זהבה מורה שלי

sanana1

New member
זהבה מורה שלי

בבית הספר.. היא נורא חמודה ויש לה בת גם מאוד חמודה...

חח מגניב

ברוכה הבאה לכל החדשדשים

זהבה הזו מזעזעת ביותר

אני אשמח להעביר לזהבה הזו מכתב חמור ביותר ... בעילום שם, כדי לא לסבך אף אחד.... מצד אחד אני מאוד מבינה אישה (קצת מסכנה), שבאמת קורסת תחת מטלות הבית, ובעלה כל היום נמצא בחוץ ואכן, כל עול הבית עליה, והיא מחזיקה את ששת הילדים שלה במשטר של "ילדים תעזרו לאמא המסכנה". מצד שני, זהבה, מתקבל הרושם שהיא אישה אינטליגנטית ואולי אם שרוצה להיות יותר זמן איכות עם הילדים שלה ... ולכן לא ברור השיעבוד הזה למטבח ולכל מיני דברים שעלותם קטנה וזניחה, ולהעדיף על זה זמן איכות עם הילדים... הדבר הכי חמור ... עצם החילוף הזה, השתילה של זהבה בבית שלא ממש מכירים אותה... ועצם השוני של תפקיד האם, מאימא, לסוג של רודן ושוטר שאומר לילדים (קטנים ביותר, יש לומר), מה לעשות בכל שניה ורגע, כשלילדות המסכנות הללו אין שמץ ילדות ושמץ אושר... (גם הביולוגים וגם מה שקרה בתוכנית), אומר דרשני... לזהבה יש הרבה מה ללמוד בחיים... ואם ממש קשה לה בלול המשפחתי ושאר המטלות, לא יזיק לה לשכור עוזר. והבעל שלה ... אכן חי 1000 שנים אחורה

אמ.

האובססיה של העברת ספונג'ה 3 פעמים ביום ולכבס כל יום זה מטורף. הבעל שלה לא חי 1000 שנה אחורה, היא פשוט מעסיקה את עצמה ומתמסרת מידי לעבודות הבית.

זה הכל נובע משיעמום וטימטום

תשמעי עם כל הכבוד אשה שיש לה עניין בחיים, ושבאמת רוצה להעניק לילדים שלה, תייחס הרבה פחות חשיבות לעבודות הבית ובאמת תקדיש את עצמה לילדים... זה שזהבה מעסיקה ומתמסרת לעבודות הבית, זה בגלל שאין לה שום דבר אחר בחיים לעשות שהוא מעניין יותר... בינינו, כל אחד בבית שם יכול להכניס לבדו בגדים למכונת כביסה ולכבס לעצמו... גם אני עשיתי את זה בחו"ל, וכולם יכולים לעשות את זה... ובינינו, אם כולם יעשו את זה, אז כמות הכביסה בבית הזה תרד ... כי זה באמת לא סביר כל יום לכבס 4 מכונות. חבל שזהבה לא למדה כלום בשבוע הזה על חיים הרבה יותר נעימים שיכולים להיות לה עם הילדים שלה ובאמת במקום להיות איתם ולפנק אותם, היא מרגילה אותם לחיי עוזרת הבית ולחיי ה"אשת חייל מי ימצא" חחח תמיד מצחיק אותי השיר הזה ... שבעלים אדונים שרים לנשים המשרתות שלהם. לנשים הטיפשות והבורות שלהם. נראה לי שבאמת זה מאוחר לעזור לזהבה ומצד שני ... אמא שלא מצליחה להעלות אושר וחיוך על פני הילדים שלה, לא ממש ראויה להיות אם בעיני.

ממש לא מסכימה איתך.

לדעתי מטרת התוכנית הזו היא להראות הבדלים תרבותיים בין משפחות. רואים לחלוטין את ההבדל בין משפחות המזרח היותר מסורתיות [דוגמת קבלת שבת שבנותיה של אורית נדהמו שיש כזה דבר] לבין המשפחות האשכנזיות. אני לא יודעת באיזו סביבה את גרה אבל לי העניין הזה מוכר ממשפחות אחרות. זה כמו שאנשים מתמסרים לטלויזיה, למחשב, וכדומה. זה הנאה, זה הרגל. זה לא בהכרח כי אין לה משהו לעשות. דווקא היא כן מעלה אושר על פניהם של ילדיה, לא נראה לי שהתרכזת בתוכנית
.

ראיתי בעיון. תקראי ותביני

אוי מותק כמה שאת טועה... כשילד חי באיזור של סמים ואלכוהול ואלימות, הוא גודל עם המחשבה שככה זה צריך להיות... כשהילדים של זהבה קמים בבוקר והם יודעים שיש להם תיק של מטלות בבית, עם זה הם קמים בבוקר ועם זה הם הולכים לישון... (נדמה לי שבמשפחות אחרות, כן... כולם אשכנזים... לילדים אחרי בית ספר יש איזה חוגי העשרה)... והעובדה היא שזהבה ממש לא מצאה את עצמה בקניון או בבריכה (ושם במקום לתת לילדות להנות מהמים קצת, אז היא התעקשה ללמד אותן איך לשחות - דבר שאורית האמא האמיתית למשל, היתה שוכרת מורה אמיתי לצורך העניין)... תשמעי הבדיחה העצובה היא שהערבי קונה מכונת כביסה כדי לשים עליה עציצים... ואת לא רוצה לדעת איך הייתי מפרשת את הבדיחה הזו, ב"למה בדיוק הבעל של זהבה התחתן איתה?". אני מכירה מספיק משפחות שכאלו... שהגברים והבנים ממש לא עושים כלום ומלכים בבית. והנשים שוקדות על עבודות הבית השונות ללא שום עזרה משאר יושבי הבית. חוץ מזה .. שהעובדות דיברו בעד עצמן... זהבה אמרה לאורית : "יש לך את זה, תשמרי על זה"... זהבה אמרה "בעלי לא מתייחס אלי, ומקבל את הכל כמובן מאיליו. אנחנו ממש לא יוצאים, כשאני הולכת לריקודים הוא לא בא איתי וכו' וכו' וכו'". זהבה אמרה על הבנות של אורית "שהן מאוד מפונקות"... עכשיו ... אם יצא גורלן של הבנות של אורית, מר כגורלה של זהבה ... והן יאלצו לשרת גבר כל חייהן ולא לקבל כלום בתמורה, הן יחיו על האהבה והפינוקים שהן יקבלו מההורים שלהן. אני יודעת. לא הבנת את זה.. תקראי שוב.... תכלס, החיים הם כאלו... הילדות של אורית, כשהן יתחתנו וילדו ילדים, ישקיעו המון במשפחה שלהן, ויפנקו את הילדים שלהם. הילדים של זהבה, ימשיכו את המפעל המשפחתי הזה, מסביב לשעון... זהבה אשה מאוד מסכנה אם היא צריכה להתעורר ב 2 בלילה, כשהיא רוצה זמן לעצמה... להתעורר ב 2 בלילה ... !!!! שמעת את זה ??? מה בדבר לצאת לאיזה בית קפה ולאכול עוגה טובה ??? מה בדבר טיול כייפי לה לעצמה ... (למשל אני אתמול, אחרי יום עבודה, עשיתי לי יום טיולים שכזה בעזריאלי, לא בהכרח כדי לקנות.. רק להסתובב ולהתפנן). מה בדבר באמת לצאת לאיזה נופש באיזה קאנטרי קלאב, וללכת לשחות או משהו ??? זהבה לא יודעת לעשות לעצמה שום דבר טוב בחיים... לו היתה יודעת, היתה יודעת לשמור על זה ודורשת את אותו דבר מהמשפחה שלה. תשמעי.... אין ספק שלהיות בעל מפעל עושה אותך אדם עסוק ואחראי ונכון שהילדים, רצוי שיעזרו בעסק המשפחתי, כי סביר להניח שזה יותר יעיל מפועלים זרים ליד הבית.... אבל לילדים של זהבה .. ממש אין אהבה... גם אין להם זמן לזה.. וזהבה לא ממש נותנת להם את זה ... ומה הפרס ? חוברת עבודה חחח מה עם דיסק טוב??? מה עם כרטיס לסרט או להצגה טובה? או אפילו קונצרט ??? מה בדבר סוג של צעצועים של מלאכת יד??? רקמה או משהו? שבטוח הילדות יאהבו יותר מעוד חוברת עבודה ??? אופקיה של זהבה צרים כקליפת השום... וזו בדיוק היתה מטרת התוכנית הזו... להראות לזהבה שיש חיים אחרים... שיש לה אפשרות ליצור מצב שאם היא תייעל את עבודות הבית או תנהל אותן אחרת, יהיה לה הרבה יותר זמן איכות עם הילדים שלה ועם בעלה ... אם היא תזמין TAKE AWAY , אז אולי יהיה לה זמן לדבר עם בעלה והילדים... כשהיא לא תצטרך לעבוד שעות לפני הארוחה ושעות אחרי העבודה כדי לנקות ... (כי כידוע אחרי פיצה, בסה"כ זורקים את הקרטון לפח)... מי שהיה צריך להפיק את מקסימום הלקחים מהתוכנית הזו, זו זהבה ... ואני אכתוב לך עוד משהו... נגיד ... שמשום מה אורית , בעתיד, ממש לא תוכל להרשות לעצמה קניות בקניון או את הקאנטרי... עדיין האישה תמצא את הדרך למקסימום זמן איכות שלה עם בעלה והילדות שלה.

COW COW

New member
וואי איזה בורות.......

למה לזהבה לשחור מורה שילמד את הבנות לשחות??? היא מורה לספורט בעצמה.

לא ראית ולא הבנת. את הבנות של אורית

זהבה ניסתה ללמד את הבנות של אורית ללמוד לשחות ואורית מן הסתם תמנה מקצוען לעבודה הזו... זהבה חובבנית, אם לא הבנת חחח איזה מורה לשחיה מלמד לשחות כשהוא מחוץ לבריכה ??? ובאשר לבורות, יש לך שגיאות כתיב חחח

COW COW

New member
אופס חחחח...

אמממ זהבה מורה לספורט והיא לימדה גם אותי איך לשחות יותר טוב גם כשהיא הייתה מחוץ למים.

גם אפשר ללמוד שחיה בהתכתבות

וזה בדיוק נראה ככה אולי נעצור את הויכוח כאן? זהבה באמת לא רציונלית כל הקטע של אורית הוא שהיא מבלה המון המון זמן עם הילדות שלה בכל דבר שהן עושות מהקניון ועד הקניות והבריכה... זהבה לא הבינה את זה... ללמד את הילדים שחיה בשלט רחוק, היא יכולה גם מלונדון... זהבה מאוד רחוקה מהילדים שלה. אורית מאוד קרובה לבנות שלה.

COW COW

New member
רק שתדעו לזהבה יש חיים.....

אזנכון שהיא קמה ממש מוקדם בבוקר לעשות מלא כביסות. הילדים שלה מחליפים כמה פעמים ביום את הבגדים. אבל הקטע של העבדות לילדים.. סתם הוציאו אותה באור רע. ככה זה רק בימי שישי שיש לחץ וכזה אבל שאר השבוע זה בערך "אתה תפנה" או "תכניס כלים למדיח" וכאלה. מיאו

והיא ממש מאושרת

יאללה יאללה אם לא הבנת, זהבה בוכה כל הזמן, על זה שאין לה חיים... ממכונה למכונה, זה לא חיים ... גם לא מביצה לביצה בלול...

COW COW

New member
היא בכתה עכשיו....

רק בגלל שהיא ראתה במשך שבוע שלם מה יכול להיות לה. אבל רק שתדעי שעכשיו אבי ממש ממש שונה וכל פעם הוא אומר לה שהוא אוהב אותה והיא מרגישה הרבה יותר טוב עם עצמה

Dark Force

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

היא מלמדת בבצפר שלי גם... בנהריה

למעלה