זהו, אורזת הכל

Benkok

New member
תקשיבי לי טוב גיברת!!! ../images/Emo46.gif

לא משנה איפה בעולם, הכי חשוב שתההי שלמה עם ההחלטות שלך ותנצלי את הרגע כמה שאת יכולה. תמיד אפשר לארוז שוב ולהתחפף. לא?

galgal0ne

New member
הילה יקירה

אז באמת שאין לי הרבה מה להגיד, ידעתי שיש לך התלבטויות. אין לי מילים לתאר איזה חלק משמעותי היה לך בחיים שלנו (כמובן שעדיין יש) את בנאדם מדהים, חיובי, ושמח.... אני בטוחה שתסתדרי ותשמחי ותבני חיים נהדרים, אם אנשים טובים. מאחלת לך ה-מון בהצלחה מכל הלב, ואם את מגיעה לביקור פה בצד השני, תמיד יש לך מקום לישון.

לקח לי קצת זמן לענות...

עקב עזיבת הדירה בימים האחרונים לא ממש יצא לי להגיע לאינטרנט, אז עימכם הסליחה. רק רציתי להגיד תודה לכל האיחולים. מקווה לפגוש שם את כולכם. וכשאתם באים, תרימו טלפון או משהו, ניפגש בים או בבאזל או סתם בחומוס "פינתי". ואני? אני עוד פה בינתיים. וירטואלית - עד-לא-ידע. פיסית - עד 9/22.

billc

New member
עכשיו שמתי לב לחתימה שלך..

אהבתי
ורק במקרה שאם יום אחד תשני אותה... ושלא תעשי לי פדיחות
"אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים אשר אין ביכולתי לשנותם, האומץ לשנות את אשר יש ביכולתי, והתבונה להבחין בין השניים"

זה נקרא "תפילת השלווה"

ואין לך מושג כמה זה עזר לי בזמן האחרון. כל הדילמות, כל הפחדים, כל המריבות עם השותף...

Dublinoa

New member
נו - ואתה מתפלא שאתה סינגל? ../images/Emo8.gif

תתחיל לשנן ".... כי את עמדי..." וכמו מתוך מסך לבן היא תתגלה בפניו, זו שחיפשת ועברת בגיא צלמוות בשבילה... [הכינורות ברקע]

דפנה KC

New member
הילה המון בהצלחה

גם אני כקודמי מאמינה שאדם צריך להיות איפה שהלב שלו אומר לו להיות. אני בטוחה שחשבת על זה הרבה ויודעת שתמצאי את האושר ותגרמי אושר לאחרים בכל מקום אליו תפני. שמרי על קשר ועדכני אותנו.

למעלה