעמם...זה לא כזה בעייה... וחבל שעזבו אנשים, דווקא אנשים שהייתי בקשר איתם....*סניף*

casperit

New member
אוף למה לעזוב???

דווקא בזמנים כאלו שהפורום שלנו גוסס כדאי שכולם ישארו לשמור עליו... למה לעזוב?? יעל

ביי אופיר

למרות שזה מדכא לראות שכולם עוזבים.גם אני רציתי לעזוב אבל אני לא יכולה בלי להיות באינטרנט ולכתוב בפורומים כאן,אבל בעיקרון-הם צודקים.כבר אין מה לעשות יותר בקשר ל"לחיי האהבה".כדאי שנמצא איזה רעיון טוב.....

חולי לא!!!!!!!!!!!

בואנה הפורום הזה גווע.................למה כולכם נוטשים פתאום?אתם כאלה רעים.......אתם רוצים שהפורום ייסגר?אולי תמצאו איזה רעיון במקום לעזוב?

קירי

New member
כנסו לפה!!!!!

אוקיי אז ככה... היה פה ריב ובגלל ילדה אחת שהתחילה פה ריב כולם עוזבים?!?!?!?!?! מה זה הפיגור הזה! אז לא צריך להכנס חמש שעות ביום לפורום כנסו כמוני פעם ביום יומיים ככה.... אבל באמת למה לעזוב לא חבל?!!?!?!?!?!!?!

pompii

New member
אנשים אתם לא רציניים....

אורנית-מה קרה? מה פתאום ללכת? מה,קשה להיכנס??? דנה-אחרי כל כך הרבה זמן פה את נוטשת, הרי את לא זוכרת שהיית סמל הפורום??? עדי-למה לעזאזל, what the fuck?????? חולי-מה אתה הולך אחרי העדר,3 הולכות אתה אחריהן??? נו באמת, במקום לנטוש תמשיך את הפאנפיקים שלך!!! ובקיצור אנשים-אל תעזבו... ואם בכל זאת לא הצלחתי לשכנע... אז היו שלום, ושיהיו לכם אחלה חיים שבעולם כי הרי לא נפגוש אותכם יותר... אולי נעשה פגישת מחזור????

אולי כי נכנסת בשעה נורא מאוחרת.....

תראי,למרות שיש כאן המון ילדים,הפורום הזה בקושי מתעדכן כי לא תמיד יש מה לומר.......מבינה?

למעלה