זאפה היום - הראל שר שיר חדש

זאפה היום - הראל שר שיר חדש

חדש חדש דנדש שכתבה יעל טבת והלחין צח משהו שיר יפה יפה יפה יפה יפה ונקווה שמישהו הסריט את זה ... חוץ מזה, הראל וריקי שרו בדואט את השיר ששרו במופע לזכר אהוד מנור והיה יפה לאללה וחוץ מזה, למי שממש חייבים הראל שר את בתוך ואת בדידות ובמאחורי הקלעים היתה מסיבה פרועה

עשירה

New member
מה היה מאחורי הקלעים?

האם השיר החדש זה הסינגל הראשון שלו ושעכשיו בכל הופעה שלו הוא יוכל לשיר אותו? אז בסופו של דבר הוא הוציא את הסינגל הראשון לפני כולם והפתיע את כולם כי כולם אמרו שמויאל יוציא ראשון חודש הבא ואחריו שירי ונינט

ayaliar

Well-known member
לא זה לא הסינגל בנתיים

והוא לא מוציא אותו כרגע ככה שהוא לא ראשון ולא שום דבר בסגנון הוא יהיה הדובדבן שבקצפת. שיוציאו אלבומים כל מי שרוצה להוציא אלבום והראל יוציא את שלו כשהוא יהיה מוכן. בלי לרוץ אחרי מויאל או נינט או שירי

היתה מסיבת מעריצים פרועה וארוכה

ההופעה של הראל בזאפה אתמול היתה מדהימה ... עם שיר חדש ... עם הדואט עם ריקי גל "הוא שלה היא שלו"... עם "בתוך" ו"בדידות"... והיתה מסיבת מעריצים פרועה במאחורי הקלעים, שבחלקה נכחתי ... והמסיבה הזו .. נמשכה כל הזמן שהראל היה שם.. למעט הדקות שהיה על הבמה ... זאת אומרת מסיבת מעריצים בת 3 שעות לפחות ... סוף סוף יש לי סיבה נחמדה להתלהב ... בתוך הזמן הזה ... פתאום היו דפיקות על הויטרינות ... כי הדלת נפתחת רק מבפנים... אני הולכת לי, ובודקת בוילונות מי שם ... (כי כולם היו עסוקים עם הראל סקעת .. ).. ומי בדלת ??? ריקי גל !!!!! אז פתחתי לה את הדלת, ואמרתי לה שזה כבוד גדול מאוד בשבילי לפתוח לה דלתות ..... (מזל שזה לא היה צביקה פיק, כי נדמה לי שהייתי משאירה אותו בחוץ חחח). (חחח). שבת נעימה לכולם

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo60.gif

אוף, אני מממממש מבואסת
היו הרבה מעריצות שלו שם?

עשרות מעריצות. אני לא מזהה את כולן

אבל היו המון מהפורום יחסית, רובן היו בחוץ... למרות שחלקן, לפחות 30 מעריצות היו בתוך המועדון בעצמו מזל שהצרחנית של הפעם הקודמת לא הגיעה הפעם ... (איזה מישהי שכל ההופעה צרחה לי באוזניים). חח ובתוך האירוע ... אמרתי להראל שאני מעריכה את הכושר ריכוז שלו מול הצרחות כי אני, כשאני הופעתי, לו היו צרחות בקהל, הייתי מתבלבלת כהוגן חח אז אח"כ הן הזכירו לו את זה ודיברו על "ההופעות שלי" (כולה הופעה אחת חח). וזה ככה שינה את נושא השיחה ... ושאלתי את הראל, לו אני אופיע... האם הוא יבוא לצפות? חח והראל אמר שכן... והמעריצות שלו, אמרו שגם הן כולן יבואו לראות אותי (יעני עכשיו אני מה זה מתה מבושה ובטח גם שם הייתי אדומה כהוגן).. אוקצור... די נדמה לי שעדיף המצב ההפוך חחח ז"א שאני אהיה הקהל בהופעות של הראל... ולא שהראל יהיה הקהל בהופעות שלי ... חחחח (למרות שכל ההופעות של הראל בחוגים של הריקודי עם, מעלה את המחלה הזו של ריקודי עם החוצה ... וזה בשקילה.. נראה...). (רקדתי המון בעבר... וה"הופעה שלי" היתה במסגרת להקה שהקימו ביחידה שלי, עבור מופע שהעלנו...).

וואי איך אני שמחה שסוף סוף

יש שיר חדש כמה חיכיתי לזה אני מתה לשמוע :) ושמחה שנהנית

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo60.gif

לאאאאאא! למה לא באתי?!?!?! קמתי היום מוקדם בשביל ללכת לים.. ולפני שהלכתי, כמובן בדקתי מה קורה עם הפורום ואז קראתי את ההודעה.. ואני כל כך עצובה!
גם שיר חדש וגם מסיבה פרועה מאחורי הקלעים?! מר עולמי

יהיו עוד מסיבות מעריצים פרועות

הסירי דאגה מליבך ... הראלוש הטווס הזה ... בת אחת מצד ימין... ובת אחת מצד שמאל ... (כל אילו שיוצרים את השמועות לסוגיהן... נראים לי משעשעים למדי עכשיו)

למעלה