זאת רק אני או ש....

ERerERotem

New member
זאת רק אני או ש....

העבודה של אבי ב"עיקר החדשות" בערוץ שלוש היא חסרת עתיד, מסכנה, עלובה, משנית לאללה ומיותרת??? זה פשוט בושה... אבל לא נורא.... זה כיף לראות קצת את אבי מעבר להבעת הפנים הרצינית והמסכנה שלה באי.אר ולפגשו במאי שיודע לנצל את זה שיש לך חיוך מקסים!!!
רק חבל שהוא לא מנצל את זה שהיא שחקנית טובה!!
 

שלמונזה

New member
למען האמת

אני חולה על עיקר החדשות אבל לא סובלת שם את ליסה ("אבי")! היא כזו קרצייה חושבת שהיא יודעת הכל ויותר מידי לחוצה!!! לא אוהבת את הדמות שלה שם. יחי ביל ומתיו!
 

מיכל ק

New member
ליסה(אבי) היא גדולה

את האמת שביעקר החדשות כולם גדולים לדעתי את האמת שבעונה שמתחילה עכשיו ליסה אפילו תתקדם ותקבל את העבודה של דייב לכמה זמן. יחי ביל (למרות שהוא מת) ויחי דייב שאני פשוט חולה עליו
 

mgirl

New member
היא לא כזאת גרועה...

אבל מאורה טירני היא כנראה הבנאדם הכי פסימי שראיתי בחיים. שימו לב שגם ליסה וגם אבי מלנכוליות מוות. תמיד בדיכי. זה נורא.
 

~*~gaL

New member
מה פתאום?

אני *מאד* אוהבת את ליסה (בעצם את כל הדמויות שם.. כולם גאוניות.. למרות שמת´יו/ביל/דייב/ליסה רוקס :)). וזה מדהים עד כמה מאורה טובה גם בדרמה וגם בקומדיה. היא יכולה לגרום לי לבכות באי. אר. ולגרום לי למות מצחוק בעיקר החדשות...
 

ERerERotem

New member
סלחו לי?

האם אנחנו,כולנו,בחברותה, מדברים על אותה סידרה? על אותו ערוץ? על אותה דמות? על אותה ליסה? כי אני חייבת לציין - Its Just Sux!!!! ואסור בלי להוסיף את מילת המפתח: "לדעתי" כלומר: אפשר לראות את הסדרה הזאתי ואפילו לא לראות את ליסה,אבי,מאורה, או איך שלא תקראו לה, במשך רבע שעה שלמה... ושתבינו - הסדרה עצמה לא מתמשכת הרבה מעל רבע שעה מסכנה!!! אני אומרת - תודו בכשלונכם במאים יקרים וערוץ שלוש - אתם יודעים מה אתם צריכים לעשות.... למרות שיש לסדרה רייטינג די גבוה... O Well טוב נו... לפחות היא מקבלת כסף על - לא לעשות כלום.... רק להגיע לאתר הצילומים ולשתות קפה ולאכול דונאט... להרבה אנשים אפילו את זה אין!!
 

~*~gaL

New member
אמממ..

"עיקר החדשות" - 16:00, ערוץ 3. עיקר החדשות היא בערך 20 דקות.. וחברים לא 20 דקות? ווויל וגרייס לא 20 דקות? ודרו קארי לא 20 דקות? והוז ליין (למרות שהיא לא קומדיה) לא 20 דקות? ומלקולם לא 20 דקות? ותהרוג אותי וזהו לא 20 דקות? ומלך השכונה לא 20 דקות? וכולם אוהבים את ריימונד לא 20 דקות? כמעט כל הקומדיות הן 20 דקות. ההומור בסדרה פשוט גאוני. ועם שחקנים כמו אנדי דיק, סטפן רוט ודייב פולי, וכמובן פיל הארטמן, שרק לפי התוכנית שעשו עליו מקודם ב"אי!" ניתן להבין עד כמה הבן אדם היה מוכשר. בהמון פרקים באי. אר. לא רואים את כל הדמויות גם, אז מה? אגב, התוכנית שהייתה על פיל הארטמן מקודם ב"אי!" הייתה מרתקת. והרצח שלו היה מזעזע, אני לא מבינה איך אפשר לעשות כזה דבר.
 

~*~gaL

New member
לפי מה שהבנתי,

היו להם בעיות בחיי הנישואין - הוא זכה להמון הצלחה והיא לא זכתה, והיא תמיד הייתה "אשתו של פיל הארטמן". הוא גם השקיע הרבה בעבודה שלו. גם בדקו את הגופה שלה וראו שהיא הייתה על סמים ואלכוהול.
 

~*~gaL

New member
לא ראיתי את זה עוד..

אבל זה ישודר בקרוב.. נכון? יש עוד עונה עד לזה אם אני לא טועה.
 

מיכל ק

New member
תשובה

העונה הרביעית התחילה היום ואז יש עוד את העונה החמישית שבפרק הראשון שלה ביל מת פרק עצוב אף יפה. ראית את הפרק שהוא סאטירה על הטיטאניק? זה בסוף העונה הרביעית
 

mgirl

New member
אהבתי את החלק על החלל..

זה היה ממש חמוד. הראה לי כמה בת´ וג´ו צריכים להיות יחד
 

mprb

New member
בת´ וג´ו??????????????

אני לא חושבת... אולי בת´ ומתיו??????
 
למעלה