זאב בוים טוען...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך
חחח זה בסדר.. לא נפגעתי מכלום..

אני יודעת שאמרתי והיתכוונתי לזה.. אני עדיין חושבת ככה... ורק עכשיו הבנתי... כאילו אומרים עליכם מה שאתם לא אתם... יענטו ממציאים עליכם שטויות.. היבנתייי!! ואחרי שאני יידע מאיפו זה אני יגיד לך אם זה נכון או לא..

Eliavzz

New member
עמית לא נראה לי שמשה יגיד סתם..

הוא לא ירשום את זה כי הוא לא אוהב את אותו ח"כ.. ולא משנה מי זה.

אבל...

אתה לא מבין.... מאיפו זה? לא אמרתי שהוא ממציא! אם זה מהעיתון אז זה לא בהכרח שקר ואם זה מאיזה פורום אז הגיוני שזה כן ואם זה מהרדיו אז בכלל אין מצב שזה שקר... היבנת??? # ותפסיק לפרש אותי לא נכון! זאת כבר הפעם ה100!!!!! ודרך אגב היית בסמינר?

mean girl 16

New member
אפשר להבין אותו.

באותה תקופה ששרון עזב את הליכוד זה נראה כאילו "המורדים" כמו מיקי רצון ואלה הולכים להשתלט- ושהם יחסלו לו את הקריירה. הם עשו לו באלגן גדול כשהם לא נתנו לשרון למנות אותו לשר לא מזמן. אפשר להבין למה הוא עזב.

אז רק שתדעו

נפגשתי לא מזמן עם קבוצת חברים - בערך 10 יוצאי התנועה, כאלה שעשו קורס ב' לפני 10-15 שנה. הרוב מתכוונים להצביע קדימה. הטיעון העיקרי - "לפחות אריק שרון עושה משהו". חוץ מזה, מן הסתם אם חה"כ בוים באמת שאל אנשים, סביר להניח שלא מעט אמרו שהם תומכים בו בכדי לרצותו. אני בטוח שגם הליכוד, המפד"ל, האיחוד הלאומי וחירות יכולים להשיג סקר שכזה. חוץ מזה - אולי הוא שאל רק את אלו שעזבו את התנועה תמורת ג'ובים במשרד רוה"מ; יש די הרבה כאלה.

למעלה