זהו, אני מתאבדת!

זהו, אני מתאבדת!

איפה כתוב שכבר שבוע אני צריכה לקבל קללות וצעקות מאשתו של אבשלי? למה האישה הזו נגדי? אוף! אני כבר לא מסוגלת! היום בבוקר יצאתי מהבית עם דמעות בעיניים, תמיד אני מתאפקת ושותקת... ושותקת..ושותקת... חלאאאאא`ס! כמה אפשר? למה אני צריכה לצאת מהבית ב6 בבוקר כשהיא כבר הספיקה לקלל אותי במיטב הקללות שבעולם... החל ממפגרת וכלה ב****... ולמה היא החליטה כך? כי אתמול הגעתי מאוחר קצת הביתה... ב10 בערב.. כי למדתי עד 7 ואח``כ היה לי פרח... אז מה היא חושבת שיש לי מסוק פרטי? לעזאזל... את גם ככה לא מעריכה, ולא מבינה, ולא אכפת לך אפילו שאני אמות, אז מה עוד את רוצה? את הנפש שלי הרסת, רצחת את נפשי, רצחת את שמחת החיים שהיתה לי, רצחת את הדימוי העצמי שלי, רצחת את תקוותי, רצחת את כל כולי! אז מה נשאר לך? את רוצה גם לרצוח אותי בגופי? בבקשה תעשי את זה מהררררררר אבל אל תשחקי איתי משחקים..אני לא הכלבה שלך! ובודאי אין לך זכות לשלוט בסדר חיי ועלי! אז אני אקצר לך את הדרך... ואגיע היישר ליד סיוונוש וליד אמא... תודה על האישור... זהו, אני התאבדתי !! בייייייייייייייייי

פיאמטה

New member
תגובה לזהו אני התאבדתי

הלו??? תני את הטלפון שלך אם זה באמת אמת , מי שאת ומה שכתבת לשוחח את צעירה יש קשיים ומשברים אבל שום דבר לא שווה את חוסר הרצון שלך לחיות שום דבר ואף אחד. ניתן לשוחח איתך תכתבי לי אני בבית פ.

ראיתי את ההודעה.

עדן, אם את יכולה, התקשרי אלי. אני מתקשרת אליך ואין מענה. לגולשות האחרות - העברתי את הנושא לטיפול.

צפירת הרגעה.

דברתי גם עדןןן המצברוח לא משהו, אבל היא חיה וקיימת ולא עשתה לעצמה שום דבר.

MeWithoutU

New member
עדןןןןןןןן

את חושבת שזה שווה להזיק לעצמך בגללה??????? היא פשוט לא שווה את זה!!! אל תיתיחסי אליה... תיתעלמי ממנה... או שתדברי עם אבא שלך ותגידי לו מה הולך... או שפשוט תעזבי את הבית אם קשה לך... אבל בבקשה ממך...תפסיקי לפגוע בעצמך בגללה...או בגלל כל בנאדם אחר... זה לא שווה את זה... אני אומרת לך מניסיון... גם אני סבלתי הרבה כאב...ואנשים פגעו בי בלי סוף... הייתה תקופה שהיה לי ממש רע בבית... שאבא שלי החליט שהוא מנסה להרוס לי את החיים...כי החברה שלו הששתלטה עליו... הייתי בוכה כל היום ולא הזיז לו... הוא היה צועק עלי על הבוקר וישר מוריד לי את המצב רוח לצאת לבית ספר...ובכלל לחיות... הייתי חותכת את עצמי...רציתי למות...כולם היו פוגעים בי... אבל החלטתי לא עוד! לא נותנת לאף אחד להשפיע לי על המצב רוח... ניסיתי לדבר איתו...והוא לא כל כך הבין שהוא עשה לי חיים רעים... אז פשוט הפסקתי להתייחס... ברגע שהוא ראה שמה שהוא אומר כבר לא מזיז לי...הוא פשוט הפסיק! כבר התייאש בעצמו... הבין שאם הוא ימשיך אם כל זה אני פשוט יקום ויעזוב! בבקשה ממך...אל תפגעי בעצמך בגלל אחרים! אל תיתני לאף אחד לפגוע בך... תחשבי על זה... את אומרת שאישתו היא כלום בשבילך... אז למה את צריכה להיפגע מבנאדם שבכלל לא אכפת לך ממנו??? אם תרצי לדבר את מוזמנת לכתוב לי במסרים... ואם את רוצה אני אשמח גם לדבר איתך בטלפון... תהיי חזקה!ואל תתני לשום דבר לשבור אותך

silo

New member
יחד איתך../images/Emo24.gif

עדן יקירה, אני שמחה שלא עשית כלום לעצמך ואת איתנו, תני לעצמך זמן להתאושש, את לא צריכה לסבול את הסבל הזה, לא מגיע לך, דברי עם אביך, או עם המשפחה המורחבת. אני פה בשבילך מתי שתרצי. שימרי על עצמך למענך ולמעננו.

למעלה