זהה מי מהרב
ח חרדי ומאמין New member 10/2/04 #6 אם אני לא טועה זה האדמו"ר האחרון ר' מנחם מנדל שניאורסון זצ"ל... אגב אתה צייר בחסד עליון
ח חרדי ומאמין New member 10/2/04 #8 נהיית לי עניו ? אתה צייר בחסד עליון, חוץ מכל המעלות הידועות שיש לך
ח חרדי ומאמין New member 10/2/04 #12 צר לי לנפץ את הניחוש שלך רוצה להמשיך לנחש או שאתה רוצה שאני יאמר לך ?
א א77 New member 10/2/04 #13 תנפץ לי את הניחוש אבל... גם את כרטיסך האישי שם מופיע שהנך מזל השולט בחודש תמוז. יום טוב.
ח חרדי ומאמין New member 10/2/04 #15 אוקיי הבנתי צר לי אבל אני לא זוכר אף פעם מה התאריך הלועזי של יום הולדתי (חוץ מהשנה), ולכן אני סתם דופק שם מספרים. ולעצם העניין שלשמו התכנסנו, אני נולדתי בחודש סיון יומיים אחרי קבלת התורה. דהיינו ח' סיון.
אוקיי הבנתי צר לי אבל אני לא זוכר אף פעם מה התאריך הלועזי של יום הולדתי (חוץ מהשנה), ולכן אני סתם דופק שם מספרים. ולעצם העניין שלשמו התכנסנו, אני נולדתי בחודש סיון יומיים אחרי קבלת התורה. דהיינו ח' סיון.
א א77 New member 10/2/04 #18 אז ביום שני הבא יש לך יום הולדת יומיים לאחר מתן תורה יום הולדתך. בשבת הבעל"ט נקרא על מתן התורה...
א אלישיר New member 11/2/04 #19 אתה נותן תאריך ארוך שתוכל לזכור?... בעזי"ת צריך להיזהר מלדבר ,מטוב ועד רע, עם אפיקוטרולס שמסית מדיח ומחרף מערכות ישראל.
אתה נותן תאריך ארוך שתוכל לזכור?... בעזי"ת צריך להיזהר מלדבר ,מטוב ועד רע, עם אפיקוטרולס שמסית מדיח ומחרף מערכות ישראל.
ל לביא4 New member 10/2/04 #17 האדמו"ר בתמונה הוא הריי"צ הרב יוסף-יצחק שניאורסון בתמונה הראשונה, הריי"צ, הוא חמיו של הרבי מלובביץ' האחרון, התמונה השניה היא התמונה של הרבי מנחם-מנדל שניאורסון.
האדמו"ר בתמונה הוא הריי"צ הרב יוסף-יצחק שניאורסון בתמונה הראשונה, הריי"צ, הוא חמיו של הרבי מלובביץ' האחרון, התמונה השניה היא התמונה של הרבי מנחם-מנדל שניאורסון.