זאת האמת

חנוך617

New member
נראה לך שהוא

יסכים הפחדן הזה? גם אם לא נדע מה הניקים הנוספים שלו, אנו יודעים שהוא לא אמין. נקודה.

BigKay

New member
איך אתה יודע שאני לא

אמין? ואם "פחדן" איך "יסכים"?

BigKay

New member
למה אתה כועס

תירגע, תשתה כוס קפה, אל תהיה פחדן... ותבקש יפה מאריאלה שתשחרר הניק של זאביק.. ואם גם זה לא יעזור קח ווליום..

BigKay

New member
תודה.. אנחנו חברים.. לא?

ואל תדאג.. אני מבין אותך על היציאות שלך כאן.. אנחנו כבר מורגלים לזה פעם בחודש בערך.. חברים! זה יעבור

כן בטח

ועכשיו ירוצו כל אותם בעלי ניקים כפולים שמשתמשים בניקים האלה למטרה מסוימת (כגון להגיד משהו למישהו אבל לא נעים לעשות את זה בניק הרגיל או לחזק את הדברים שאני רוצה להגיד ע"י זה שעוד ניק יסכים איתי וכו') ולא רוצים שיגלו את זה וישר יגידו לכולם שהם משתמשים בעוד ניקים ומהם הניקים האלה... יש כאן ניקים שאני יודעת בודאות שיש להם עוד ניקים. אני גם יודעת שאותם גולשים לעולם לא יודו בזה מעל גבי הפורום.

../images/Emo6.gif

בס"ד אני התחלתי בפורום דתיים לפני שחזרתי בתשובה התעוררות שלי והייתי בשם "דתיה מתחילה" ושם בדוי נועה מודה באשמה
שחזרתי בתשובה נכנסתי בשם נע מה והזכרתי לכולם שאני הייתי דתיה מתחילה כולם היו בשוק מה נעשה ממני היום! אני יוצאת לשידוך אחד התסכל לכל מי שהיה סביבו (הוא לא מכיר אותי לפני כן אותו שידוך) לא תיאר לעצמו שזאת אני כי נראתי מאוד דוסיתתתתתתתתתתתת
מחמיא בצד אחד הייתי אומרת
סוף שבוע נעים לכולם

BigKay

New member
למה החלטת להודות

אחרי שפתחת שירשור שלא היית כאן זמן?

חנוך617

New member
יפה שאתה מודה

כדי שנראה שזה נכון, תכתוב זאת גם בניק כתר 111. נראה לי שהיום הכנסת הודעה שהרבה זמן לא ביקרת. נכון?

כתר 111

New member
נכון.

באותה תקופה שהחלפתי לנייעס היו לי סיבות שאריאלה בטח זוכרת.

נייעס

New member
הכנסתי הודעה

בניק של כתר. והוא כתב לי שההודעה צריכה אישור ממנהל הפורום ומשום מה זה לא אושר!

חנוך617

New member
מוזר. אתמול

הכנסת בשם כתר אחד, לא? אולי עשית או לא עשית רווח בין הכתר ל111?

למעלה