זהות בדויה

שימי לב

מורנושונית, אולי דווקא בגלל שהנך בת 17 ואינך חווית מערכת נישואים של כמה שנים, אינך יודעת כלום.אל תשפטי לעולם אנשים אם לא עמדת במצבם,גם אם נראה לך שנהגו בדרך שאינה נכונה לטעמך. כל אחד והמוסר שלו.....והמוסר שלה היה להיות נאמנה קודם לעצמה......כשמתנוונים בתוך מערכת זוגית.....של בעל שחי ולא חי לצדך...אז מבינים.....ולפרק בית.....ישנם שיקולים לא פשוטים כלל....... אני מבינה את שעברת, אל תייחסי לו כל חשיבות מעבר לאותו מקום שהוא מילא אצלך.

wildgirl1

New member
זהות בדויה

לפי דעתי, למרות שאני מבינה שנפגעת מאוד מאוד אתם ניהלתם רומן, רומן שהתחיל באינטרנט ועוד כשאת נשואה מה רצית שיקרה למה ציפית? הוא אולי לא צודק במה שהוא עשה כי סהכ היה בינכם משהו אבל למה ציפית עם נפגשתם באינטרנט? איך את יכולת להתאהב בו אחרי 3 חודשיים? עם התאהבת בו סימן שמשהו לא הכי טוב אצלך בבית ואת צריכה לדבר עם בעלך אבל נכון את ביקשת לדעת עם הוא צודק או לא אז זה קשה להגיד מפני שאולי הוא לא רצה שתידעי אליו דברים לא משנה מאיזה סיבה בכל מקרה אליך לשכוח אותו ולמחוק אותו ממך כדי שתרגישי טוב עם עצמך אבל כדי שממש תוכלי למחוק אותו את חייבת לספר לבעלך. זה מה שאני חושבת אל תכעסי אלי כך אני חושבת

berliyoz122

New member
רק מזל

למזלך, כפי שכתבת, יצא לך להפגש עם אדם שכל מה שהוא רצה זה להרחיב יחסי רשת לתחום מעט יותר אישי. הוא לא דרש ממך את האמת ולא נראה (לפחות לפי מה שכתבת) שיש לו כוונה רעה. במקומך, בפעם הבאה הייתי משנה את הציפיות מעט או מנסה לברר עם מי יש לי עסק. בשורה אחרונה, שום דבר רע לא קרה. הרבי גלט יחסית זול לשיעור הזה בהצלחה :)

את חיה בסרט

את לא אמורה להיפגע סה"כ אכלת את הדייסה שבישלת לעצמך! אצטט כמה דוגמאות מדבריך: "איך לא שמרתי על הפרטיות שלו. הוא שוכח שהוא לא דאג לשמור גם על הפרטיות שלי." - הבחור שמר על הפרטיות שלך הוא לא הפעיל קשרים כפי שאת עשית על מנת לדלות פרטים עליו. את זאת שמסרה מרצונך פרטיים אישים לאותו בחור. "איך זה שהבן אדם יודע עלי הכל..ואני שום דבר" - התשובה פשוטה פשוט לא פסקת מלקשקש ולמסור פרטים על עצמך! "כנות ויושר הן תמיד נר לרגליי" - כן בטח מעניין מה אמרת לבעלך כל פעם שהלכת להיפגש אם אותו בחור אלמוני? אני הולכת לקוסמטיקאית או שאמרת לבעלך...בעלי היקר אני הולך לפגוש גבר אלמוני אני הולכת לעשות איתו סקס משגע וכמובן לספר לו פרטים אישיים עסיסים ביותר, נו באמת, את מעליבה לנו את האינטליגנציה. -היה לך סקס משגע לדבריך לתקופה של 3 חודשים -אף אחד לא יודע מזה (בספק עם הפה שלך) תגידי תודה ושבי בשקט יש הרבה נשים שאין להן לא את הראשון ולא את השני.

אז ככה

דבר ראשון לגביי בתור בן אדם כשאני יוצא עם בחורות ולא משנה איפה הכרתי אותן זה הפרצוץ האמיתי שלהם ואת זה רואים בכל מיני מצבים ובכל מיני דברים במהלך הקשר לאחר שלושה חודשים בערך בכל אופן אותי לא מעניין אם היא התנהגה יפה בפגישה הראשונה או לא יודע מה כי זה מה שחשוב ולכן אני לוקח את כל מה שהיא אומרת בערבון מוגבל יש המון אלמנטים שלילים באינטרנט ובחיים בכלל אבל מה שכן הכי חשוב זה מה למדת והאם נהנת מהקשר הקצר הזה לגביו יש כל מיני סוגים של אנשים טובים רעים תחמנים מנייקים וכל מיני חולראות למינהם אנחנו לא באנו לתקן את העולם את צריכה לקחת את הטוב ואת הרע ולהחליט האם טוב לך איתו או לא יכול להיות שהוא רוצה שני בחורות יכול להיות שהוא ככה פשוט לפי דעתי לא היית צריכה לחקור אבל עצם החקירה אומרת שאת לא מאמינה לאדם שמולך ואין לך אימון בסיסי באדם את מזכירה לי אותי זה נכון שאי אפשר לסמוך על אף אחד אבל לא כל מה שנראה לנו פסול נראה לצד השני אותו דבר תקחי לדוגמא בצבא פוגשים כל מיני אנשים מכל הסוגים ומכל המינים זה הדוגמית מהחיים החוכמה היא להסתדר עם כולם מה שאני אומר שזה החיים ואם מישהו היה רוצה שהעולם היה בנוי מאנשים טובים ונחמדים היה עושה את כולנו טובים ואמינים אז כנראה שאתם פשוט לא הייתם מתאימים כי הוא כביכול שיקר לך בעיניך אבל בעיניו זה האופי שלו כי ככה הוא והוא צריך מישהי שתשלים אותו ובמקרה הזה לצערי לא היית את וסתם נפגעת אם תקחי חפץ מסוים ותבקשי מכל אחד להסתכל על החפ כל אחד יתאר לך ויגיד לך מזווית אייה אחרת ולפעמים טוב לשמוע כמה דעות ואז להחליט ולגבייך חבל שנפגעת אבל הכול חלק מהאוניברסיטה של החיים שיהיה בהצלחה

cilida

New member
טוב...

את מצפה שלא לקבל הטפות מוסר?! איך את יכולה? את בגדת!! שיקרת ואת עוד בוכה על שנפגעת!!! איך את לא מתביישת? ילדים קטנים ובעל,וככה הולכת ובוגדת!!! מילא כשאת נמצאת במערכת יחסים פתוחה\ללא נישואין ,אבל את נשואה עם ילדים .............שפנפנת מין שכמותך........לא יכולת להתאפק?ראית מישהו צעיר וישר קפצת על המציאה?בטח את נשואה כי לבעלך יש כסף,או שהתחתנת איתו מחוסר ברירה... אז חסר לך משהו בחיי נישואים,אז תתגרשי!!! את לא תהיי הראשונה... וחוץ מזה-את לא יודעת שלא נפגשים עם האנשים מהאינטרנט!!! את לא יכולה אף פעם לדעת מי האנשים איתם את משוחחת...הכל טוב ויפה כל עוד שזה על המקלדת,לא מעבר,ומפליא אותי שאני צעירה ממך צריכה לומר לך את זה,תארי לעצמך את אחד הילדים שלך עושה את אותו הדבר,והורס את כל חיי הנישואין שלו.....לא היית מאוכזבת? הרי זה הבן שלך ואת בטוחה שגידלת אותו בדרך הנכונה ביותר,שהיא דרכך שלך.......תחשבי על זה......

סחלבית

New member
רק לקחים...

תקחי מהסיפור הזה רק את הדברים החיוביים תלמדי מהסיפור שהיה לך ורק את יודעת מה את צריכה לעשות אז לא צריך לשפוט אותך...ולהבא את יודעת (אני מנחשת)איך להתנהג ומה לספר לפחות בהתחלה...

את משחקת בגפרורים וחוטפת כוייה...

שיחקת באור וחושך, באמת ושקר, ובסוף התברר לך שהפסדת במשחק. אם האמת היא באמת "נר לרגלייך", ואם כן, איך בדיוק זה מסתדר עם חיי השקר שלך ושל בעלך? הבחור שנפגש איתך עשה בכל כדי שחברתו לא תגלה מה שקרה בינך לבינו ושמר על הפרטיות שלו. לא מבין למה יש לך בעיה עם זה, בהנחה שכל העניין לא אמור לפרק את מה שיש לשניכם עם בני הזוג. ולבסוף, את מבקשת שלא יטיפו לך מוסר, אבל מבקשת תגובות. כנראה שנוח לך לקבל רק תגובות אוהדות. עכשיו... תעשי לעצמך טובה, ואל תעני לנו, אבל לעצמך את חייבת תשובה לשאלה: למה בעצם את צריכה מהפורום תגובות אוהדות

אני לא כאן בשביל לשפוט אותך

אני לא יודעת מה המניעים שלך ולדעתי זה פסול שאנשים ישר שופטים ככה. בעיני, אם היה לך כיף איתו את לא צריכה לתת לו ללכת כל כך מהר אלא להנסות להבין מדוע הוא פחד ושיקר. אולי פחד לאבד אותך? בעיני, אתם יכולים לפתות דף חדש. כי האופי שלו, ההתנהגות שלו לא השתנתה, רק הפרטים... אל תוותרי על משהו טוב כל כך מהר, ואם את מחליטה לוותר הסתכלי על הכל כחוויה.

מיס קיי

New member
שאלה מכשילה לי אלייך....

אמרת ש"כנות ויושר הן תמיד נר לרגליי" ציטוט... אם כך הדבר...איך את בצורה ישרה וכנה...בוגדת בבעלך?!

Moshlemet

New member
תישמעי אותי

תיראי מאמי אני לא באה לישפוט אותך כי אני לא יודעת מה עבר לך בראש לבגוד בבעלך.. תסכימי איתי שזה לא בסדר ובואי נגיד שזה העונש שהגיע לך על בגידה.. מקווה שלמדת לקח.. אל תחזרי על טעיות..תמשיכי הלאה בחיים הכול עובר מתוקה. . .

צודקת...

את צודקת יקירתי, זה באמת פוגע... ולכל אלה שהתקיפו... אל תתיחסי... המינימום מקשר בין בני זוג ולא משנה אם הם נשואים או לא... אם זה פלירט קצר, על אחת כמה וכמה כשזה נמשך כמה חודשים...זה לאמר את האמת. לפחות בדברים בסיסיים. אז..חזקי ואמצי יקירתי..

אתם נורא יפי נפש כל הגברים ששפטו

אני גם מתארת לעצמי שלו לכם היה יוצא לשוחח איתה בצאט והיתה מספרת לכם שהיא נשואה ואינה נפגשת עם זרים,לבטח הייתם כולכם מנסים לשכנע אותה בלטעום מהפרי האסור מאחר והדשא של השכן ירוק יותר,או משפט שאתם נוהגים שוב ושוב לומר חיים רק פעם אחת. כן,אני יודעת מאחר וגם נכנסתי לצאט ואלה המשפטים שאני שמעתי מאותם הגברים שלא היו מסוגלים לשמוע ולקבל ממני תשובה שלילית לחיזור שלהם. ולדפי ישנו משפט שאומר:אין לבכות על חלב שנשפך לא אבוא לחנך או לשפוט אותך לא אסנגר על הבחור בכך ששמר על פרטיותו דבר שגם עליך החובה היתה מוטלת אך אבוא ואגיד שאם גם לגבי הגיל הוא שיקר זה אומר דרשני.

על ON

New member
../images/Emo24.gif

קראתי באיחור מסויים את מה שכתבת. אני אישית אוהב לתת אמון ושאחרים נותנים בי אמון. אבל לפעמים אני חושב שמי שאני לא ממש מספיק מושך או לא מספיק אטרקטיבי ואז אני מיפה את הדברים. אבל אני חושב שהריגוש האמיתי, ולא משנה אם זו זוגיות או סתם רומן או סתם זיון. הריגוש האמיתי בא מהכנות. אני לא מטיף לך על בגידות ועל יחסים. אני חושב שיש מקום ביחסים לזיונים מהצד וגם ליחסים של אהבה וכבוד לאחרים ולא רק לבת הזוג. אנחנו לא נוצרנו בתבנית מונוגמית. אנחנו ממשיכים להימשך וגם להתאהב לאחרים בזמן שאנחנו נשואים, וזה טבעי וגם רצוי אני חושב. אני חושב שבן הזוג הקבוע שלנו הוא בן הזוג שלנו מהחלטה ולא בגלל שלאורך שנים הוא המושך או המרגש ביותר. אני אישית אוהב להתאהב, ואני בדרך כלל עושה את זה בכנות הרבה ביותר. אם כי בדרך כלל הדברים לא מתקבלים יפה ע"י כל יפיופי הנפש למינהם.

dafi R

New member
הכל נכון

כל מה שכתבת כל כך נכון...לפני שנים מספר לא הייתי מסכימה איתך כלל אבל היום, בעיניים בוגרות ומפוכחות יותר אני מסכימה לכל מילה. ואני לא רוצה להתנצל על זה שאני אדם חם ואוהב, שאוהבת לאהוב ולהתאהב, וכנות אצל אנשים היא חלק מהמשיכה שלי אליהם. ואם זה חסר לי, זה לא אומר שאפרק הכל רק כדי לחוש שוב בטעמה המתוק של האהבה. ושימותו הקנאים.

raphael1

New member
רפי

לדעתי סביר שישקר לך ויספר סיפורי מעשיות כי הוא שם לו מטרה ולקח אותה בגדול אבל את הטיפשה האמיתית שבוגדת במוסד הנישואים שלך בגידה בבעלך ובאמון שנתן בך את זו שצריכה להתבייש ולחיות עם המצםון שלך עד סוף ימייך כבוגדת

coaxcable

New member
ככה זה כשאישה נשואה בוגדת

הפוך על הפוך - אז מה הפלא וחוץ מזה שבצ'אטים זה קורה במרבית הפעמים מה עד כדי כך היית ילדה בת 39? או 38 או משהו כזה? עג כדי כך היה לך רע בבית שחיפשת עם ךהתעסק ועוד באה בטענות. אשמתך. את היית הפאסיבית בקשר כי לא שאלת שאלות, ואם היה הולך על משהו רציני היה אוטומאטית מסנן אותך לדעתי. אבל שטויות תלמדי לא ללכת עם אנשים מהצ'אט שלא מתאימים לך

משהו תמוה בעיני

אולי בגלל שאני כזה צעיר, את טוענת שאת אישה כנה וישרה אך עם זאת את נשואה????? את בוגדת בבעלך איך את מצפה מאדם שבוגד באדם שאמור להיות הכי יקר לו להיות ישר? הרי זו סתירה כל כך חזקה שאני פשוט לא מבין נשואים לא למה בוגדים וגם לא איך מצפים לאמון מאדם שבגד באמון של אחרים, כאשר גם אתם בגדתם באמון של האדם היקר לכם מכל. (להזכירכם שאין חוק שמחייב נשואים להישאר יחד???)

dafi R

New member
תודה לכולם

אני רוצה להודות לכולם, כל מי שהגיב כאן ומי ששלח לי מסרים אישיים למייל. כמובן שלא ציפיתי שכל התגובות תהיינה אמפטיות ומבינות, ידעתי שאקבל גם תגובות לא נעימות, אבל גם זה בסדר. שמתי לב שכל המתקיפים הם אנשים שעדיין לא חוו מספיק בחיים, או שלא התנסו במערכת יחסים ארוכה כ"כ של 15 שנה. גם אני לפני שנים הייתי מגיבה בתגובות כמו "מגיע לך" ו"בוגדת", אבל היום אני יודעת שהחיים לא כ"כ פשוטים, ולא הכל שחור או לבן. נכון, טעיתי. אבל הטעות שלי לא נבעה מרוע. המשכתי להיות ואני עדיין אם נהדרת ורעיה נפלאה (מותר לכם לגחך). השיקול שלי היה להשלים את מה שחסר לי בלי לפגוע באף אחד, בלי לפרק את מה שיש ולהזיק לילדים, ובלי לפגוע באיש שלי. כן, כי מה שלא יודעים לא פוגע. ובאופן אירוני הרומן הזה תרם לי לחיי הנישואין יותר משאתם, חסרי הניסיון, אי פעם תדעו. לא "התנפלתי" עליו כי היה צעיר. אני אשה יפה ומושכת, עם גוף של נערה. יותר נכון לאמר שהוא "התנפל" עלי וחיזר אחרי זמן רב עד שנכנעתי לתשוקה. הייתי בשבילו פנטזיה הרבה יותר משהוא היה פנטזיה בשבילי. אשה שמתקרבת לארבעים שנראית נפלא וטוב לו איתה..מה רע? אני עדיין חושבת שאין מקום לשקרים שלו. למה אתם לא שופטים אותו על הבגידה בחברה שלו? הוא חי איתה וגר איתה, אז מה אם הם לא נשואים על הנייר. יש הבדל? נכון שיש סכנות באינטרנט, אבל האמינו לי, לנהל רומן עם שכן או מישהו מהעבודה.....זה הרבה יותר מסוכן. בסוף מישהו מגלה. שוב, אני לא מצטדקת. אני לא מצטערת על אף רגע. למדתי המון. אני רוצה שתלמדו גם אתם מהסיפור הזה. לא צריך להעניש אותי ולתלות אותי בככר העיר. נענשתי מספיק. שתהיה לכולכם שבת נפלאה.

למעלה