זבובים!!

popi199

New member
זבובים!!

מישהו מכיר חומר נגד זבובים שבאמת מרחיק זבובים ולא רק עושה ריח?

horses care

New member
לשום חומר אין 100 אחוז

וגם אם כן אז לשעה ואח"כ זה מתחיל להתנדף..
רוב הסוסים יסתדרו עם קצת זבובים, ולרגישים במיוחד הייתי ממליצה על שמיכת רשת, אם כי במזג האוויר הישראלי זה מעט בעייתי.....
אם הסוסים בתאים הייתי ממליצה על מאוור תעשייתי חזק.
אם הם בחוץ, ניקיון כמה שיותר, ריסוס הסביבה, ריסוס הסוסים, והשלמה עם העובדה שתמיד יהיו קצת זבובים

popi199

New member
ברור

אני יותר שואלת על הרכיבה כי ניסיתי הכל מכימיקלים למוצרים טבעיים לתרופות סבתא ולא מצאתי שום חומר שעוזר אפילו לחצי שעה של רכיבה. הסוס שלי מאוד רגיש וזה משפיע על איכות העבודה בנוסף אני גרה באיזור חקלאי וחם (מאוד) כך שכמות הזבובים אצלנו אפילו גדולה יותר.

כרגע הפתרון היחיד שמצאתי לעצמי זה לרכב בערב אבל אחרי שעות של הדרכה אינלי כוח

horses care

New member
וואי אני זוכרת שהייתי רוכבת בארץ בקיץ,

זה היה סיוט! במיוחד עם סוסים רגישים שכל שנייה מתנערים או רוקעים ברגליים..
האמת שאני כבר לא ממש זוכרת מה היינו עושים, ולשמחתי אני כבר הרבה זמן לא צריכה להתמוד עם זה..

popi199

New member
כולי קנאה

היום ניסיתי לעשות שיעור עם הסוס שלי וזה היה מאתגר כי גם אחרי שהזבובים כבר עוזבים אותו העור שלו כבר מגורה והוא כבר לא ממש באיפוס, והוא היחיד באורווה שזה ממש מפריע לו.

אני כבר מתגעגעת לחורף.

giri

New member
הפתרון שלי בארץ בקיץ

היה לרכב מאד מוקדם על הבוקר... לא יודעת כמה זה ריאלי עבורך.
ספריי זבובים באמת תופס לזמן קצר.

popi199

New member
תאמיני או לא

אצלינו גם הזבובים משקימים קום, אמנם זה לא יהיה כזה גרוע אבל זה עדיין נורא,גם הזבובים אצלינו נושכים ונניח על סוסים אפורים ממש אפשר לראות שהם מוציאים להם דם ולא רק מציקים.
בקיצור, זוועה.
גם הבאסה שכשאני לוקחת שיעורים ואני צריכה ריכוז מירבי מהסוס הוא עסוק בזבובים, אני מבינה אותו זה באמת מחרפן אבל עדיין מבאס ודווקא את השעות שבהן אני יכולה לקחת שיעור אני לא כ"כ יכולה לשנות. בקיצור אני צריכה רעל קטלני שיפיל את הזבובים אבל לא את הסוס, בינתיים לא מצאתי.

jgut

New member
אני מאמינה לך

הדבר היחידי שעזר למניעת הזבובים אצל דו, זה שקניתי את דאנס. הם פשוט מעדיפים אותו ולמרות שהוא בצבע דאן, רואים עליו כתמי דם אם הוא נישאר דקה בלי רשת\ריסוס.

jgut

New member
הורסקר כיסתה כמעט את כל האפשרויות

אני רק יכולה לומר שמהנסיון שלי רוב הספריים לא עוזרים ליותר מכמה דקות.
היחיד שעוד איכשהו עובד לכמה שעות זה הפליי-44. לא תמיד ניתן להשיג אותו בארץ וכשאני משיגה, אני קונה כבר כמה גלונים מראש.

והסוסים שלי הם מהרגישים במיוחד. הסוס צריך להיות עם רשת על הרגליים גם כל החורף. בספריי אני משתמשת רק בזמן רכיבה או אחרי מקלחת לפני ששמים את הרשתות.

popi199

New member
פעם הייתי קונה

רק פליי 44. היום אני רק רואה את הביי פליי הזה בכל מקום שכשאני מרססת אותו על הסוס הזבובים צוחקים עלי.
איפה אפשר להשיג?

jgut

New member
קנינו לפני שבוע את הקופסא האחרונה

שהיתה לצאס.
אנחנו קונים כל פעם אצל מישהו אחר, פשוט לפי מי שיש לו באותו הרגע.
שמועות אומרות שלחמד לחי יש במלאי. שווה להרים להם טלפון ולבדוק.
אני בקטעים כאלה מרימה טלפונים לכל החנויות:
סוס סנטר
קיוב פוד
חנה
בשביל הרוכבים
צאס
חמד לחי.

אם שכחתי מישהו ברשימה, זו הזדמנות להוסיף.

דבר נוסף שראיתי שאנשים אצלנו עושים, זה לקנות את החומרים שצריכים דילול 1 ל-10 ולדלל אותם רק 1 ל-5. מנסיון גם זה לא תמיד עוזר. אני לא בטוחה עד כמה זה בריא דילול שכזה.
אגב זבובים שצוחקים עליך, יש זבובים שכשאני מרססת (חומרים אחרים) החומר פוגע בהם והם פשוט נישארים על הסוס ומוציאים לי לשון.

popi199

New member
יש לי חומר כזה שמדללים

אני לא רוצה להגיד למה זה שווה.

היום הוספתי לחומר הזה גם חומץ תפוחים ואני חייבת לומר שזה הרחיק קצת את הזבובים...לא ליותר מדי זמן.

אני אבדוק על הפליי44 אני ממש אשמח למצוא את זה שוב, חשבתי פשוט שכבר לא מוכרים את זה בארץ.

kenz

New member
יש בחמד לחי

ותנסי על כל בקבוק ספריי להוסיף חומץ רגיל בערך 3 מכסים (אני גם עוד קצת מדללת במים.)

למעלה