זהו אני עוזבת

אני לא מבינה!!!

יש כאן מלא ילדים בפורום!!! אז למה אין הרבה הודעות אני כבר כאן איזה שעה ואין הודעות חדשות!! תכתבו משהו!! סופיייייי מושלמתתתתת

ofirosh

New member
זהו אני עוזבת

אני עוזבת את הפורום לתמיד.... אהבתי אותו נורא אבל הגיע הזמן לעזוב. ביי ביי שיהיו לכולכם חיים מאושרים מאוד

ADIDIDIDI

New member
לא מותק......

אני אופיר ודנה החלטנו יחד!!!! יאלללללללה בייייייייי

ofirosh

New member
לין את בכלל לא כאן ואת לא יודעת

למה אנחנו עוזבים אני עדי ודנה החלטנו שהגיע הזמן לעזוב וזהו

ADIDIDIDI

New member
נכון

ותאמיני לנו שהסיבה היא טובה! עם פורום כזה עדיף לא ליהיות בשום פורום!

pompii

New member
זהו....למה לעזוב?

מה רע בפורום הזה? היו קצת בעיות עם אנשים לא הכי נחמדים אבל זהו,ההודעות האלו נמחקו והכל בסדר. למה לעזוב?

pompii

New member
כבר 3 עוזבים......?

יאאאאא הפורום שלנו מדרדר... גם מתחילים לעזוב, כבר שלוש בנות עזבו. גם מיכל מחקה אותנו מהחתימה שלה. גם אנחנו כותבים איזה חצי עמוד ביום במקום 2 וחצי כמו פעם. מה קורה אנשים? יסגרו לנו את הפורום... זה בכלל מפריע למישהו עדיין,שיסגרו אותנו?

actress

New member
מחקתי לשניה נעלמתי וחזרתי הביתה

הנה הוא עדיין פה

חשישניק

New member
פורום אחר לחיי האהבה

כנסו כולם. שם הפורום חדש 0 הודעות כדי להירשם ולהתחיל לכתוב הודעות. לחץ כאן כדי להיכנס

אור 2002

New member
מצטער חשישניק

כולם פה מעדיפים את הפורום הזה ולא נחליף אותו באף אחד אחר!!!!!!!!

חשישניק

New member
הוא מת אם לא ידעת!

כולם מקללים את כולם מיכל מחקה מהחתימה שלה את הניהול פה ורק השאירה את הפורומים האחרים שהיא מנהלת

אור 2002

New member
אז כדאי ללכת למיכל לקבל כמה הסברים

למה היא מחקה את עצמה לניהול של הפורום, חוץ מזה אל תהרוג אותו לפני שהוא לא גוסס, תן לו הזדמנות לחיות!!!.

Tomerman

New member
אין סיכוי!!

כולם מקללים הפורום מת!!! לדעתי כדאי לעבור לפורום חדש ואם כבר חשישניק כתב... אז נעבור אליו...

pompii

New member
מיכל../images/Emo70.gif

למה מחקת אותנו מהחתימה שלך??? את לא רוצה לנהל יותר את פורום "לחיי האהבה"????

actress

New member
לפני שנסעתי לשפיים מחקתי וחשבתי|

שאני עוד אחזור לקמצוץ שניה לפה אבל בסוף לא כי הייתי עסוקה ומחקו פה את כל מה שכתבו לא אני ויעל אבל תדברו כבר על נושאים אחרים אנחנו דשים בזה כ"כ הרבה שזה כבר מיצה.

למעלה