זהו!אני גאונה!

זהו!אני גאונה!

יש דרך מאוד מאוד פשוט לפרסם את העצומה האומללה שלנו! פשוט להדפיס גרסה שלה,לתלות ברחובות,לכתוב מלמטה שהעצומה הוקמה במקור באינטרנט באתר תפוז,ולכן כל הקולות יאספו ויועברו לשם.וזה גם מה שנעשה=] יש אפשרות לדבר כזה?אני די בטוחה שנצליח לאסוף עוד די הרבה קולות מזה=]

נועוש22

New member
נו סבבה

אפשר להתחלק לאזורים ואנשים מסוימים מאזורים מסוימים יתלו ביחד ואז אפשר גם לחלק פלאיירים מגניבב

להתחלק?

כל אחד עושה את זה בעיר שלו...שתיים בעיר אחת?נו,מה הבעיה,עוד יותר טוב^^או שיתחלקו בין עצמם0.0

נעה 124

New member
נשמע רעיון טוב, יש רק בעיה אחת..../images/Emo131.gif

נגיד אנשים הולכים לרחוב בדרך ל..גן שעשועים, לדוגמא. בדרך הם רואים את המודעה, הם אומרים "יאללה, מה איכפת לי? אנשים מאוד נואשים. בואו נעזור להם ונחתום שם" כעבור שעה הם חוזרים מהגן שעשועים. הם צריכים להכין לבן שלהם ארוחת ערב, לקלח אותו ולהשכיב אותו לישון. בלילה הם פתאום חושבים לעצמם: "רגע, לא תיכננתי להיכנס לאיזה אתר באינטרנט לחתום או משהו? נו, איזה אתר זה היה? טוב, לא חשוב.." פשוט, אם העצומה באינטרנט, אנשים בשנייה לוחצים על הלינק, נכנסים וחותמים. אם היא ברחוב, הם צריכים איכשהו לזכור את הכתובת עד שהם יגיעו הביתה, לפתוח את האתר ולחתום. שזה יותר מסובך ואני לא בטוחה שלאנשים יהיה כוח לזה..

לאלאלאלאלא

לא ככה! אנחנו נדפיס עצומה מוחשית,נתלה אותה ברחובות ונכתוב עליה שבמקור היא באינטרנט לכן הקולות יועברו אליה,לאחר שיחתמו על הדף.אנחנו פשוט נחתום במקומם עם הפרטים שהם נתנו=]וכמובן,הם ידעו שזה מה שאנחנו עושים.

נועוש22

New member
צודקת...

מותר לרשום בתפוז אזורי מגורים או שגם זה אסור כי גיליתי שמלא דברים אסור... לא משנה העיקר שנתחיל כבר...

נועוש22

New member
פפפפפ נכון

צודקת... אולי אפשר לתלות את הדברים האלה שמשתלשלים כמו במודעות לביביסיטר או כמו שכבר כתבתי אפשר לעשות פלאירים...

או שיש עוד אפשרות...

באמת לעשות עצומה מוחשית,ולהביא גם אותה לאנשים שצריך להביא להם אותה,ביחד עם זאת שפה=]

lollipop161

New member
זה רעיון יפה!

אממממ... כמו לבייביסיטר, אפשר שיהיו פתקיות כאלה שתולשים ועליהם יהיה כתוב האתר (שד"א לא קשה להגיע אליו, פשוט מתפוז לפורום מיקה ולשם לעצומה ולסקר.. ברור שאנשים לא יזכרו כתובת בע"פ.) אין לי מושג בקשר להעברה של החתימות... כאילו גם אני יכולה עכשיו להמציא שמות ולכתוב אותם.. קצת בעייתי, מבינות? נפתח את זה, לא לדאוג =] בינתיים הפיתרון הכי זמין ומהיר זה פרסום שלהם בפורומים שונים כאן, מה שהתחלתי מזמן וזה העלה בהרבה את החתימות אם שמתן לב. אז שבינתיים כל אחת תבחר לעצמה קטגוריה ותפרסם. לנצל כל שנייה של אי עשייה! חח יש לנו את הברכות שעשו כאן בפוטושופ בדיוק בגלל זה

נועוש22

New member
רעיון מעולה אבל

יש מצב את מסבירה לי איך עושים את זה כי אני לא ממש יודעת... חחחח ...

lollipop161

New member
אין בעיה, תראי:

כדי להגיע לרשימת הפורומים את לוחצת כאן ממש למעלה בכותרת על "פורומים" בצבע תכלת. נפתח לך דף עם הפורומים שממוייינים בקטגוריות. בחרי קטגוריה, למשל "מוזיקה". עכשיו כל הפורומים שקשורים למוזיקה את רואה. בחרי למשל "אבריל לאבין" והנה נכנסת לפורום שלה. ומכאן זה אותו הדבר כמו אצלנו. או שאת פותחת "הודעה חדשה" או משרשת לשירשור שכבר קיים, כמו "פורומים חדשים בתפוז אנשים" עם
, כי אנשים לא אוהבים שפותחים לה הודעה חדשה כשיכולת לשרשר לאחר פנוי.. וזהו, לחשוב עם ניסוח יפה כמו "רוצים לשמוע בלייב את השירים...", להסביר שההנהלה של מיקה רוצה לדעת כמה יבואו להופעה (שאנשים יחשבו שזה רציני באמת ואז יתלהבו חח.. לא שמשקרים להם), לשים את הכתובת של העצומה והסקר, אפשר גם את של הפורום שלו.. וצירוף תמונה של פוטושופ או סתם אחת יפה של מיקה. והעיקר לא לכתוב מגילה, כי אנשים רואים וכבר אין להם כוח לקרוא חח. מקווה שהכל ברור... אל תהססי לשאול =]

נועוש22

New member
או קי יש לי עוד רעיון...

נכון לפני תקופת זמן מסוימת היה בערוץ 10 פרומו עם השיר love today אז הם בטוח ביקשו זכויות יוצרים עכשיו להגיע למשרדים של ערוץ 10 זה ממש לא בעיה כי נכון יש את התוכנית של ליאור שלין אז אני הייתי שם בערך 5-6 פעמים ואפשר משם לנסות להשיג את ערוץ 10 ואיכשהוא להשיג את מי שהם דיברו איתו על זכויות יוצרים אולי...?

אוקיי תסבירי לי,אני קצת עילגת בזמן האחרון

המוח שלי במצב צבירה לא מוגדר מעודף יתר שמחה על זה שאני לא אראה יותר בחיים את הפוץ הכי גדול שהכרתי0.0

נועוש22

New member
סבבה אז ככה

היה פעם פרומו של כל התוכניות בערוץ 10 על השיר love today ולרוב כשמשתמשים בשיר של יוצר פרטי אז צריך לבקש או לשלם על זכויות יוצרים. אני חושבת שאני יודעת איך להגיע לערוץ 10 כי יש להם תוכנית שנקראת "הלילה עם ליאור שליין" והייתי בה פעם כמה פעמים ואני חושבת שאפשר להגיע ככה לערוץ 10 ואיכשהו להגיע למי שדיבר עם המנהל של מיקה על הזכויות יוצרים ולקחת פלאפון או מין משהו כזה לא בטוחה שזה יצליח סתם חשבתי על זה היום...

אין הרבה סיכוים שהוא יסכים לתת את המספר טלפון

לא נראה לי שסתם מחלקים טלפונים של אנשים כאלה0.0מסכן,גם ככה בטח מציפים אותו בטלפונים,עכשיו גם שכל מיני מנהלים בערוצי עשר יחלקו את הטלפון שלו בשביל שנודניקים ישאלו אותו מתי לעזאזל הוא מתכוון להביא את מיקה0.0

נועוש22

New member
לא יודעת

אמרתי שלא נראה לי סתם זה עלה לי בראש אבל רק שתדעו שזה בכל תכנית אז אם למישהו יש קשרים בערוצים אחרים או משהו אז זה יכול לתפוס גם שם חוצמזה צריך לפרסם את העצומה עוד...

למעלה