זהב מנוכה מדד זהב מנוכה מדד
U ursus New member 3/3/01 #2 אני לא מסוגל לפתוח אף אחד מהגרפים נכתב ע"י ייי: זהב מנוכה מדד לחץ כדי להרחיב... אני לא מסוגל לפתוח אף אחד מהגרפים
אני לא מסוגל לפתוח אף אחד מהגרפים נכתב ע"י ייי: זהב מנוכה מדד לחץ כדי להרחיב... אני לא מסוגל לפתוח אף אחד מהגרפים
י ייי New member 3/3/01 #3 אני כן נכתב ע"י ursus: אני לא מסוגל לפתוח אף אחד מהגרפים לחץ כדי להרחיב... אני כן אולי תנסה לא להכנס להודעה ופשוט תלחץ על הקובץ ובחלון שיפתח תבחר לפתוח ,לא לשמור.
אני כן נכתב ע"י ursus: אני לא מסוגל לפתוח אף אחד מהגרפים לחץ כדי להרחיב... אני כן אולי תנסה לא להכנס להודעה ופשוט תלחץ על הקובץ ובחלון שיפתח תבחר לפתוח ,לא לשמור.
U ursus New member 3/3/01 #4 ניסיתי, עדיין מקבל מרובע עם X ולא נכתב ע"י ייי: אני כן אולי תנסה לא להכנס להודעה ופשוט תלחץ על הקובץ ובחלון שיפתח תבחר לפתוח ,לא לשמור. לחץ כדי להרחיב... ניסיתי, עדיין מקבל מרובע עם X ולא יכול לעשות כלום עם זה.
ניסיתי, עדיין מקבל מרובע עם X ולא נכתב ע"י ייי: אני כן אולי תנסה לא להכנס להודעה ופשוט תלחץ על הקובץ ובחלון שיפתח תבחר לפתוח ,לא לשמור. לחץ כדי להרחיב... ניסיתי, עדיין מקבל מרובע עם X ולא יכול לעשות כלום עם זה.
י ייי New member 3/3/01 #5 אם לא ילך ותרצה נכתב ע"י ursus: ניסיתי, עדיין מקבל מרובע עם X ולא יכול לעשות כלום עם זה. לחץ כדי להרחיב... אם לא ילך ותרצה אני אשלח לך לאימייל,גם לי הפורום הזה עושה בעיות לפעמים
אם לא ילך ותרצה נכתב ע"י ursus: ניסיתי, עדיין מקבל מרובע עם X ולא יכול לעשות כלום עם זה. לחץ כדי להרחיב... אם לא ילך ותרצה אני אשלח לך לאימייל,גם לי הפורום הזה עושה בעיות לפעמים
U ursus New member 3/3/01 #7 אנא שלח במייל את הזהב תודה נכתב ע"י ייי: אם לא ילך ותרצה אני אשלח לך לאימייל,גם לי הפורום הזה עושה בעיות לפעמים לחץ כדי להרחיב... אנא שלח במייל את הזהב תודה
אנא שלח במייל את הזהב תודה נכתב ע"י ייי: אם לא ילך ותרצה אני אשלח לך לאימייל,גם לי הפורום הזה עושה בעיות לפעמים לחץ כדי להרחיב... אנא שלח במייל את הזהב תודה
י ייי New member 3/3/01 #6 אולי תנסה לשמור את הקובץ נכתב ע"י ursus: ניסיתי, עדיין מקבל מרובע עם X ולא יכול לעשות כלום עם זה. לחץ כדי להרחיב... אולי תנסה לשמור את הקובץ לדיסק אליך למחשב ואז לפתוח אותו מהדיסק
אולי תנסה לשמור את הקובץ נכתב ע"י ursus: ניסיתי, עדיין מקבל מרובע עם X ולא יכול לעשות כלום עם זה. לחץ כדי להרחיב... אולי תנסה לשמור את הקובץ לדיסק אליך למחשב ואז לפתוח אותו מהדיסק