זאת הBMW שלי.....

  • פותח הנושא VDM
  • פורסם בתאריך

redroze

New member
אני לא מסכים אתך . . . . .

אני מסכים אתך שלא צריך להשקיע הרבה כסף במכה אחת (חוץ מדברים חשובים כגון החלפת מנוע) אבל אני חושב שצריך להשקיע באוטו ולא להשאיר אותו סולידי כמו שהוא, הרי כל אחד רוצה אוטו קצת שונה/משופר ולכן קיימים כל השיפורים אבל תשקיע לאט לאט, תוסיף ספויילר (אם זה לטעמך) אח"כ גאנטים אח"כ מערכת פליטה, שיפורי מנוע וכו´ . . . . . . .
 

VDM

New member
אין לי כסף........

אני חוסך עכשיו לג´נטים...... זה הדבר הראשון. יש לי תמונה בשבילך .....
 

redroze

New member
גועל נפש !!!!!!!!!

זה לא הגנטים שיש לי באומגה !!!!!!!!! הם יותר עדינים (בלי רווחים כאלה גדולים) ובכלל לא בולטים !!!!!!!!!
 

redroze

New member
מצאתי תמונה

לא רואים כ"כ טוב אבל זה הכי טוב שמצאתי . . . .
 

redroze

New member
אאאאאחחחחח, איזו יפייפיה . . . . .

מתאהב בה כל פעם מחדש . . . . .
 

redroze

New member
סוף סוף מצאתי תמונה מהממת מבפנים

זה העיצוב המהממממם, לא שחור מגעיל כמו ב-BMW . . . . . .
 

VDM

New member
כל זה באמת יפה....... אבל .........

למה אתה יורד על הBMW .......לא יפה........ אגב לי יש כבוד גדול לאופל, לאבא שלי יש פרונטארה ולאחי יש אסטרה .. נ.ב. הייתי היום פעם ראשונה במפגש... אין לי מילים לתאר את מה שהיה שם.
 

redroze

New member
כבודה של BMW במקומה .........

בסך הכל אמרתי שישבתי ב-BMW של חבר שלי (נראה לי 328) והעיצוב השחור מבפנים היה דיי מאכזב אבל לא נורא, אני אישית מעדיף את העיצוב הפנימי של האומגה למרות שהרמת גימור הרגילה, CD, מגיעה עם עיצוב פנימי שחור כמו שרואים בתמונה הראשונה . . . . . .
 

VDM

New member
OK עכשיו זה רשמי........

אני מכור למכוניות....... אחרי מה שראיתי היום במפגש . אז ככה, דרור (או כל אחד שיודע) איפה אני יכול להסיג חומר קריא על כל מה שקשור למכוניות מהגלגל ועד ............ לא יודע...... אני רוצה לדעת הכל על המנוע (גם הCOMPACT שלי ) איך הוא עובד , למה, מאיפה וכו´.... אם אפשר שהחומר יהיה בעברית. תודה.
 

redroze

New member
יש אתר טוב:

HOW STUFF WORKS, יש שמה כמעט הכל אבל באנגלית (הקישור במוסף קישורים של הפורום) . . . . . .
 

magician

New member
אתר למכוניות ספורט (בעברית)../images/Emo166.gif../images/Emo8.gif

האתר שייך לי... הלינק www.carinfocus.com באתר תוכל לימצוא גם הסברים טכניים,שיפורים,חדשות,תחרויות בארץ ועוד. מקווה שתהנה. magician webmaster www.carinfocus.com
 
למעלה