זהה את השיר – 3#

John LennonS

New member
זהה את השיר – 3#

החלטתי ללכת בעקבות רעיונו של ידידנו הגמד, הלא הוא גרימבל, ולעשות חידון ברוח זיהוי שירים מתקופת שנות ה-50, 60, ו-70. כללים: 1. השבוע יינתנו רק 10 שירים כדי להקל עליי. מכל שיר תינתן שורה אחת בעברית (ואני אנסה לתרגם כמיטב יכולתי) ועליכם לנסות לגלות את שם הזמרת/זמר/להקה ואת שם השיר כמובן. 2. לא ניתן לענות בהודעה אחת על יותר משיר אחד. 3. בכול שבוע יוכתר המנצח של אותו שבוע, עד לשבוע הבא בו ינסו לגזול ממנו את התואר... ולמשחק: 1. שוכב על גבי\ על הדשא שזה עתה כוסח 2. זה פשוט שאת גדלת ממש לפני עיני\ הפכת לדבר הכי יפה שאי פעם ראיתי 3. ציפורים, כולן, שרות\ כאילו הן יודעות\ בעוד יומיים זה היום\ נגיד (תרגום בעייתי) "כן" 4. ושלום ידריך את העולם\ ואהבה תניע את הכוכבים 5. אתן מבינות את "התמונה"\ כן, אנו מבינות 6. היא נשארת אהבה צומחת\ מתחת למטריה שלי 7. אני שלך\ אתה שלי\ אתה מה שאתה 8. לא מכירה דרך טובה יותר להיות לבדי\ (תרגום בעייתי "למטה") במדינתי, מדינתי היפה 9. לא רציתי להיות חייב לעשות את זה\ לא רציתי להיות חייב לגרום לך לבכות 10. מי מושיטה ידה לתת לי קשת בענן\ כולם יודעים זו שזו וינדי בהצלחה!

John LennonS

New member
חבר'ה הפעם אתם די חלשים

יש עוד המון שלא זיהו. ולגבי מספר 9. יכול להיות שבגבר קנאי יש את השורה הזו אבל זה לא השיר שעליו אני מדבר. אני אתן רמז. הוא מופיע באלבום אחד של Lovin` Spoonful.

John LennonS

New member
הקפצה...

יאללה לענות על השירים, לפחות לנסות ולטעות, לפחות לנסות משהו...

למעלה