זאת רק אני..

YaLdoNet 4 EveR

New member
זאת רק אני..

שמרגישה כמו זומבי? אוקיי טסנו לפולין חזרנו מפולין הלכנו לביצפר מחר שוב ביצפר שומדבר לא נקלט אצלי.. מצב מטריד שכזה..

מסתבר

New member
נו... למה את מצפה?

מה חשבת - שהעולם יעצר מלכת כשתחזרי? הפקת מה שהפקת, וזהו, חזרה לשגרה. וגלעד - למה לעזאזל אתה קורץ ומחייך?

YaLdoNet 4 EveR

New member
וואי זאת כל כך לא הייתה הנקודה שלי

אני מדברת על זה שלא עיכלתי כלום.. מה הקשר לחזרה לשגרה..

v i o L e T

New member
כן זה באמת מעברים חדים מידיי

צריך עוד לעכל את זה.. יבוא לך עם הזמן

אממממ יש מצב

זה מזכיר לי את ההרגשה שמישהו קרוב אליך נפטר,ואתה רואה איך כולם ממשיכים את חייהם ואתה רוצה לצעוק: "סעמק אתם לא מבינים שהוא נפטר!איך אתם ממשיכים כרגיל!?" ולוקח זמן להבין שלאחרים זה לא כל כך אכפת...

maiii c

New member
גם אני מרגישה ככה..

לא עיכלתי עוד זה הכל קורה מהר מידי רק טסנו וכבר חזרנו לשיגרה..

נטשה 59

New member
אל דאגה

זה יגיע.. אם לא עכשיו ולא מחר אז עוד שבוע.. אולי חודש חודשיים.. אולי רק ביום השואה תעכלו.. אי אפשר לדעת.. אני כרגע חווה עיכול.. קשה.. אבל חיים.. יומטוב.. ובהצלחה עם העיכולים.. פיפי

אני לא מבין אתכם...

אתם מדברים שוב ושוב על היום שבו "תקלטו ותעכלו" את מה שראיתם,אבל אני לא חושב שהיום הזה חייב להגיע. המראות,העדויות והעובדות ששמענו וראינו בלתי ניתנות לעיכול ואי אפשר לתפוס אותן בשום מחשבה ראציונלית... נסענו לפולין כדי להבין דברים,לדעתי יצאנו יותר מבולבלים...

id0a

New member
כן, צריך לתת לנו 4 שנים חופש,

להתגייס ורק אחר כך לחזור לשיגרה...נו באמת כל אחד יודע עם עצמו שכמה שבירקנאו\מיידנאק וטרבלינקה היו "מיוחדים לעיכול" זה לא שבאמת את תבואי והעולם שלך ישתנה 359 מעלות, אם זה יבוא זה יבוא בקטנות. זה שחלק מאיתנו הכניס לראש (לא יודע מאיפה זה בא) שאחרי המסע לפולין תהפוך לאדם טוב יותר "אור וואט אבר" אז זה לא נכון וזה לא יקרה. זוהי רק דעתי האישית ואתם יכולים לחלוק עליה, בברכת סופשבוע רגוע,טוב,אוהב,אנושי וסובלני (תחת השפעת פולין! כן, זה לקח גם אותי!) עידו ההומני והחם.

YaLdoNet 4 EveR

New member
טמבל

תפסיקו להוציא את דבריי מהקשרם.. אני בכלל דיברתי על "לעכל את טרבלינקה"? גאד דאמט סתמו כולכם אני אמרתי שבכלל עוד לא תפסתי שטסנו בכלל.. אז איך כולכם הגעתם למסקנה שאני חוזרת הביתה ומצפה שכולם יעמדו שש מיליון דקות דומייה?! ילד אין מוצא שכמותך

id0a

New member
*

"שומדבר לא נקלט אצלי.."אני מדברת על זה שלא עיכלתי כלום"... שזה אומר ? לפני שאת מקללת ואומרת שכולנו סתומים אולי תבדקי איך את מנסחת את הדברים שלך...גו דמט ויט יו פור פאקינג סייק יו פאקינג אסהול יו סטופיד מאדאפאקה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אבל לא דיברתי על לעכל את מה שראינו

שם.. דיברתי על לקלוט על זה שטסנו.. וכבר חזרנו.. לא דיברתי על "עיכול המראות המזוויעים" טוב בואו נטיל וטו על המילה "לעכל" כי זה נהיה מגעיל עידו אתה אהבת חיי

Mooa-Numi

New member
כן תכלס

זה כאילו חיינו חיים מסוימים, באמצע היתה בועת פולין והנה חזרנו למסלול. אני ממש מרגישה את זה.

למעלה