זהו!אני גאונה!

lollipop161

New member
אל תתלבטו

תנסו כל מה שעולה בדעתכם, מה יש להפסיד? לא להסס אפילו אולי באמת בסופו של דבר ייצא מזה משהו

נועוש22

New member
אפשר לנסות זה אפילו לא בעיה ...

אני חושבת איזה יום בשבוע הבא אז אני יכולה להשיג מלא כרטיסים כי זה בחינם והם מחפשים בנרות אנשים שיבואו כי אין להם קהל... חחח... קיצר נראה לי יום רביעי הצילומים הם ימים א-ד בערך בחמש אם הם עוד לא שינו את זה אז אולי אולי שבוע הבא מי שרוצה להצטרף מוזמן\ת רק להודיע... כי זה די מפחיד לבד מה גם שבאמת לא בטוח יתנו טלפון ...

lollipop161

New member
שיתנו מידע או משהו...

לשאול אותם למי לפנות, מה לעשות... בטח יודעים משהו, לא יודעת... אוף מי במדינה הזו מבין בזה משהו ויעזור לנו כבר?!?!?!?! בסך הכל ילדות תמימות.. מה כבר אנחנו יכולות לחולל..? חחח סורי פשוט נשבר! חייבים למצוא מישהו נחמד שיעזור לנו ויענה לנו..

נועוש22

New member
פפפפפפפ נכון

רגע בוא נחשוב רגע בהגיון בואו נעשה סדר אז ככה כל הקשורים לעניין מיקה ,המנהל שלו ,האמרגן [או שזה אותו אחד] המארגנים בארץ ואחרונים חביבים חביבים אנחנו... אז ככה מישהו יכול לחשוב על קשר כלשהוא לא צריך ישיר אפילו כמו שלי כזה בערך לאחד מהקשורים [חוץ מאלינו כי הקשר די ברור...] ככה אולי נצליח חוצמזה צריך להמשיך עם העצומה...

נועוש22

New member
אה וגם יש לי עוד שאלה

בני כמה שאר האחים של מיקה ואיך קוראים להם ולהורים שלו אם יש אז תמונות למי שיש...

ענבי פ

New member
יש לו ארבעה אחים :)

שלוש אחיות ואח האחות הגדולה בת 28, קוראים לה יסמין, והיא זאת שעיצבה לו את הכיסוי של האלבום ושל הסינגלים שלו. יש לו עוד אחות גדולה, בת 26, שקוראים לה פאלומה הוא האמצעי אחריהן (באוגוסט בן 25), יש לו עוד אחות קטנה בת 18 בשם אלגרה (שעליה הוא כתב את לוליפופ) ואח קטן בן 17 בשם פורטון. לאמא שלו עד כמה שאני יודעת קוראים ג'וני ולאבא מייקל... תמונה שלו עם אמא שלו ואחותו (יסמין) >>

נועוש22

New member
חחח איזה חמודים...

איזה חמוד הוא!!! מענין אם האח הקטן שלו דומה לו חח... אבל יחסית הם די הרבה מענין איך הקשר שלהם ... הוא ממש מתוק הוא כתב על אחותו שיר זה ממש יפה... חבל שלי אין אח גדול שיכתוב עלי שיר... כיף לאחים שלו...

נועוש22

New member
סבבה תודה ולילה טוב

אני זזתי עוד יש לי השלמות מחר של השביתה אוףףףףףףףף לאמשנה לילה טוב...

נועוש22

New member
מגניב יש 2 מיקות

זה מזכיר לי שראיתי איזה פעם אחת תינוק בן 3 אולי אבל ממש דומה למיקה הוא היה ממש חמוד אבל אין אין אין אין אין כמו מיקה!!!

למעלה