אם את אומרת XD
A amityosovich New member 23/8/11 #22 אנחנו לא אנשים רציניים!! ממתי אנחנו דנים על נושאים ברקי?! הרי למען השטויות ורק למענן אנחנו כאן! לשם השטות האיוולת והטמטום. הידד! D:
אנחנו לא אנשים רציניים!! ממתי אנחנו דנים על נושאים ברקי?! הרי למען השטויות ורק למענן אנחנו כאן! לשם השטות האיוולת והטמטום. הידד! D:
P porky169 New member 23/8/11 #25 הפעם הראשונה של גלעד קלטר הייתה../images/Emo134.gif בתוכנית בטשת מואב בערוץ ביפ, זו הייתה מין גרסה טלוויזיונית של המשחק פיפוש.
הפעם הראשונה של גלעד קלטר הייתה../images/Emo134.gif בתוכנית בטשת מואב בערוץ ביפ, זו הייתה מין גרסה טלוויזיונית של המשחק פיפוש.
A AvishagChan New member 23/8/11 #29 אוהווו תראו מי הופיע פתאום! ../images/Emo175.gif האין זה האייל הנעלם שלנו O:
A AvishagChan New member 24/8/11 #32 פפפפ! פפ! פפ!!!! ../images/Emo175.gif ~תדמיין איזה משפט מוחץ כאן~ אההה... אהההההה... לידיעתךךךך, -אני- לפחות נכנסת לפורום כל יום וכל ההודעות אצלי מסומנות בכחול סנוב1
פפפפ! פפ! פפ!!!! ../images/Emo175.gif ~תדמיין איזה משפט מוחץ כאן~ אההה... אהההההה... לידיעתךךךך, -אני- לפחות נכנסת לפורום כל יום וכל ההודעות אצלי מסומנות בכחול סנוב1
A AvishagChan New member 25/8/11 #34 לידיעתך גם אני קוראת הרבה מהן >: ../images/Emo175.gif אוף אתה שונא אותי