זהה את הציטוט

זהה את הציטוט

"אני, אין לי טוב לב. אני כלבה" מי אמר למי, ובאיזה הקשר? רמז: הוא לא חכם סיני כחוס

snift

New member
אוי.. אתה נוראי.

אני כמובן יודע את התשובה ולכן לא אכתוב אותה. אבל הבא דברים בשפת המקור: "אני, אין לי לב. אני ביטש'". ויש לזכור ש"כל האומר דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם" (חז"לינו)

יוסיא

New member
זה לא ההיא...נו ...איך קוראים לה...

סתתתם...... אני בטוח שאותה נואמת דגולה עוד תיתן פה את דעתה ותשאיר את חותמה והקטע המצחיק הוא שבטח אתה מתפוצץ עכשיו מצחוק כשאתה קורא את המסר שהיא בטח תשלח לך.... אבל ביטש או לא ביטש , היא עדיין חמודה וחיננית, עד שבאה בחורה אחרת לאיים על הטריטורייה

אמילי ב

New member
חה חה חה גוטמן ../images/Emo3.gif

רק יש לך טעות אחת! היא לא סתם כלבה, SHE IS THE BIGEST BITCH EVER
ואני במקומך הייתי נזהרת...(להזכירך את נהר הירקון(הירדן) כמה קרוב היית ליפול...עדיין הד צעקותיך מהדהד לו איי שם ב"יער הגשקו" בין הענפים והעצים"לא ,לא, אתן מטורפות...") מצד שני...מיליון דולר כבר בכיסך..אז אפשר להשכיר שומרי ראש...

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

גוטמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לצערי הרב אני לא יכולה להכחיש את זה (יותר מדי עדים) וחוצמיזה הכחשות הן לא הסטייל שלי
לא האמנתי לרגע,שתרשום את זה...אני בשוק...אני בהלם..אני ה=מ=ו=מ=ה כנראה שבאמת בגשקו ביום שישי,שהצמדנו אותך לעץ,על שפת הירקון,לא היינו אמורות לרחם עלייך...
.(
אבל רחמנית) ממליצה לך השבוע להצטייד בכמה שומרי ראש טובים,לא לפתוח מעטפות לא מזוהות,ולבדוק את רכבך לפני כל נסיעה
. אגב, הפעם לשלוח את אחותי עם חרב ארוכה להגן עלייך - לא יסלח

roy33itc

New member
יש לי הרגשה שהם יתאמנו בסכינים חיות

מאוד בקרוב....

Nihau

New member
אני אחכה לנתחים

כולם יודעים שיותר טרי יותר טעים. ולכל שומרי הכשרות- זה בסדר- אני אשים קצת מלח גס מלמעלה. הבנתי שאם שמים מלח גס אפשר לוותר על שלב החריכה באש.

eladי

New member
אני דוקא אוהב נתח מיושן....

צלוי קמעה .... (עכשיו אני לא יכול לאכול כלום. חטפתי שפעת ולהכל יש טעם של... איכסה).

למעלה