זהה את השיר

on drugs orange

New member
זהה את השיר

מספר שורות משיר של בלינק בואו נראה אם תזהו (האמת זה יותר כמו נראה מי יזהה ראשון...כי אני דיי בטוח שלא תהיה לכם בעיה לזהות) ד"א שיר שאני מאד מחבב אישית: Let´s take the boat out on the bay forget your job for just one day I wish it didn´t have to be so bad It might be inappropriate because Either way our band get dropped I wish it didn´t have to be so bad orange

on drugs orange

New member
כמובן ../images/Emo6.gif והנה שיר קצת יותר ישן

במיוחד בשבלך ג´וסי :) Yeah, my girlfriend takes me home when I´m too drunk to drive And she doesn´t get all jealous when I hang out with the guys She laughs at my dumb jokes when no one does She brings me mexican food from Sombrero´s just because זה אמור להיות ממש קלי קלות... orange

Josie

New member
JOSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברגע זה הפכת להיות אחד מהאהובים עליי בפורום!!! (בטח עכשיו הוא מתחרט שהוא כתב את זה...)

Alinush182*

New member
הנה עוד שיר ישן.........

The start was something good But some good things must end ניראה אם תגלו תשיר!

Alinush182*

New member
יפה!!!!!!!!!

פשששששש.........לא ציפיתי לתגובה מהירה..........יפה! כל הכבוד!

on drugs orange

New member
תמיד נחמד להיות אהוב ../images/Emo9.gif

ואני לעתים רחוקות מתחרט על משהו orange

Josie

New member
עכשיו אני רוצה...

זאת השורה הכי יפה בכל השירים שלהם לדעתי: SOLITUDE´S A REASON TO DIE זה קצת קשה כי נתתי רק שורה אחת, אבל למי שיודע את המילים זה יהיה קלי קלות... מהשירים הישנייייייים

Josie

New member
נו באמת...

מה זה, מה זה?! מה קורה פה????????????????????? אף אחד לא יודע מאיזה שיר השורה הזאת? נו באמת... קצת מאמץ...

למעלה