זאת אכזבה

*rinat*

New member
זאת אכזבה

מכירים את זה שתמיד אומרים "לי זה לא יקרה" ובסוף שאתם נמצאים באותה הנקודה שאמרתם שלכם זה לא יקרה? ואז אתם מתחילים לחשוב....איזה מן עולם מוזר וכו´ בכל אופן אני תמיד אמרתי לעולם אני לא יתאהב בידיד הכי טוב שלי ראיתי את זה כדבר בלתי אפשרי...... חלף לא הזמן ותחשבו איפה אניעומדת עכשיו???? נכון!!!!! מצאתי את עצמי מאוהבת בידיד הנפש שלי רק הכל שם מעורפל ומסובך אני לא יודעצ מה לעשות כי הוא כז המסתורי הוא לא מדבר על הרגשות שלו וזה מונע ממני לחשובאם לספר לו לעיתים נדמה לי כי הוא מרגיש אלי משהו ולפעמים נידמה לי כי יש לו רגשות למישהיא שהוא אהב לפני כשנה בערך. הכל מעורפל ומסובך.... מה יש לכם להגיד בעיניין אשמח אם תעזרו לי

J-סיקה

New member
רינת רק את ואת בלבד יכולה לעזור

לעצמך .... כן זה לא מצב אידיאלי להיות מאוהבת בידיד טוב שלך אבל לפעמים זה מצב בלתי נמנע
נסי לדבר עם הידיד שלך להסביר לו את המצב שלך ואם קשה לו לדבר על זה אל תלחצי אולי זה רמז שלא מתאים לו כל כך ... רק לא להתאכזב

mariana

New member
היי רינת

את יכולה לשלוח לו רמיזות ולראות איפה הוא עומד. כלומר להגיד לו: "האם יצא לך להיתאהב פעם בידידה שלך?" "ומה היית עושה?" את צריכה לבדוק עוד כמה ימים, ואם את רואה שזה ממש קשה לך אז תתרחקי מימנו. כי את יודעת היו מצבים שהידידים הפכו להיות חברים ואז קרה שהם ניפרדו ולא היסתדרו אז גם הידידות נהרסת. תחשבי על זה טוב אני בטוחה שזה יעבור לך עוד מעט. מרין

חרגונית

New member
היתי בסרט הזה יש לי שני חברים

כן הם חברים שלי אני לא יכולה להשתמש במושג ידידים כי כמו שכתבת גם אצלי הם חברים לנפש.בראשון שהוא מבוגר ממני התאהבתי והוא עוד ידע את זה לפני,למרות שמההתחלה הוא שם את כל הקלפים על השולחן ואמר שקטע פיזי לא יהיה בינינו.מה גם שהוא נשוי וזה לא מנע ממני להתאהב ולדבר איתו על זה ולהשאר בקשר הכי טוב איתו,עם כל הקושי ידעתי לשים את הגבול ולהפסיק לחלום.אנחנו בקשר יום יום והוא האדם היחיד שיודע עלי הכל הכל הכל....וגם אני עליו.הוא אוהב אותי אבל לא מאוהב בי וגם אני. והשני צעיר ממני וגם איתו אני בקשר יום יום יוצאים לפעמים ביחד ופעם היתה התחלה של התאהבות מיצדי אבל מהר מאוד ירדתי מזה. השאלה היחידה היא עם תגידי לו את זה עם לא תאבדי אותו כחבר נפש וזה יכול להיות מאוד כואב

*rinat*

New member
התגובה שלי היא כאחת המופנת לכולן

קודם כל תודה על היחס שקיבלתי ממכן זה חשוב לי לדעת דעות של אנשים שחוו זאת או שיש להם מה להגיד בעיניין. מה שיש לי להגיד לכם זה: אני לא יכולה לראות את עצמי אפילו לא לדמיין את זה שאני יגש אליו ויגיד לו שמע **** אני ככה וככה. פשוט לא יכולה...... בקשר לרמזים זה די קשה לדעת לפי זה במצב שלנו כי אנחנו צמיד צוחקים שאנחנו נתחתן וכו´ תצחקו אבל אפילו עשינו חוזה כזה אם הסכם על הרכוש וכזה [
]. הוא תמיד כזה מגדיש לי שירים וכו´ לא יודעת איך לבטא את זה אני לא חושבת על זה יותר מיד יאולי מחשש לא להבין את זה נכון..... קיצור אני בבעיה....

גינגית1.

New member
אם לא תשאלי אז לא תדעי

ואת אומרת שהוא מעורפל ומסתורי - תשאלי אותו. תתעקשי ותעמדי על זכותך לדעת - אבל לא בכוח, אלא בעדינות ותראי מה הוא ישיב לך. יהיה בסדר.

*rinat*

New member
גינגית קראי מה כתבתי לבנות למעלה ..

מה שכתבתי לבנות למעלה נוגע גם לתשובה שלי לגבייך. ותודה שענית לי ואני ישמח אן תמשיכי לנסות לפתור לי את הבעיה

~מעיין~

New member
לרינתוש

טוב אז בגלל שאני מכירה את הסיפור ממש מקרוב כי אני חברה וחייה איתך על זה אז ככה... את צריכה לחשוב אם בא לך לאבד את הידיד נפש שלך? אם את מוכנה להקריב את הידידות למען האהבה אז לכי על זה... ואם לא אז תנסי כמה שיותר לשכוח ממנו בתור חבר אלא רק כידיד ואתם עושים הכל יחד כמו חברים חוץ מהקטע הפיזי( נשיקות וכאלה
) ועד כמה שאני יודעת את רוצה את שניהם אבל אין מה לעשות בחיים חייבים לוותר על משהו וכמו שהרבה אמרו פה את צריכה לרמוז לו אני תמיד העד על ללכת ישריות לבן אדם ולדבר איתו נטו אבל אני מכירה את הסיפור הזה ואני יודעת שפה זה לא ילך.. או שתנסי לדבר עם חבר טוב שלו ולהגיד לו שישאל אותו לגבייך מה הוא באמת מרגיש? וככה הוא יענה וזה יתן לך סימן כיצד לפעול הלאה איתו... בכל אופן אני איתך תמיד בהצלחה סיס!

*rinat*

New member
מעיין אמרתי לך כבר שאני אוהבת אותך?

מעיין תודה באמת שלא נמאס לך כבר לשמוע על התקליט החוזר הזה כל יום
בקשר למה שאמרת לי אז אינני יודעת מה עלי לעשות אולי ההמתנה זה הפתרון הכי טוב. הקטע שמפריע לי כל מיני דברים כאילו אני הפכתי לרגישה מכל פיפס קטן שקורה והנה את צודקת אנחנו עושים הכל יחד חוץ מהמגע הפיזי אבל את יודעת זה אחרת לגמרי שאת שומעת שמשהוא אוהב אותך ואיתו זה כל כך בעיה כי הוא גם יכול לאהב ולא לספר והוא כבר עבר את זה אם מישהי...... אני עדיין בתסביך..

למעלה