זהו, אורזת הכל

זהו, אורזת הכל

טוב, אז אחרי לבטים רבים ושינוי ההחלטה איזה שלוש מאות פעם, נפל הפור. אני חוזרת לארץ בעוד שבועיים וחצי. שנתיים חייתי בניו יורק ושנה בלוס אנג'לס. הגעגועים והפגישה עם הישראלי המכוער שברו אותי. שלא תבינו לא נכון. פגשתי גם כמה אנשים מקסימים, רק שהם פזורים על פני היבשת כולה... אני יודעת שגם בארץ יש "כמה" מהישראלי המכוער, אבל בארץ גם יש המון אנשים טובים. אולי זה בגלל המקום שבו בחרתי לגור ואולי לא. לא יודעת. בגדול - אני רוצה לחיות בארץ, לגדל את הילדים שלי שם, לחיות שם. להיות קרובה למשפחה, לחברים לבירוקרטיה שאני מכירה ולא להתחיל ללמוד סוג חדש של בירוקרטיה... אני יודעת שיש שם גם חרא. אני לא חיה בפנטזיה. אבל שם זה המקום שלי. אני רוצה להגיד לכולכם תודה. העברתם לי הרבה לילות... זה לא שאני אעלם מפה, אבל בקרוב כבר לא אהיה סינגלית בחו"ל (ומי יודע, אולי גם לא אהיה סינגלית
) שבת שלום, הילה

מה אתה רוצה שאני אגיד?

אמרתי לכם?
סתם, נו. אני באמת רוצה לחיות שם. אתה יודע מה דני אמר לעדי? אני לא רוצה שהיא תחגוג שם. אני רוצה אותה פה, איתי, בתוך החרא. זה מה שאני רוצה. להיות עם כולם בחרא, העיקר להיות איתם...

saritoosh22

New member
אבל למה את מתנצלת כ"כ הרבה

החלטת לחזור, זה עצוב לי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד, עד כדי כאב. יקרה שלי, אל תתנצלי על העובדה שהחלטת לחזור, לכי עם הלב ותהיי מאושרת.

לא מתנצלת. מסבירה...

ואם כבר - אז את אחת הסיבות העיקריות שהיו לי להישאר פה. רק שתדעי...

saritoosh22

New member
זהו, שאני יודעת...........

ואת ההמשך את גם כבר יודעת............

Mירב

New member
למה לא שמח לך מאוד מאוד מאוד ??

בהצלחה, הילה!!! שיהיה לך רק טוב!!

saritoosh22

New member
ככה זו תשובה מצוינת.

מי שאומר שככה זו לא תשובה, זה בגלל שהוא חטטן מידיי.

Dublinoa

New member
אני לא עזרתי לך להעביר לילות ../images/Emo8.gif

אבל שמחה שאת עושה את מה שנכון לך לעשות
נעה

הילה...

קודם כל, שיהיה המון המון בהצלחה. אני זוכר את הרגע שבו אצלי נפל האסימון ובחרתי לעזוב הכל, אחרי 3 שנים בלוס אנג'לס. זה היה קשה לאללה. מאוד מאוד קשה. כדי להפוך את זה לפחות כואב, קניתי כרטיס טיסה ליומיים אחר כך. השארתי חצי מהבית מרוהט ומסודר רגיל, לבן דוד שלי שיעשה את האריזות. נסעתי בבוקר מוקדם מוקדם לל.א.אקס, ועד שהמטוס לא עלה לאויר לא האמנתי שזה באמת קורה. אבל בארץ כבר הבנתי. משפחה. אוכל של אמא. האבק הישראלי, והנוחות בלדעת שלאן שלא תלכי את לא צריכה לחשבן לאף אחד. כאן זה שלך, והשאר הם הזרים. חוץ מזה, אל תסתכלי לאחור. אם בארץ לא מסתדר לך אחרי תקופה, את יכולה לחזור, לנסוע למקומות אחרים, להמשיך הלאה.
בהצלחה.

סלסרו

New member
הילה, שיהיה עם הרבה הצלחה!

הצעד הכי נכון זה ללכת אחרי הלב אז את עושה את הצעד הנכון.. שוב, שיהיה בהצלחה ואושר רבים.

לקח לי זמן כדי לרשום תגובה...../images/Emo4.gif

למרות שידעתי על ההתלבטויות, לא באמת חשבתי שתעזבי. קויתי שתשארי, אבל לחיות בחו"ל, בעיקר בתור סינגל עם תרבות זרה- זה קשה מאד. גם לי לפעמים יש את ההתלבטויות האלה האם החיים פה שווים את זה או לא, אני מניח שאני עדיין פה- אז כנראה שאני עדיין חושב שכן... אני יודע שאת עושה את הדבר הנכון, ללכת אחרי הלב זה תמיד הכיוון הנכון (בתנאי שלא מאבדים את הראש בדרך..). למזלי אני לא נפרד ממך, כי הקשר שלנו ימשיך במתכונת "טרנס אטלנטית". ואני בטוח שתמשיכי לעדכן אותנו פה בפורום גם אחרי שתחזרי. המון המון בהצלחה
. אני.

מיסהילה יקרה שלי

שיהיה לך בהמון הצלחה. החלטת לכי עם ההחלטה שלך והייי מאושרת בה. וחוץ מזה נו. תמיד תדעי למצוא אותי בארבע אחר הצהרים. בלי תרוצים. שמרי על קשר .

למעלה