זבובים

zoyaaa

New member
זבובים

אנחנו תמיד מרססים את הסוסים בספריי במהלך תקופת הזבובים הארורה הזו, אבל בכל זאת הטילו עליהם ביצים. מישהו מכיר שיטה יעילה להוריד את הביצים האלה מהפרווה לפני שיבקעו? שמעתי על סכין כזה שמוריד אותם אבל לא מצאתי בחנויות בארץ.. אילו עוד שיטות יעילות יש?

הורסמאן

New member
אחד אחד

בצפורניים.
יותר יעיל מהסכין ולא ממש לוקח הרבה זמן, נראה המון אבל חמש דקות מאזור הטלה והוא נקי.

zoyaaa

New member
כן זה מה שאני עושה

בדר"כ.. אבל יש לו גם בבטן ונראה לי שאני מושכת לו את הפרווה וזה מציק לו חח לכן שאלתי..

giri

New member
הם מעצבנים אבל אין כמו ציפורניים

zoyaaa

New member
ועוד דבר..

מלכודות זבובים באיזור המים בתקופות האלו של כל המעופפים האלו יוכלו לעזור? או שזה מסוכן? הסוסים עומדים חלק גדול מהיום ליד מקור המים במרעה.. חשבנו לתלות כל מיני מלכודות כאלו עם רעלים , אבל זה בטוח לשים את זה ליד המים?

popi199

New member
אם את מתכוונת

לצרצר וכאלה מלכודות הן לא רעילות, מה שאת שמה במלכודת זה פיתיון שמושך את הזבובים, בכל מקרה מלכודות לא שמים קרוב לסוסים כי הן מושכות לאיזור זבובים ואז עושות עבודה הפוכה מהרצוי, כדאי לשים באיזור מרוחק יותר אבל אני לא יודעת כמה זה עוזר באיזור פתוח...

על אותו עקרון את יכולה לעשות מלכודות תוצרת בית מבקבוקים צריך לקנות רק תפסנים לבקבוקים ולתלות אותם על העצים אבל שוב, במקום פתוח נראה לי כמו כוסות רוח למת...

אפשר עם סכין רגילה

לי זה יותר נוח מאשר עם הציפורניים.
פשוט לגרד עם סכין מטבח (לא סכין קצבים)
זה כמו הברשה רגילה, עם כיוון הפרווה, לא אמור להציק לו.

למעלה