זבל ברחובות

זבל ברחובות

בעירון ולמעשה אני אדם רגוע. ליברלי בדעותיו ונח לבריות, כמעט ולא מצפצף למכוניות ונדיר שאני מקלל מישהוא בקול רם או בלב. טיילר דרדן, מפייט קלאב, הוא טיפוס אחר לגמרי.... אני חושב שהוא היה שורף את כל פחי הזבל במדינה. ויפה שעה אחת קודם (טיילר דירדן) הלוואי שתיגמר השביתה ומהר... - תמיר

tygger

New member
מילא הזבל הזה,

אבל הרבה יותר גרוע זה הזבל האחר שברחובות. זה שבדרך כלל כן נוסע וצופר כל פעם שהרמזור צהוב. זה שלא למד עדיין שלא זורקים את הסיגריה הבוערת מחוץ לחלון. זה שעוד לא הבין שאת האשפה זורקים לתוך הפח ולא ליד. זה שלא מבין שאולי אתה נורא נחמד לחתולים בזה שאתה שם קופסא כדי להשאיר את הפח פתוח, אבל אחרים סובלים מהריח ומהמריבות שלהם. בקשר לשריפת הפחים... אני בעד. אולי זה יפתור באופן זמני את מצוקת החניה לפחות באופן חלקי.

tygger

New member
ותשובה רצינית יותר.

בוא ונחשוב לרגע אחד. בעצם הבעיה שלנו היא שאנחנו מפונקים מדי. אנחנו זורקים את הזבל ברחובות כרגע וסתם מערימים עליו. במקום לעשות מספר דברים פשוטים. האחד, הוא לגשת עם האשפה למקום מסויים, כמו משרדי העירייה ולזרוק את זה שם בכניסה. זה עלול להכריח את העירייה להביא מפני זבל פרטיים. למען האמת, יש כל כך הרבה מחפשי עבודה בלישכה כך שאני לא ממש מבין את הבעיה פה. קחו כמה חברה, תנו להם שכר מינימום ויאללה לעבודה. מה כל כך קשה פה? אה כן, סליחה. זה כולל לחשוב גם... השני הוא פשוט לזרוק את הזבל במזבלה. סעו עם האוטו עד לשם (שימו את האשפה עם סלוטייפ על המכסה מנוע אפילו או בשקית כפולה) וזרקו אותו שם. זה יכול למנוע העלאת מחירים היות והזבל לא יערם ברחובות... אגב תודה לשכנים המפגרים שלי שדווקא השבוע החליטו לפנות את המחסנים שלהם ואת הזבל המיותר שלהם הם שמו ליד הפחים שליד הבית שלי ולא שלהם כמובן. תודה אישית יש להם בגינה ממני...

למעלה