זאת רינת.. ארוך וחשוב :)

זאת רינת.. ארוך וחשוב :)

היי לכולם, אני עדיין במשרד.. קוראת פעולות, ומאוד מתרגשת
לראות את ההתקדמות של כל צוות על אף הבגרויות והלימודים, באמת שהועברו אליי כמה פעולות מנצחות :) וזה כיף לראות איזה צוות מתגבש לו בשנה הזו (
כפי שראיתי כבר בהכנה)
עוד לא קבלתי את ההרשמה של כולם לחווי"ה בוגרת. תראו אני מרגישה מגוחכת להגיד שוב ושוב שאין שום ערך לתנועת נוער אם הנוער לא מפעיל אותה, פעול בה, ורוצה לקחת בה חלק בכל הרמות חוץ מלהיות מדריך מגניב... איך אפשר להדריך למשהו שאתה לא נוטל בו חלק מעשי..
אם אין שכב"ג אין תנועת נוער
, ואולי זה מה שזה אומר, שאין תנועת נוער, אלא רק "קלאב מד" לחניכים ולמי שרוצה להיות "מגניב בבריכה" כי הוא מדריך. אם יש בעיה עם התוכן של חווי"ה בוגרת חברים זה המקום שלכם לעצב אותה...(סתם רעיון שעלה לי, אולי מי שלא ידריך בקטנים יוכל לקחת על בוגרת אחריות..)ולי אין כוח להזכיר לכם שחינוכית אי אפשר להיות מדריך ולא להיות חניך שכב"ג
. חווי"ה בוגרת זה הזמן שלכם לקבל את התרומה הכי גדולה שיש, אני כחניכה חיכיתי לחווי"ה של הבוגרת..(אני יודעת שיש כאלו שטסים, רוצים לעבוד.. חבר'ה הכל פתיר והכל עניין שת סדרי עדיפויות, אתם לא הראשונים שעשו גם וגם),חיכיתי להיות עם החברים (בלי חניכים
),לקהילה, לתכנים... לתחושת תנועת הנוער, כאן אתם משפיעים על מה יהיה עתיד התנועה (ואני רוצה לספר לכם שאלו ימים קריטיים לעתיד התנועה באופן כללי
) אז אם לא תהיו שם אתם אומרים שאתם לא רוצים תנועה... ואין בעיה, אני כבר מזמן לא נוער, אוקי , אז תנועה לא ו"קלאב מד" כן? אני כבוגרת וכמי שמכיר אתכם/ ן בשלבים שונים חושבת שאתם/ן הרבה יותר מזה
. אז קדימה, בואו תעשו את הקיץ הזה מטורף, בואו תחליטו איך תראה התנועה שנה הבאה- זה שלכם ורק שלכם ואם לא תקחו את זה לידיים זה ישמט (וזה מתחיל..) אז שנת שמיטה נגמרת הגיע זמן לקחת אחריות על האדמה שלכם :)
ועכשיו אחרי גילוי הלב ...
אני רוצה לספר על שני דבריםבנוגע למחנה (לא שכב"ג)
האחד הוא שכנראה יהיו שינויים בצוותים כיוון שנרשמו פחות חניכים יחסית למה שציפינו ]- יש לזה יתרונות וחסרונות כמו בכל דבר - אתם יודעים... יותר קהילתיות פחות חניכים.. ועל כן יהיו אולי מדריכים שחשבנו שידריכו ולא ידריכו, יהיו כאלו שיעברו לצוות טכני (כי כרגע יש לנו מד"צ אחד שם), אם יש מ ישהו שיודע שיכול להגיע למחנה של הקטנים זה עדיין פתוח - כרגע רק לצוות טכני כיוון שתודות למכינה ועוד כמה בוגרים ומדצי"ם חסרי שביתה איישנו את המחנון כולל שכבת ה שתהיה מעל 90 חניכים..
הדבר השני אנחנו צריכים צוות "חלוץ" - צוות של סוסים וסוסות, לבנות את המחנה כפי שראיתם, להקים ציליות, לארגן את כל חדרי הפעילות,החדרים של החניכים , ולהפוך את המקום לגן עדן תלמא"י ... ואני פעם אחרונה שבדקתי כבר לא נוער ועל כן : צריכות להתארגן שתי קבוצות -
למחר (יום שלישי) בשעה 17:00 במשרדים של נוער תל"ם לאריזה והעמסה של המשרד. קבוצה שנייה
להגיע ביום חמישי להדסה נעורים (יש הסעה של ההכנה שיוצאת מירושלים) ולהקים את המחנה. - איך שאתם תקימו את המחנה הוא יהיה - לשם כך נזקקים סוסי וסוסות עבודה :) אנא סמסו / הודיעו בטלפון מי בא(להגיד אני בא /ה ולהשאיר שם)לי 0544630191 או ליונתן גוזלן 0546435053 חייבים לארגן את המקום הזה... אז יאללה בית"ר נתראה מחר (בעצם היום) עם צוות ההעמסה והאריזה , וביום חמישי עם צוות ההקמה אני מקווה שתקראו כמה פעמים את מה שכתבתי למעלה ותחליטו אם אתם "קלאב מד" או תנועת נוער... ועכשיו לילה טוב אוהבת הרבה
ומתרגשת מאוד לקראת המחנה רינת

sorek3

New member
רינת...

א. לא ממש הבנתי את ההקשר של בית"ר לעניין... תאירי את עיניי :) ב. לחלק מאיתנו זה קיץ אחרון לפני צבא, או הזדמנות אחרונה לחופש לפני צבא. לכן לכולנו נורא נורא חשוב שיהיה לנו כמה שיותק חופש. אני למשל צריך להגיע להכנה ישר ממועד ב' מתמטיקה (שהוא אחה"צ דך אגב), ויש פה עוד כמה לפי מה שהבנתי. לכולנו חשוב לעבוד, ושיהיה לנו כמו שיותר חופש אחרי שנה מתישה וארוכה. אני לא סותר את מה שאמרת בנוגע לזה שנוער בונה תנועת נוער. להפך, אני מסכים לחלוטין. אבל זאת שנה יוצאת דופן. זאת שנה שכללה המון בתוכה, התארכה, והתישה את כולנו לקראת המחנה. לכן מצידי שלחתי לך את ההרשמה, אבל אני עדיין לא סגור אם אני רוצה להישאר גם לבוגרת. אני מוכרח להודות שמבחינתי זו הייתה שנת הלימודים הכי קשה שהייתה לי אי פעם, והגעתי מספר פעמים לברייק פוינט. לכן אני מבקש ממך לגלות גם הזדהות ותמיכה (לא שאני אומר שאת לא עושה את זה בכלל), ולדעת גם לוותר לכאלה מאיתנו שהיה להם פשוט נורא קשה והם חייבים חייבים חופש. ובנוגע אלי, אני לא בא להדריך כי אני רוצה להיות "מגניב בבריכה" לפי הגדרתך. אני בא להדריך כי אני נהנה מזה, וכי אני נהנה להיות חלק מנוער תל"ם. מקווה שלקחת לתשומת לבך חלק מהדברים שאמרתי פה. אה ועוד דבר אחד, את יכולה בבקשה לפרסם באילו צוותים יש פחות היענות מהצפוי? תודה.

למעלה