חחח איזה רופה
מנסה לחתוך למישהו חזה
"ישר..
ככה..
כן..
כן..
אה ! פאק ! לא יצא טוב !
וחותך בעצבנות בצורת X
-
על האצטבא הנני מטייל עתה מחדרו של הפּקיד הראשי אל החדר מאה וששים, איפה הוא לא אדע עדיין כי הולך הנני אחרי פּעטיא המדבר ומבהיל אותי בסיפּוריו שנעים לו במאד לראות שפיכות דמי העשירים וכהני הדתות אשר פּעם חכה על יציאת נשמתו של אחד המומתים כי עליו הי' להשליך שבעה גויות מומתים אל אחד הבארות אשר מתחת למכפלה השני' שבמרתפי הבית, וכולם כבר זרקם, רק אחד עוד פרפר, אי ניע חאָטיעל וויפּוסטיט דוך (ולא רצה להוציא רוחו).
אָן (הוא) — ממשיך סיפורו — ביל טאַקאָי קאַק טי בליעדני אי פּאָלני, אי חאָטיאַ אָן ביל פּיאַטי ווסיאָטאקי ווידערזשאַל באָלשע ווסיעך, ווסיאָ ווריעמיא דראגנול טאָ רוקאָי טאָ נאגאי (הי' כמוך, חיוור ובעל גוף, והגם שהי' החמישי, בכל זאת האריך יותר מכולם. כל העת פרפר, פעם בידו פעם ברגלו).
טאָוואַרישטש אושאָל זאַ פּאָלוטשקו, זדאָראָוואָ זאַראַבאָטאַל 420 צעלקאָוויך (עבור כל הריגה משלמים ששים רוביל) אי טרי בוטילקי וואדקיא א מאיא ראבאטא וויעסטי איז קאמערי, פּריוועסטי אוו פּריגאטאוויטעלניויוא אי ראזדאוואט א קאגדא אוזשע ווסיא קאנטשענא טאגדא אובראט חלאם, ווימיט פּאָלי אי סטיעני אָט קראָווי (חברי הלך לקבל שכרו. השתכר היטב בעד עמלו. 420 רובל ושלושה בקבוקי יי"ש. ועבודתי להובילם מהכלא, להביאם להכנה, ולחלקם, וכאשר הכל נגמר כבר, עלי להוציא את הפגרים, לנקות את הרצפה והקירות מהדם).
טאָט יעשטשאָ ניע גאָטאָוו, רעשיל איטי בראַט קרוזשקו טשאַי אי פּרישאָל אָבראַטנאָ אָן יעשטשאָ טאראפּעטשילסיא, מניע בילא טאַק פּריאַטנאָ סמאָטרעט טשטאָ וויפּיל טשאַי בעז סאַחאַראַ, פּאָטאָם מניע נאַדאַיעלא, יאַ יעמו אודאריל דוואַ ראזא נאגאי אי טאָגדאַ וויפּוסטיל דוך, אַ איז גאָרלאָ נאַטשאַלאַס ליעטסיא קראָוו, אי מאָמענטאַלנאָ סטאַל טשאָרני קאק זשו(פלוני עדיין לא מת. החלטתי ללכת לשתות ספל תה וחזרתי, ועדיין פרפר. כל כך הי' נעים לי להביט, עד ששיתי את התה בלי סוכר! אח"כ פקעה סבלנותי. בעטתי בו פעמיים ברגלי ואז הוציא רוחו, ומגרונו החל שותת דם, ומיד נעשה שחור כחיפושית)
87)
88) הוא הי' כמוך, חיוור ובעל גוף, והגם שהי' החמישי, בכל זאת האריך יותר מכולם. כל העת פרפר, פעם בידו פעם ברגלו.
89) חברי הלך לקבל שכרו. השתכר היטב בעד עמלו. 420 רובל ושלושה בקבוקי יי"ש. ועבודתי להובילם מהכלא, להביאם להכנה, ולחלקם, וכאשר הכל נגמר כבר, עלי להוציא את הפגרים, לנקות את הרצפה והקירות מהדם.
90) פלוני עדיין לא מת. החלטתי ללכת לשתות ספל תה וחזרתי, ועדיין פרפר. כל כך הי' נעים לי להביט, עד ששיתי את התה בלי סוכר! אח"כ פקעה סבלנותי. בעטתי בו פעמיים ברגלי ואז הוציא רוחו, ומגרונו החל שותת דם, ומיד נעשה שחור כחיפושית.