לא
ה היחפה עם כתר של זהב New member 10/7/05 #68 ../images/Emo24.gif בחזרה! ../images/Emo3.gif ../images/Emo60.gif
M My Shadow and ME New member 10/7/05 #65 ../images/Emo3.gif השוטר אזולאי-"עשר שנים לפחות הוא מהלך בין הצללים"
ה היחפה עם כתר של זהב New member 10/7/05 #67 חח באתי לרשום.. ../images/Emo60.gif "זה כבר כמה שנים.. שבצוותא מופיע זמר מחופש...." אבל כבר הבנתי שאני לא יכולה לשנות מילים..
חח באתי לרשום.. ../images/Emo60.gif "זה כבר כמה שנים.. שבצוותא מופיע זמר מחופש...." אבל כבר הבנתי שאני לא יכולה לשנות מילים..
A Almog1414 New member 11/7/05 #72 אפשר גם שנה?? לדוגמא: "עוד שנה ועוד שנה ועוד נהיה גדולים.." או: "בשנה הבאה נשב על המרפסת ונספור ציפורים נודדות.."
אפשר גם שנה?? לדוגמא: "עוד שנה ועוד שנה ועוד נהיה גדולים.." או: "בשנה הבאה נשב על המרפסת ונספור ציפורים נודדות.."
ח חייכנית מקסימה New member 11/7/05 #76 מצב הנקודות... אורטל- נקודה אחת!!! מורושה הממושה- נקודה אחת!!! חופיתוש של הפורום- נקודה אחת!!! גל- 7 נקודות!!! ליוש- 3 נקודות!!! קורל- נקודה אחת!!!! מורן נקודה אחת!!!! כמובן שהזוכה הגדול הוא גל אבל בגלל שהוא ארוסי ובמילא כל מה ששלו שלי, אז הוא לא מקבל כלום
מצב הנקודות... אורטל- נקודה אחת!!! מורושה הממושה- נקודה אחת!!! חופיתוש של הפורום- נקודה אחת!!! גל- 7 נקודות!!! ליוש- 3 נקודות!!! קורל- נקודה אחת!!!! מורן נקודה אחת!!!! כמובן שהזוכה הגדול הוא גל אבל בגלל שהוא ארוסי ובמילא כל מה ששלו שלי, אז הוא לא מקבל כלום
ה היחפה עם כתר של זהב New member 11/7/05 #78 יא! מגניב ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif אני בעד עוד סיבוב בקרוב! זה כיף! מזל טוב גל!