זאת שאלה לג'ניפר: את עושה הדברה נגד מקקים אצלך בבית ?
מ מי מפחד מהזאב הרע New member 9/5/14 #6 הוא התכוון שבלי קשר לבעלי החיים שמגדלים בבית, כדאי לעשות הדברה.
מ מי מפחד מהזאב הרע New member 9/5/14 #8 את יודעת להוריד סרטים לבד ? סרט מתח מורט עצבים עד הסוף. פעם ראשונה שישראלים עושים סרט מתח. לא זוכרת שהיה משהו טוב לפני כן. והשחקן צחי גראד שבדרך כלל הוא שחקן משנה, בסרט הזה הוא כוכב על. (השפיע עליי הרבה. שנים לא צפיתי בדבר כזה. אני אומרת לך).
את יודעת להוריד סרטים לבד ? סרט מתח מורט עצבים עד הסוף. פעם ראשונה שישראלים עושים סרט מתח. לא זוכרת שהיה משהו טוב לפני כן. והשחקן צחי גראד שבדרך כלל הוא שחקן משנה, בסרט הזה הוא כוכב על. (השפיע עליי הרבה. שנים לא צפיתי בדבר כזה. אני אומרת לך).
מ מי מפחד מהזאב הרע New member 10/5/14 #10 מה ? ראית אותו ? נכון הוא הזוי, כי מה הסיכוי שדבר כזה יקרה בארץ ? איך אהבתי:"מנייאקים לא פוחדים מאקדחים. מנייאקים פוחדים ממנייאקים". חחחחח זוכרת עוד ציטוטים ?
מה ? ראית אותו ? נכון הוא הזוי, כי מה הסיכוי שדבר כזה יקרה בארץ ? איך אהבתי:"מנייאקים לא פוחדים מאקדחים. מנייאקים פוחדים ממנייאקים". חחחחח זוכרת עוד ציטוטים ?
W wish2 New member 10/5/14 #11 אני לא זוכרת ציטוטים רק שהייתי סקפטית לגבי האפשרות שסרט ישראלי יכול לרתק אותי. ועוד שמשחק בו דביר מבנק מזרחי. ונתפסתי מהרגע הראשון.
אני לא זוכרת ציטוטים רק שהייתי סקפטית לגבי האפשרות שסרט ישראלי יכול לרתק אותי. ועוד שמשחק בו דביר מבנק מזרחי. ונתפסתי מהרגע הראשון.