זאת אני עם הפרפרים...

יעל24יעל

New member
זאת אני עם הפרפרים...

למי שזוכר את הסיפור שלי וגם למי שלא... אותו בחור שהעביר לי מסר עם חברה שאני לא עושה לו פרפרים התאפס ל עצמו, הרים לי טלפון הסביר לי כמה הוא טעה, התנצל, ביקש לנסות, שיכנע ואני כמובן נענתי. יצאנו לדייט הפעם כמו שצריך (BY THE BOOK) והכל היה נהדר. שבוע מדהים. הכיר אותי למשפחה שלו, שוב חזר והתנצל והבהיר לי כמה הפעם הוא רציני, השקיע, נתן מעצמו ופתאום...בום! הכל התפוצץ לי בפנים. אחרי שבוע הוא מרים לי טלפון ומבקש לגמור כי זה לא ילך בינינו, דרשתי הסבר והצלחתי לסחוט ממנו משהו כמו שכיף לו והכל אבל הוא לא מתאהב וכו' וכו'... בקיצור הוא הצליח לייאש אותי ולגרום לי לאבד את הטיפת אמונה אחרונה שעוד היתה לי, והכי נורא אני התאהבתי בו ואני כל כך רוצה אותו... אני חייבת לציין שהוא שחקן טוב... כל מי שראה אותנו בסופשבוע הזה אמר שהבחור פשוט מאוהב... גברים מה יהיה הסוף איתכם?? קצת עידוד לא יזיק לי...

seeyou

New member
לפחות היה לך שבוע "מדהים" ../images/Emo24.gif

למה לאבד את הטיפת אמונה אחרונה ? ישנם עוד פרפרים בסביבה...

Vdrums

New member
עדיף ככה מאשר למשוך את זה

יותר זמן. וחוץ כגודל הציפיות כך גודל האכזבות, למה לצאת בהצהרות גורפות בשבוע ראשון?

יעל24יעל

New member
זה בדיוק מה שאני שואלת...

הוא חזר לקשר איתי אחרי שכביכול הוא חשב, החליט, הגיע למסקנות עם עצמו ומה יצא לי מזה?? הוא הצליח לשבור אותי...

Vdrums

New member
צודקת, זה קורה אין מה לעשות.

לפעמים חושבים על משהו ובסוף הוא מתברר כלא ריאלי, אז עדיף לחתוך כמה שיותר מהר.

יעל24יעל

New member
גברים, שאלה...

אתמול נפגשנו (יש לנו חברים משותפים) והוא היה די שקט כל הערב, נראה עצבני כזה, אנחנו בקושי תקשרנו אבל הוא גם לא ממש תקשר עם כל השאר. אני הייתי עם אחלה מצב רוח (למרות שאכלתי את עצמי מבפנים...). מה אתם חושבים על ההתנהגות שלו? אני כמובן אשמח לקבל גם תגובות מנשים.

Vdrums

New member
שמעי זה מצב לא הכי נעים בעולם

כי חושבים על זה במיוחד שרואים אחד את השני, ואז מריצים תסריטים בראש וכל מיני דברים כאלה.

יעל24יעל

New member
איזה?

זה בדיוק מה שאני שואלת את עצמי מאתמול, איזה תסריטים הוא הריץ לעצמו בראש?

Vdrums

New member
לא מכיר אותו. אני מניח

שמשהו קורה בין שני אנשים יש בינהם איזה מתח ושרואים אחד את השני אז חושבים לפעמים לשבר לא לדבר אולי כן היה יכול להיות משהו אולי לא ראיתי נכון את הדברים. בדיוק כמו שאמרת שאת אוכלת את עצמך, אז אולי גם הוא (וזה יכול להיות שלילי או חיובי)

ספיישיל

New member
לכי תדעי מה עבר לפני...

או מאיזה סיטואציה ניכנסת אליו בחיים. זה לא תמיד בשליטתנו.

seeyou

New member
הוא גם לא ממש תקשר עם כל השאר

אני מנסה לנחש... את עולה לו על העצבים במיוחד בגלל שאת היית עם אחלה מצב רוח.. הרי החברים משותפים יודעים את הסיפור שלכם....

יעל24יעל

New member
זהו שלא...

אתמול היינו עם חברים שאין להם שמץ של מושג מה היה בינינו...

hopedream

New member
נצל"ש ברשתוכם...

אז הכרתי אותו באינטרנט עוד באוגוסט. בהתחלה דברנו פה והיה נחמד וממש חשבתי שאנחנו מתאימים, גם הוא. אח"כ נפגשנו פעמיים והיה נחמד. אבל הוא לא הצליח לעשות לי פרפרים ואני לא בטוחה אם אני לו. חשבתי לעזוב את הכל, ולהניח לו ללכת. אבל זה לא היה פשוט כי גיליתי שאני כל הזמן חושבת עליו ושהמצב של הבנים בשוק על הפנים. פחדתי להפגש איתו שוב, כי אני חסידה של "אהבה סוחפת" והוא חסיד של "אהבה נבנית ותתני לי להכיר אותך לפני שאני אתאהב בך". אבל הקטע הוא שהסכמתי, אבל לא בדיוק הצלחנו להכיר כי הוא לא התקשר אליי ולא דיברנו פה במחשב והשיחות הכאילו בסדר שהיו לנו היו רק בSNS. שהסברתי לו שאני מפחדת להפגע ממנו, הוא אמר לי שהוא לא מניאק, ולא מפחד יותר משומדבר והוא לא רוצה לאבד אותי. הוא הבטיח לי שהואיעשה הכל בשביל זה. אז כמובן שישר פתחתי ציפיות והחלטתי בסוף להפגש איתו. היינו אמורים להפגש היום. אבל בעיה... דברנו בטלפון ולא מצאנו רעיון מה לעשות, כי נדמה ששנינו לא ממש רוצים לנסוע לעיר של השני. נמאס לי שאנחנו מתנהגים כמו בכיתה ט'! ונמאס לי מזה שהוא מבטיח לי דברים ולא מקיים... כאילו הוא לא ניסה להכיר אותי לא בטלפון ולא דרך המחשב עוד והוא לא מנסה לעשות דברים בסיסיים שיגרמו לי לבטוח בו, כמו להגיע לעיר שלי (עזבו את זה שבניתי על זה שהוא יבוא עם פרח שהוא קטף בדרך מהגינה...) ואני לא יכולה יותר! אני חיילת משוחררת מאז יולי והכל הולך אצלי הפוך... אני לא מצליחה ללמוד נורמלי, אני לא מצליחה למצוא אהבה נורמלית, אני לא מצליחה למצוא עבודה נורמלית... בקיצור אני משתגעת! מה עושים? למה שומדבר לא הולך לי? נראה לי תמיד שאני מתחילה בהתלהבות כל מיני משימות ומתקשה לעמוד בביצוע שלהם ובסיומם, ממש לאחרונה אני מרגישה מעין "דאון" כזה ואני לא מצליחה לפעול בריל לייף ומה שמחזיק אותי זה האינטרנט. זה מעין לחץ שאו שגורם לי לפעילות יתר, או בולם אותי עד מצב של שיתוק. האם אפשר למצוא לזה פתרון? או שזה מעין תקופה כזו של אחרי צבא שתעבור?

seeyou

New member
מתנהגים כמו בכיתה ט'?../images/Emo6.gif

את חסידה של "אהבה סוחפת"....זה מתאים באמת מתאים לחלומות של גיל ההתבגרות או של פילגש נצחית...סליחה!!!!
את לא מצליחה ללמוד נורמלי, את לא מצליחה למצוא אהבה נורמלית, את לא מצליחה למצוא עבודה נורמלית.. ....יש לי הרגשה שעדיין לא מתבגרת לא מבינה שהחיים בגיל 20 מתנהלים על פי דפוסים אחרים... קבלי את החיים בפרופורציה שונה ממה שהיית רגילה עד היום. שם המשחק הוא לשרוד בכייף! אם לא תחליטי בגילך מה לעשות עם החיים שלך זה לא טוב...הזמן רץ... שעון החול עובד ולא ניתן לעצור אותו! יוסי

למעלה