"זבל נשאר זבל"!

jesie12

New member
"זבל נשאר זבל"!

ואת זה הבן שלי צריך לשמוע מאבא ומתכוון לאמא... ברור שאני זבל!! אני סתמתי את הפה 17 שנה אני ספגתי את נחת זרועו אני זו שהבליגה ולא הלכה להתלונן אני זו שעברה 17 שנות גיהנום ושתקה אני זו שנשכה את השפתיים בלילות כדי שהילדים לא ישמעו איך אבא מתעלל באמא.. אני זו שנלחמתי בשיניים 4 חודשים כדי שיפגש איתם, כשהוא יצא סוף סוף מהבית אני זו....ה"זבל" ואני שותקת (עדיין) ורק אומרת לילד (כמעט 13): "כשתגדל, אולי תבין קצת את אמא".. ושוב נושכת שפתיים, הפעם רק כדי לא להתפוצץ.

n o g a1

New member
אל תתאמצי

הורה שמסית את הילדים נגד ההורה השני יורה לעצמו ברגל. הגרוש שלי שאל את הילדים אם אני אומרת עליו דברים רעים הוא קיבל תשובה "היא לא צריכה להגיד כלום , אתה עושה את זה יופי לבד". ואת... רחוקה מלהיות זבל.

ערסlight

New member
בדיוק כתבתי על זה בשירשור של NDR

אם תצאי לרגע מהבועה של "אני קורבן" שלך, תוכלי לראות אולי שגרושך [ע"פ דרכך] די ביזה את עצמו. ואת... מה את נדחפת לאמץ את זה?

n o g a1

New member
הפעם נשבעת

לא נדחפתי

קליל 1

New member
תאמיני שזה יחזור אליו כמו בומרנג

העולם גלגל..פעם למעלה..פעם למטה

jesie12

New member
אני אפילו לא רוצה שזה יחזור אליו

אני מרחמת עליו מרחמת עליו כי אין לו את היכולת לסנן את המילים, מרחמת עליו כי הוא לא מספיק נבון כדי לגונן על הילד ולהשאיר אותו הרחק מהעימותים של אבא ואמא..

לא נעים לי לומר לך....

אבל אולי הגיע הזמן לצאת מהעמדה הזאת...ולהפסיק לשתוק... ובנוגע לילדים...אז גם אם שתקת...הם ידעו והרגישו הכל.....אז בואי לא נתרץ ששתקנו ביגלל הילדים... עכשיו את גרושה....למה ממשיכה לישתוק.....? תשני פוזיציה....תיתמתחי ותיזדקפי יפה.....ויאאלה -לצאת מעמדת "השותקת".......... לא מועיל לא לך ולא לילדים.........את כבר לא חייבת לו כלום....

n o g a1

New member
לעיתים

אין משהו יותר רועם משתיקה. גם כשאנו שותקים אנו אומרים המון דברים. שימוש בשתיקה ככח ולא ממקום מסכן,מוותר,נרמס. הילדים לא צריכים להיות שם. אם אחד מההורים לא מסוגל לשאת את כעסו, תסכולו כלפי ההורה השני ופותח את הפה לאוזנייהם של הילדים זה לא גורר בהכרח לתגובה בקול של ההורה השני, הוא עשה לבד את מלאכת ההסתה העצמית.

אז 2 דברים:

1. לא ניראה שלשתוק שנים ולסבול בשקט - מגיע מעמדה של כח......אבל אולי אני טועה... ? 2. כשאני אותר להפסיק "לשתוק" - הכונה היא לא "לפתוח פה"...אלה לעשות מעשה...לעשות סוף...

d a n i e l s 5

New member
מסכימה איתך בעניין שקט=כח.

תלוי מאוד מהיכן מגיע השקט הזה וכמובן איך הוא משודר.

jesie12

New member
הבן הגדול שלי החרים אותו

אתמול אמר לי "אבא אלים" (ספר לי על זה) ואני שאלתי "הוא נגע בך"? והרגשתי איך מתכווץ לי הלב הסתבר שגם בביקורים אצלו הילד לא בדיוק עשה חיים.

קטי30

New member
../images/Emo46.gif כשאת אומרת גדול למה את מתכוונת?

בגיל?? בן כמה הוא?? כי מה שרשמת כאן נשמע חמור לכשלעצמו חמודה.

קטי30

New member
אין פלא../images/Emo4.gif

תגידי מתוקה לא הגיע הזמן לפנות לרשויות??? כדי ש"ההסטוריה לא תחזור על עצמה" לפני שהקטן יותר יפגע?? לפעמים יש מחיר כבד לשתיקה תחשבי על זה חמודה. ליבי איתך

jesie12

New member
הקטן יודע ללחוץ לו על הנקודות

הרגישות לאב יש חולשה מיוחדת לבן הקטן..

קטי30

New member
עד שהקטן יבין

ואז זאת תהייה הבחירה שלו אם להיות שלם או לא. כל שנותר לי מכאן זה לאחל לך חמודה הרבה כוֹחוֹת ו
את יכולה את מסוגלת יש בך כל כך הרבה. יום טוב ג'סי

גדי40

New member
אני מבין את הבן שלך

בן 16 וכבר מבין ויודע להחליט לבד מה טוב לו מה גם שאחרי גיל 13 אין חובת הסדרי ראיה כלומר אם יש הסדרי ראיה וילד לא רוצה ללכת לבקר את הצד השני את לא יכולה לכפות עליו אם הרגיש שיש לו משקעים מהאבא על האב היה לנסות לתקן ולשקם את בנך ואת היחסים ביניכם בסופו של דבר כש הילד יגדל הואט לא ישכח מי טיפל בו מי כיוון אותו מי השקיע בו והוא הכי הכי זוכר מי השפיל אותו ומי זלזל בו תתמכי בבנך תני לו הכוונה נכונה ותדאגי להשרות בו אנרגיות חיוביות והוא יבין לבד מה טוב לו ועם מי

jesie12

New member
לבן הגדול יש סיבות טובות לא ללכת

הבן הקטן עדיין מקבל מאביו מה שרק מבקש אני לא כופה על אף אחד מהם ללכת, גם הקטן הולך לעיתים רחוקות מאוד ..משהו כמו שבת אחת לחודש.. אני סבלנית, אני יודעת שהקטן , בדיוק כמו הגדול יגדל קצת ויבין מאיזה איש התגרשתי..

למעלה