זהבה. חלק א`

זהבה. חלק א`

אני פותח את הדלת ונכנס. מיד אני נופל בגבי לרצפה. הדלת נסגרת לאט. מולי עומדת בחורה דקת גיזרה, עורה צח כשלג, שיערה-צהוב כשמש-יורד בתלתלים גליים על כתפיה הדקות. עיניה כחולות, בלתי מפוענחות, לחייה סמוקות בוורוד. את רגליה עוטפות מגפיים גבוהות עד הברך מעור שחור, עקבים גבוהים-דקים-חדים, שרוכים צהובים. את עכוזיה הקטנים מסתירה חצאית קצרצרה, חושפת ירכיים מעוצבות, לבנות וארוכות. החצאית עצמה מבד לייטקס שחור, צמוד. את שדיה הקטנים עוטפת ברכות רצועת בד אדום דק, חושפת בטן שטוחה וכתפיים קטנות. "ועכשיו תתפשט!" היא ממתיקה אלי חיוך... (המשך יבוא)

Katlanit

New member
יש מצב שמישהו מושפע ...

BDSM נהיה טריינדי בתקופה האחרונה וטיפה הכתיבה שלך יפה

כזה אני...

תמיד קשוב לצו האופנה. (חחח...). ותודה רבה לך קטלנית, על המחמאה...

זהבה. חלק ב`

גופי העירום מצטמרר למגע הריצפה הקרה. היא ניגשת אלי ודוחפת את עקב מגפה אל תוך פי. אני מוצץ אותו מעט, מלטף את רגליה הנתונות במגפיים, פורם את שרוכיהם הצהובים. מפשיט אותה מהמגף שבפי, היא חולצת את רגלה בחינניות, דוחפת לי את עקב המגף השני ושוב אני מפשיט את מגפה והיא חולצת את רגלה באותה חינניות. היא נעמדת מעלי, איברה-ערוותה גלויים לפני, טיפת רטיבות אחת זולגת על ירכה הצחה. היא מתיישבת עלי לאט, "אל תיגע בי!" היא רושפת אלי כשאני שולח ידיי לכיוון עכוזה הקטן. היא מתיישבת עלי בשפתיים פשוקות, ישר אל פי. אני מוצץ ויונק את הכוס הוורוד שלה, ערוותה מלטפת את פניי, לשוני משתלחת בדגדגנה, הרטיבות שלה זולגת על פניי, אל לשוני, מחליקה לי בגרון. שפתיי יונקות את איברה בכוח, לשוני חוקרת כל פינה במערת הקסמים החמה שלה, גניחות העונג שהיא פולטת מגרונה גורמות לאיברי הקשה להמתח עוד, רוטט בציפייה, היא גומרת עלי ואני ממשיך, לא מעז להפסיק... (המשך יבוא, אולי.)

אתה יודע...

הכותרת שלך,והניק שלך גרמו לי לחשוב בצורה מפחידה כבר על סירטה של זהבה בן "טיפת מזל". אישפוווווווווווווווווווז ד-ח-ו-ף!!! אבל חוץ מזה כתיבה בת זונה!

זהבה. חלק ג`

עוד לשוני טחובה בתוך איברה הבוער, שפתיי יונקות בדגדגנה הנפוח ואני מקרב אותה אל סף האורגזמה השלישית, רגליה החמות והדקות לופתות את ראשי, היא מתכופפת ואוספת את איברי בין שפתיה, הזין שלי - גדול וקשה - ממלא את פיה, היא יונקת ושואבת אותו, מתענגת עליו כילדה המתענגת על סוכריה אהובה. היא שואבת את הזין שלי בכוח, לשונה הרטובה עולה ויורדת מהבסיס לכיפה וחזרה. בינתיים אני לא נשאר חייב, לשוני ממשיכה לרקוד צמוד עם הדגדגן שלה ואני יונק את הכוס שלה בכוח, הרטיבות, שלא מפסיקה לזלוג ממנה מרטיבה את פני, ריח חריף של שערות ערווה, זיעה וכוס רטוב ומגורה ממלא את נחיריי. אני כמעט ומתפוצץ לה בגרון, מוכן לתת לה לטעום מזרעי החם. היא מרגישה אותי ובכוונה מוציאה את הזין שלי -קשה, אדום ורוטט- מפיה, מסרבת לאפשר לי את התענוג שבפורקן. "זהו, נמאס לי" היא מתגרה בי ברוע וקמה כדי לצאת... (ושוב, המשך אולי יבוא...)

למעלה