זהו,אני מתחילה

golden energy

New member
זהו,אני מתחילה

לסמוך על רופאים רק בערבון מוגבל
אני מבינה שהם צריכים להתמודד כל היום עם אנשים, חולי וכו', אבל, קצת יחס אנושי יהיה נחמד.. קצת להתייחס לבני אדם כבני אדם ולא רק כסטטיסטיקה על הנייר... לא כולם כאלה..אבל בכל זאת..

אני מניחה שאת מדברת על רופאים בשירות צה"ל

\= חודש וחצי הייתי עם שיעול כרוני, שגרם לכל מניי התכווציות שרירים בחזה ובגב וכל מה שהוא "נתן" לי זה מקלחת חמה, איפה שאם היו מיים לא קפואים היית אומרת תודה שלא נשרה לך האצבע באותו היום. חרא של רופאים.

golden energy

New member
רופאים של צבא

ידועים כ"סנדלרים" מימים ימימה
אבל גם רופאים "רגילים".. גיליתי שרוב הרופאים(לא שאני חולנית או היפוכונדרית..חחחח...פשוט ליוויתי כמה אנשים במשך כמה שנים בבתי חולים..ואני רואה ושומעת את זה גם מאחרים..) פשוט לא מתייחסים טוב לאנשים.. מתייחסים אליהם כנטל, לא מאמינים להם..פשוט בושה.. חבל שלא התלוננת על הרופא הזה מהצבא,הוא נשמע כאילו הוא רצה לצאת ידי חובה ולעשות את המינימום שבמינימום..ממש חוצפן... יש כ"כ הרבה מקרים של רשלנות רפואית ואנשים שמתים/נהיים נכים בגללה, ושוב,אני לא מדברת על טעות אנוש או משהו כזה אלא על רופאים שלא מאמינים לחולה שהוא לא מרגיש טוב,נותנים לו אקמול ואומרים לו-"תתמודד".. אח"כ מתפלאים למה מטופלים לא סומכים על רופאים ועושים מהומות..זה פשוט מתוך ייאוש.. יש לי חברה שלומדת לימודי אחיות, ואפילו היא אומרת את זה.. היא אומרת שהיא רואה רופאים מדברים בהתנשאות לחולים.. סליחה שנכנסתי עם נושא כזה כבד
זה פשוט ממש תסכל אותי היום..

היי אנרגיה זהובה

ראשית:מה שלום מי שהיה זקוק לאותו רופא? שנית:מה היתה השתלשלות העינינים? שלישית:תוסיפי לחטאי הרופאים (רובם...) את העינין הכספי...

golden energy

New member
1יהיה טוב

2 מסובך מידי... 3 צודק.. 4 לאן אתה נעלם כל הזמן?! |כועסת!| 5 מה שלום הנייד שלך? תוקן כבר?(או במילים אחרות,האמוטיקונים ינוחו עוד קצת?...) :)

4.גם כשאני במקום אחר

המחשבות שלי כאן...[מתגעגע] 5.הנייד שלי המתוקן יהיה אצלי כנראה תוך מספר ימים (התראה לאמוטיקונים...) 6.איך מתקדם התסריט?[סקרן דואג]

golden energy

New member
התסריט מתקדם

בקצב משביע רצון :) נתקעתי קצת בעמודים האחרונים,כי מנהל ההפקה מרוצה בינתיים..:) הוא רצה לתת לי דד-ליין חדש,יותר מוקדם ממה שהיה, אבל היתי אסרטיבית ואמרתי לו שמוזה לא גדלה על עצים!..... בקשר לאמוטיקונים-ניסיתי להם התראה שבעוד כמה ימים הם יוכלו "לצאת מהארון", אבל הם כל הזמן נרדמים,כי הם לא היו פעילים במיוחד..! אז אני בונה להם התעמלות יומית בינתיים...שיזיזו את השרירים קצת ויתעוררו....

שמח לשמוע לגבי התסריט...

טוב שאת שומרת ללא פשרות על החופש האומנותי שלך:) תודה שאת מטפלת כל כך יפה באמוטיקונים.בקרוב הם עוד יתגעגעו אלייך.... :)

לעולם...,אבל ל-ע-ו-ל-ם

אל תרגישי ככה!!! או שכוחה או נטושה או בודדה או עצובה!!!...לא כל עוד אני בסביבה!...[שונא את עצמי על שגרמתי לך לבכות]

golden energy

New member
|מתרגשת|

אני אשתדל לא להרגיש עצובה... כל אחד צריך את הספייס שלו....צודק! :D חוץ מזה,מאז שהסכמת להשאיל לי את הכורסה שלך,אני מסודרת!!........ (אה,ודרך אגב...אין לך בעיה עם חתולים,נכון? פשוט..החתול שלי אוהב להירדם על הכורסה.. אבל אל דאגה! אני מנקה אותה ושומרת עליה היטב...|מכינה את שואב האבק.....| )

כמה טוב,שלפעמים,

אנחנו (אני) יכולים (יכול) לגרום אושר למישהו (מישהי-את) באמצעות דבר פעוט (טוב,לא ממש פעוט...אבל,עדיין...-כורסת הטלויזיה)

בנוגע לחתולים...

אם את אוהבת חתולים=אני אוהב חתולים...ובדרך כלל,חתולים אוהבים אותי...אכן יש לך חתול? מה שמו בישראל?

golden energy

New member
לאבא שלי יש

חתול. שמו בישראל מיני.(כי כשהביאו אותו הוא היה פצפון, עכשיו כשהפרווה שלו קצת ארוכה הוא נראה טיפל'ה גדול אבל השם נשאר..)

golden energy

New member
איזה עכברון....

החתול הזה יותר מפונק מאיזה מיליארדר שטובל לו בג'קוזי ובחורות מנפנפות עליו בעצי דקל כל היום..:D נא להביא אוכל מבושל ולחתוך לו לחתיכות קטנות :) חחחחחחחח............הוא גם מפונק וגם אוהב להתרועע יותר עם ארנבות מאשר חתולות :/ חתול מוזר אבל מתוק...

gavrik

New member
קורה הרבה

חבר שלי היה שובר לעצמו את הגב אם הוא לא היה בודק דעה של רופא אחר ולוקח את הטיפול של הרופא הראשון לא חסרים סיפורים כאלה

למעלה