זאת פזית מחכה

פזינה

New member
ליאור שלום

שמעתי שבסוף ההופעה לא הסתדרה אבל לא נורא יהיו עוד הזדמנויות . מה שלומך חוץ מזה ?

GlitterKitten

New member
כן היי לך פזית

חיחי אני צריכה ללכת לעשות על האש

liormi.

New member
הכול מעולה

לא שמתי לב שלא הגבת להודעה הקודמת... אני ממש ממש מעריץ אותך ואני מכיר את כל הדיסק שלכם בעל פה רק שתדע
הייתי רוצה יום אחד לפגוש אותך .. מתי ההופעה הבאה שלכן? את יודעת ? ואם כן איפה ...

פזינה

New member
ליאור חזרתי

ההופעה הבאה שלנו באילת והשבועות הקרובים עמוסים ביותר אבל בהזדמנות הראשונה שיהיה לי זמן פנוי אשמח להיפגש איתך

liormi.

New member
מסר לכולם וגם לפזית!

שתדעו שפזינה היא פזית הרמן האמיתית! וזה מאושר והיא לא עובדת עליכם אני לא אגלה איך אני יודע אבל זו היא ויש לי 2 אישורים רשמיים בהחלט! ואם אני אומר זאת היא כי אני שרוף על חמסה!!!! אז תתנפלו עליה !!! עם נשיקות וחיבוקקים!!! פזית הרמן המושלמת!! פה בפורום!!!! ועכשיו באמת אפשר להזוויץ שהיא נכנסת ר-ק ל-פ-ה !!!

GlitterKitten

New member
חחחחח

מגניבבב ביותררר עוד סלאברטי בפורוםםםם חחחחח פזית...תמסרי לנעמההה שאני יושבת ימים ולילות ורק מביטה בפלאפון שלי וחכה שהוא יצלצל חחחחח ברוכה הבאה פזית !!! אני מקווה שתהניי

liormi.

New member
ירדנושיה

כנסי בבקשה לאיי סי קיו אני צריך לדבר איתך וזה קשור בחמסה! וזה יעניין אותך מאוד מאוד! תיכנסי ..

Sapir00sh

New member
מאאאאגניב!!! חח אני נוהגת לסמוך על

אנשים (חיסרון שלי
), אז אני מאמינה לך... XOXOXOXO כמו שהוא אמר...נשיקות וחיבוקים..חיחיחי

Love benja

New member
ל../images/Emo140.gifפזית המקסימה

היי חמודה.. תמשיכי להיות חמודה כמו שאת, אל תשני את התסרוקת (מתה עליה
) תמשיכי לשיר ותזכרי שאוהבים אותך פה , בפורום תפוז!

liormi.

New member
פזיתוש!!!

אני יודע שזו את!! התקשרת לחברה של אבא שלי ואמרת שאת תהיי פה ובאתי במיוחד בשבילך!!! זה אני ליאור !!!! מה נשמע ???

למעלה