זהווו נגמר

ItsikH

Member
שוב ה"בגידה" הזאת? אתה מתכוון קיים יחסי מין עם מישהו אחר, מידיד - שאתה איתו אפילו בקשר קרוב ככל שיהיה - משום מה אין לך שום דרישה כזאת ואף להיפך, אתה נמנע מכל יחסי מין איתו וממש מצפה ממנו שיקיים יחסי מין עם אחרים. בעיני הדיכוטומיה הזו מביכה - הרי קשר רגשי עמוק לא נמחק בן לילה רק בגלל סקס, זה לא הגיוני, קרבה נבנית על פני שנים, אם נעלמה בן לילה בגלל סקס - לא היתה מעולם!

מה שאתה מתאר נכון לרומן קצר טווח שבעיני אינו יותר מסטוץ ממושך - תוך פחות משנה בכלל לא ממש מכירים זה את זה, אין כל פלא שניתן להשליך לפח כלאחר יד היכרות קצרה כל כך רק בגלל סקס.

ItsikH

Member
הוא לא עמד בפיתוי, אתה רשאי בהחלט לראות זאת כקריטריון מחייב מבחינתך לסיום הזוגיות - אפילו לפני הרכושנות לשמה, פשוט מטעמי הגנה עצמית - אתה עדיין יכול להוציא את המרכיב המיני מהקשר ולהשאר ידיד שלו, בידיעה שאינו מתאים לקשר זוגי עבורך, כי יש לו חולשה שאינך מוכן לקבל, עדיין יש ביניכם משהו חשוב שנבנה ואתה בוחר "להשליך את התינוק עם המים". אני יודע שזה קשה כי דורש גמישות מחשבתית ורגשית, אבל שלילת כל מה שבניתם רק בגלל הצד המיני מקטינה ומייתרת את כל שאר מריכיב הקשר החברי, כאילו כל הקרבה ביניכם נשענת על נאמנות מינית ותו לא - אם אכן כך היה, זה באמת לא קשר חשוב אבל גם לא היה יכול להיות ממילא.

ItsikH

Member
פסקת הפתיחה אומרת שאם כל הרגשות והקרבה שיש לך כלפי בן הזוג נעלמים ומתאדים ברגע שעשה סקס עם אחר, כאילו לא היו קיימים מעולם, כי הם כולם תלויי סקס. זו המשמעות של "מחיקת" הקשר מחייך ברגע שהיה סקס עם אחר.

ItsikH

Member
אני מסכים שזו הקצנה, מטרתה להראות שזה לא בהכרח כך.

"לפעמים לבן אדם באמת מגיע לשלם על מה שעשה ולהרגיש את הלבד הזה" - אולי לא מפריע לו בכלל הלבד הזה? לא מדובר עליו ועל ההפסד שלו, אלא עליך ועל ההפסד שלך. אם לא הפסדת דבר, אולי זה רק מפני שלא היה שם כלום מראש.

פרידה במלוא מובן המילה היא אובדן טוטאלי, של כל המובנים אפשריים באדם שאיתך, אם יש אפשרות עדיף שלא. נכון שלעתים קרובות אין כזו.

ושוב, אני לא טוען אלא רק שיש יותר מדרך אחת לראות את הדברים.

ItsikH

Member
הוא שאמרתי, הצגתי אפשרות אחרת רק כאפשרות תחשוב על זה, נניח שלא שנה וחצי אלא עשר שנים, ואז קרה המקרה, אתה לא יכול להשליך הכל לפח כי האובדן גדול מדי, יש יותר מדרך אחת להתמודד. שנה וחצי, כשאתה צעיר, אפשר ביתר קלות (יחסית) להתגבר על האובדן ולהמשיך הלאה בלי להסתכל לאחור. עדיין, זו *בחירה* שלך, לא הכרחית, אחת מני רבות.

זה אני 25

New member
זהווו נגמר

חתכתי את הקשר עם הספרדי שלי,
לא יכול יותר
אומנם לא אני חתכתי אבל עשיתי מעשה שידעתי שיגרום לו לחתוך.
אז לא חברים בפייס יותר אין וואטספים ואין שיחות לכל הלילה
קשה לי מאוד אבל אני חייב לפנות מקום בלב שלי למישהו שהוא רק שלי....

בהצלחה, האמריקקים המציאו גם מסיבה

לצורך כך, תערוך מסיבה קטנה, אלכוהול מובחר, כיבודים מעולים ותחגוג , עד שכל העצב ישטף ממך, ותשאר נקי וטהור ומוכן לקשר הבא.

ו -
ו -

ItsikH

Member
ולמה לא תוככלו להשאר בקשר חברי? הרי אתה לא מתאר קשר קרוב ממש ממילא, רוב הזמן לא הייתם יחד, והתקשורת דרך אמצעי קשר טכנולוגיים אינה מהווה תחליף לאינטימיות פיזית - הקשר הבא שאתה מחפש הוא פיזי, לכן לכאורה תוכל להכיל קשר חברי כזה.

רק נקודה למחשבה, לרובנו קשה לעשות את הסוויץ' ומעדיפים "למחוק" ממש את הקשרים הקודמים, לדעתי לפעמים שלא בצדק אנחנו מאבדים חברים טובים.

נשמע טוב...

נראה שאתה יודע מה אתה רוצה ופעלת לפי זה כדי להתחיל התחלה חדשה ולפתוח דף חדש אחרי הקשר הקודם שלא עבד. מוכר לי מאוד וגם אני עשיתי משהו בסגנון.
עכשיו בטוח יהיה קל יותר, כשזה לא מכביד עליך. שיהיה בהצלחה בהמשך!

למעלה