זאת רק אני או

Rachel Green

New member
זאת רק אני או

שפייג´ משתמשת בלחש הזה: "Let the object of objection become but a dream, as I cause the seen to be unseen." כל שני וחמישי?!?!?!?!?!?!??!?!?!?כמה פעמים היא יכולה להגיד את אותו דבר?!?!?!?

Woogyman

New member
זה באמת לחש יפה.

אני שמח שהסדרה משתמשת באותו הלחש כמה פעמים ולא ממציאה לחש חדש לכל פרק כמו שהם עשו הרבה פעמים בעבר. חוץ מזה שהלחש הזה חביב עליי במיוחד משום מה ומאוד שימושי.

Ophel McNeil

New member
האממ....

בואו נספור.... 4 פעמים. כן. ואני מסכימה עם סם - אני מאוד אוהבת את זה שסוף סוף יש תזכורת לעבר, וקו קבוע כלשהו בין הפרקים.

HuGo Hell

New member
אני מסכים הלחש ממש יפה..

אני אפילו מנסה להגיד אותו כול יום! {והמבין יבין , לא שמישהו יבין}

כן, גם אני שמתי ../images/Emo23.gif!

אבל זה לחש מאוד יפה, אני אוהבת אותו. והיא עושה בו גם שימושים יפים. זה לא מפריע לי...

P3H2O

New member
הלחש באמת יפה

בפעם האחרונה שראינו שהשתמשו בלחש פעמים היה ב 201 שכל השדים חזרו וחזרו גם כמה פעמים בעונה 4 על לחשים מעונות קודמות וזה טוב לחזור על לחשים, לי זה מראה שהם לא שכחו חלק מהעבר מה שעושה את הסדרה טובה יותר ובנויה על עברה ולא שטחית שבנויה רק על מה שיקרה ולא נזכרת במה שקרה (אני יודע שזה נשמע נדוש ומפגר אבל זה לא)

Woogyman

New member
מסכים.

הדוגמא הכי בולטת לדעתי הייתה הקטע עם הרוחות. בעונה הראשונה פרו ממש מתה כדי לחסל רוח ובעונה השניה אומרים לנו פתאום שכדי לחסל רוח צריך לשפוך שיקוי על העצמות שלה. בשום אחת מהפעמים לא מוזכרת הפעם השניה, כאילו שכחו ממנה. תודה לאל על העונה הרביעית שעושה סדר בבלאגן בנושא הזה. ואיתמר, בבקשה בבקשה תנסה לכתוב עם סימני פיסוק, זה יהיה הרבה יותר קל להבין.

HuGo Hell

New member
מה?! מתי אמרו את הלחש הזה חוץ..

מעונה רביעית.. 2X01 אמרו? לא ניראה לי

P3H2O

New member
לא אמרתי שאמרו אותו, אמרתי שזה

טוב שחוזרים על לחשים בכללי, הלחש הזה נאמר *רק* בעונה רביעית ולמעשה הוא נאמר גם *רק* ע"H פייג´(זה לא ספוילר נכון???)

למעלה