זאת האפליסיה

זיקוש תקשיב

אני מאמינה שאי אפשר להדחיק יצרים, צריך לעדן אותם ולתעל אותם. הרי עבמי אוהב למצוא דרכים יצירתיות לפלוש לגופם של בעלי חיים נכון?

אז במקום שהוא יתעלל בחתולי רחוב חסרי ישע, אני רוצה שהוא ילמד להיות שוחט. הרי מה הצביעות? רובנו אוכלים בשר.
ואם עבמי לא ירצה להיות שוחט, והוא יתעקש שהוא רוצה ללכת לאוניברסיטה הוא יכול להיות חוקר ולבצע ניסויים בבעלי חיים לטובת המדע. כך הוא יבתר חיות אבל לא יגנו אותו על כך אלא יעריכו אותו ואם הוא יהיה טוב במה שהוא עושה הוא אפילו יקבל פרסים.

מה אתה אומר?

puma141

New member
רגע את סגורה על שוחט?

אולי תעשי אותו משהו אחר לילוש......

אולי מנהל בתפוז?? שינסה....
אולי............טועם יינות?
אולי.................טוחן אגוזי מלך??

אולי אני אפתח שרשור "מקצועות מתאימים לעבם". רוצה?

לא פומה מה טועם יינות?

הרי כל הכוונה זה לתעל את הדחפים שלו לאפיקים חיוביים.
מה טוחן אגוזי מלך מה? הוא רוצה לטחון גולגולות של עכברים מה הוא יעשה עם אגוזים?
מנהל בתפוז זו גם לא אופציה כי אין לו עברית טובה והוא אנרכיסט קטן העבם שלי אם יגידו לו לשמש דוגמא ומופת הוא יוריד מכנסיים ויראה להם ת'טוסיק. נשמה שלי.

אנחנו צריכים לעדן את ההתנהגות שלו, ככה כמו שלמשל מישהו שאוהב להתעסק עם בשר ודם במקום להיות רוצח הולך להיות שוחט או מנתח, וככה הוא עושה מה שהוא אוהב לתועלת החברה.

חחח איזה רופה

מנסה לחתוך למישהו חזה
"ישר..
ככה..
כן..
כן..
אה ! פאק ! לא יצא טוב !
וחותך בעצבנות בצורת X

-

על האצטבא הנני מטייל עתה מחדרו של הפּקיד הראשי אל החדר מאה וששים, איפה הוא לא אדע עדיין כי הולך הנני אחרי פּעטיא המדבר ומבהיל אותי בסיפּוריו שנעים לו במאד לראות שפיכות דמי העשירים וכהני הדתות אשר פּעם חכה על יציאת נשמתו של אחד המומתים כי עליו הי' להשליך שבעה גויות מומתים אל אחד הבארות אשר מתחת למכפלה השני' שבמרתפי הבית, וכולם כבר זרקם, רק אחד עוד פרפר, אי ניע חאָטיעל וויפּוסטיט דוך (ולא רצה להוציא רוחו).

אָן (הוא) — ממשיך סיפורו — ביל טאַקאָי קאַק טי בליעדני אי פּאָלני, אי חאָטיאַ אָן ביל פּיאַטי ווסיאָטאקי ווידערזשאַל באָלשע ווסיעך, ווסיאָ ווריעמיא דראגנול טאָ רוקאָי טאָ נאגאי (הי' כמוך, חיוור ובעל גוף, והגם שהי' החמישי, בכל זאת האריך יותר מכולם. כל העת פרפר, פעם בידו פעם ברגלו).

טאָוואַרישטש אושאָל זאַ פּאָלוטשקו, זדאָראָוואָ זאַראַבאָטאַל 420 צעלקאָוויך (עבור כל הריגה משלמים ששים רוביל) אי טרי בוטילקי וואדקיא א מאיא ראבאטא וויעסטי איז קאמערי, פּריוועסטי אוו פּריגאטאוויטעלניויוא אי ראזדאוואט א קאגדא אוזשע ווסיא קאנטשענא טאגדא אובראט חלאם, ווימיט פּאָלי אי סטיעני אָט קראָווי (חברי הלך לקבל שכרו. השתכר היטב בעד עמלו. 420 רובל ושלושה בקבוקי יי"ש. ועבודתי להובילם מהכלא, להביאם להכנה, ולחלקם, וכאשר הכל נגמר כבר, עלי להוציא את הפגרים, לנקות את הרצפה והקירות מהדם).

טאָט יעשטשאָ ניע גאָטאָוו, רעשיל איטי בראַט קרוזשקו טשאַי אי פּרישאָל אָבראַטנאָ אָן יעשטשאָ טאראפּעטשילסיא, מניע בילא טאַק פּריאַטנאָ סמאָטרעט טשטאָ וויפּיל טשאַי בעז סאַחאַראַ, פּאָטאָם מניע נאַדאַיעלא, יאַ יעמו אודאריל דוואַ ראזא נאגאי אי טאָגדאַ וויפּוסטיל דוך, אַ איז גאָרלאָ נאַטשאַלאַס ליעטסיא קראָוו, אי מאָמענטאַלנאָ סטאַל טשאָרני קאק זשו(פלוני עדיין לא מת. החלטתי ללכת לשתות ספל תה וחזרתי, ועדיין פרפר. כל כך הי' נעים לי להביט, עד ששיתי את התה בלי סוכר! אח"כ פקעה סבלנותי. בעטתי בו פעמיים ברגלי ואז הוציא רוחו, ומגרונו החל שותת דם, ומיד נעשה שחור כחיפושית)

87)
88) הוא הי' כמוך, חיוור ובעל גוף, והגם שהי' החמישי, בכל זאת האריך יותר מכולם. כל העת פרפר, פעם בידו פעם ברגלו.
89) חברי הלך לקבל שכרו. השתכר היטב בעד עמלו. 420 רובל ושלושה בקבוקי יי"ש. ועבודתי להובילם מהכלא, להביאם להכנה, ולחלקם, וכאשר הכל נגמר כבר, עלי להוציא את הפגרים, לנקות את הרצפה והקירות מהדם.
90) פלוני עדיין לא מת. החלטתי ללכת לשתות ספל תה וחזרתי, ועדיין פרפר. כל כך הי' נעים לי להביט, עד ששיתי את התה בלי סוכר! אח"כ פקעה סבלנותי. בעטתי בו פעמיים ברגלי ואז הוציא רוחו, ומגרונו החל שותת דם, ומיד נעשה שחור כחיפושית.

:)

ונהרגו על קדושת השם במיתות משונות קשות ומרות.
קצתם פשטו עורם מעליהם והבשר השליכו לכלבים, וקצתם קצצו ידיהם ורגליהם והשליכום על הדרך ועברו עליהם בקרונות ודרכום בסוסים, וקצתם פצעו בהם פצעים הרבה שלא יהיו כדי להמית, והשליכום בחוץ שלא ימותו מהרה, ויפרפרו בדמיהם עד שיצאה נשמתם. והרבה קברו בחייהם. ושחטו ילדים בחיק אימותם. והרבה ילדים קרעו לקרעים כדגים, ונשים מעוברות בקעו בטנם והוציאו העובר וחבטו בפניהן. וקצתן קרעו בטניהן, ושמו חתול חי בתוך הבטן, והניחון כך בחיים, ותפרו הבטן וקצצו בהן ידיהן שלא יוציאו החתול חי מן הבטן. ותלו הילדים בדדי אימותם. וקצת ילדים חתכו בשפוד וצלאום אצל האש והביאום אל אימותם שיאכלו מהם. ולפעמים לקחו מילדי העברים ועשו גשרים לעבור עליהם. לא הייתה מיתה משונה בעולם שלא עשו בהם, וכל ד' מיתות בית דין: סקילה, שרפה, הרג וחנק.
והרבה לקחו הקדרים בשביה, ונשים ובתולות עינו ושכבו עם הנשים לפני האנשים, והבתולות והנשים היפות לקחו לשפחות ולאופות וקצת לנשים ולפילגשים.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/923/268.html

למעלה