זההה זהההה!!!!!!

heavymetalman

New member
זההה זהההה!!!!!!

זה הלייב אין טקסס אבל זה רק הסידי...יעני אין וידיאו ועכשיו זה מוריד לי ת'וידיאו ואני שם פה 3 תמונות מהאלבום (קדימה,אחורה,ומבפנים)

olly v

New member
גמני מורידה עכשיו לייב אין טקסס...

מאוורנט , מקווה שזה האמיתי...

../images/Emo13.gifהעטיפה כל כך יפה!../images/Emo182.gif

אהבתי את הנזילות

הDVD החדש שלהם ../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

שכולל הופעה ע-נ-ק-י-ת שהם עשו בטקסס [מן הסתם] שזה חלק מסיבוב ההופעות של ה summer senetarium שווה לך לראות
וגם אני מורידה את זה עכשיו ,, ,
ואני לא גאה בעצמי. למרות שיכול להיות שאני יקנה אפילו שאין לי DVD

heavymetalman

New member
לידעתך

אח שלי היה שם וכל האלה הותיקים כאן יודעים את זה כי אמרתי את זה עכשיו שלי היה בסאמר סיינטרום עם לינקין פארק מטאליקה לימפ ביזקיט דפטונז ומודיס משו כזה...והוא שלח לי חולצה שלא מוכרים אותה יותר...יעני נדירה...היה פ33ה

../images/Emo12.gif תגיד שוב מה אמרת ../images/Emo182.gif

לא כל כך הבנתי, אבל ממה שהבנתי, אתה אומר שבזכותך בעצם אנחנו יודעים על הsummer sanaterium?

heavymetalman

New member
לא!!!!

אני מנסה להגיד שאח שלי היה שם והוא שלח לי חולצה שלהם זה הכל!

heavymetalman

New member
לא הרשו לא להכניס מצלמה:(

אבל אם תחפשי טוב בפורום הזה תראי את התמונות של החולצה עשיתי לה בוק:)

../images/Emo6.gif אה אני זוכרת ../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

וואי היא הייתה יפה!!!!!
אם הייתה לי כזאת הייתי הולכת איתה כל הזמן

heavymetalman

New member
בעצם...

אני מוחק ת'לייב אין טקסס אני רוצה לקנות ת'מקורי כל אלה שמורידים אתם חארות תסתכלו על צ'סטר וכל אלה צורחים ומתאמצים ושוברים גיטרות ואנחנו מורידים את זה...גם הם צריכים להרוויח משו... תמחקו את זה אם אתם באמת אוהבים ת'להקה

lgmtk

New member
אהההההההההההההההההההההההההההה

חשבת כזה אנשים שאין להם כסף לקנות????????????? לא חשבת אה????????????? תתחיל לחשוב למה אם אני יכול להוריד באחלה איכות ממקום כלשהו אני לא אוציא על זה 300 שקל........גם ככה אין לי דיוידי! אז בשביל מה? אני אוריד וזהו........חוצמזה אל תהיה לי מתחסד פתאום-גם אתה מוריד דברים של לינקין..................

heavymetalman

New member
לא נכון

כל הדיסקים שיש לי של לינקין ושל לימפ ביזקיט זה מקוריים תאר לעצמך לך שאתה עושה להקה ואף אחד "כאילו" לא קונה ת'דיסק ש'ך תתחשב קצת...

יאללה מה אתה משחק אותה ../images/Emo182.gif

אתה הוא זה שפותח כל 2 שניות הודעה "וואי חברה אני מוריד ת'דיוידי" "שיואו תחזיקו אצבעות שזה המקורי" "שיאו אם זה המקורי אני יביא לכם קישור להורדה"
אז מה פה "החרא" זה שאנחנו מורידים זה באמת לא בסדר אבל מה לעשות, לא לכולם יש כסף וDVD כדי שהם יוכלו לקנות לעצמם את הדיסק אני למשל מורידה, ואני לא חולקת את זה בקאזה עם אחרים. אין לי DVD , וגם לא יהיה לי בזמן הקרוב אבל תהיה בטוח שאם היה לי אחד, אין מצב שהייתי מורידה ובלי קשר לדיוידי גם כל הדיסקים שיש לי של ליקנין מקוריים

lgmtk

New member
גמלי יש רק לינקין מקוריים..........

אבל מה אתה אומר לי שאתה קדוש ואתה לא הורדת בכלל אף פעם לינקין????????? חוצמזה אני לא קונה מקורי בגלל שהם לינקין אלא בגלל האיכות.

למעלה