זאב בוים טוען...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
זאב בוים טוען...

שהוא ערך סקר בקרב חניכי תנועת בית"ר ומצא שרובם תומכים בקדימה..

LPgirl

New member
מה?

וואלה? לאילו מעו"זים הוא פנה? לאילו חניכים? לרוב החניכים אין 18 (לא כולל משה) ואין להם אפילו זכות הצבעה!!!

MS6

New member
זה לא משנה...

הוא טוען שהוא שאל חניכים... זה לא קשור לזכות הצבעה. כל אחד יכול לומר איזה מפלגה הוא מעדיף.. רציתי לשאול מה אתם חושבים, אם אתם חושבים שהוא משקר? או שזה באמת כך?

who is this

New member
זה ממש לא ככה..

תשאל חניכים שלך מה הם חושבים.. אני לא בוטוח שחניכים יודעים מהי מפלגת קדימה ומה המצע שלה שהם בכלל יכולים לתמוך זה.. יכול להיות שהוא שאל מספר מאד מאד מצומצם של חניכים ולפי זה הגיע למסקנה התמוהה הזו..

Eliavzz

New member
בואו נבדוק..

כל מדריך שנמצא בפורום ומי שלא נמצא יעשה דבר פשוט... בפעולה הבאבה שלו או עוד כמה פעולות יעביר פעולה שקשורה לבחירות/פוליטיקה אאו משהו כזה ובסיכום ישאל ככה סתם כדרך אגב במי הם תומכים בבחירות הקרובות והמדריכים ירשמו רק מספרים אל צריך שמות.. אני יודע שזה יביא לחילוקי דעות אבל.. אין אבל.

שקררררררר

1. כמו שעומר אמר ילדים לא כל כך מודעים למצב הפוליטי ולא מכירים מפלגות. 2. בדר"כ בגיל הזה ילדים הם בדעת הוריהם, והורים לא היו שולחים את ילדהם לבית"ר עם דעות שנוטות לשמאל (ככה נראה לי לא?) אבל לא סגור על זה 3. ועיקריי!! איך הוא הגיע לחניכים שלנו? הפרטים על חניכים הם חסויים, והוא לא מורשה לקבל פרטים עליהם... אלא אם כן הוא הגיע למעו"זים ושאל...מה שנשמע עוד יותר מגוחך.. בקיצור זה שקר אחד גדול!

שקר ועוד איך שקר

קודם כל למשל חניכים בכיתות ב' לא יבינו מה רוצים או אפילו ו' חניכים לא מעורבים בדעות פוליטיות וגם אם ההורים מדברים בבית על זה הרוב לא מבינים חניכים לא ישבו מול הטלויזיה וידעו אם זו מפלגה לאן זה קשור וכל זה בודדים בודדים ולא נראה לי שמבודדים אפשר להסיק את המסקנה הזאת על מפלגת קדימה.

חחח....

האמתי שזה די מצחיק אותי.. כי משו כמו עד כיתה ז' אפילו ח' (כמה שזה עצוב) הילדים לא ממש מבינים גם אם הם חושבים שכן ומכיתה ט' ומעלה זה כבר בוגרים, מדריכים פעילים וכו' שאני די מאוד מאוד בטוחה שרובם לא יבחר בקדימה.. ואם הוא הלך ושאל ילדים בכיתה ו' באיזו מפלגה הם בוחרים... אמממ עצוב הייתי אומרת ... לא

אההמ...

בטח הילדים חושבים שיש איזה משחקי וידאו או מתנפחים במושב קדימה. אם ככה, כל הגרוזינים תומכים בקניון הזהב, ואני מצביע בית חלומותי.

MS6

New member
זה אומר שאתה מכחיש את הסקופ שיש

בידי? ציפור קטנה לחשה לי שראש הממשלה הציע לחזי שריון במקום ריאלי ברשימת קדימה (משהו בסביבות ה23-24) תחת משבצת שמות תנ"כיים באות י' (חזי זה קיצור ליחזקאל למי שלא יודע)..

Oded Hashoded

New member
באיזה סרט חי השמולאן הזה...

הבן אדם הזה התמשנאל והוא רוצה שגם אנחנו אבל אנחנו צריכים להראות שאנחנו ממש אבל ממש לא התמשנאלנו אני בטווח שכל החניכים אצלנו הם ליכוד וימינה ועם לא נעשה אותם ככה.... אני ידבר עם המדריכים שאני חלק מהם שהשבוע נעשה פעולה בנושא הבחירות ונעשה שכולם יבחרו באמת במפלגה שדוגלת ברצונינו!!!

אני לא מכחיש ולא מאשר.

משה, האם נכונה השמועה שהציעו לך בחד"ש להחליף את תמר גוז'נסקי על תקן ייצוג לאנשים עם שיער מוזר?

יש מישו שיכול לקשר אותי??

מי זה הזאב בימוי הזה? ואיפו הוא אמר את זה? ומה זה מפריע לכם? כול אחד שיגיד מה שהוא רוצה.. כאילו זה פוגע בתנוהע איכשהוא? או בצד הימיני של התנועה?

Eliavzz

New member
...

זאב בוים זה ח"כ של קדימה, איפה הוא אמר אני לא יודע אבל משה לא יגיד סתם, ומה זה מפריע? שאלה טובה. איפה הוא עשה את הסקר?, זה סתם עוד סקר שלא היה וסתם נאמר. וכן זה פוגע בתנועה, מתנועת בית"ר יצאו רוב חברי הכנסת הליכודניקים (וכן יש גם כמה שכיום בקדימה בשביל איזה תיק שהובטח), מנחם בגין ז"ל שהיה אחד האנשים שהאמינו, הלכו ייסמו את דרכו של ז'בוטינסקי הקים את הליכוד. תנועת בית"ר ידוע כתנועת הבית של הליכודניקים,ז"א ממנה יצאו כל או רוב הליכודניקים, ואת זה אי אפשר לשנות. תנועת בית"ר תומכת ודוגלת ברעיון א"י השלמה ולהבדיל ממנה חברי תנועת קדימה ובראשה הדיקטטור אריאל שרון שביצע את תוכנית ההתנתקות החד צדדית שנוגדת את רעיונותיה של תנועת בית"ר (א"י השלמה) אז איך אפשר לטעון טענה שזכזו? ו

MS6

New member
אגב עוד נקודה לגבי זאב בוים..

מדובר בבית"רי מאוד ותיק, בן להורים בית"רים...

רק בזה זה מזיז לתנועה?

כאילו זה ישנה איכשהוא את העתיד שלה? נגיד אני.. כמו שרוב הפורום יודע.. אני לא ימנית.. כאילו אני לא מאמינה שארץ ישראל תהיה שלמה... (ולא נתחיל להיתווכח על זה עכשיו...) אני דואגת יותר לתנועה... זה איכשהוא יפגע בנו? ומשה מאיפו הוצאת את זה? כאילו מהאינטרנט? עיתון? חדשות? משו???

Eliavzz

New member
"רק בזה זה מזיז לתנועה?" ??

כאילו זה לא מספיק? טוב עמית עזבי.. את לא חלק מהאידיאולוגיבה של בית"ר אז לך זה לא צריך להזיז. אבל לנו, המאמנים בדרכו של ראש בית"ר זאב ז'בוטינסקי זה כן מזיז. אנחנו לא רוצים שישמיצו אותנו שאנחנו תומכים בתנועת שנוגדת את כל עקרונותינו, ועשתה בעבר ואמרה שתעשה בעתיד עוד כמה התנתקויות משטחי א"י. וד"א אם את נפגעת מהחלק הראשון איך שהו אז אני נורא מצטער פשוט אני מביא עובדות, ואת גם אמרת את זה שאת לא חלק מהאידיאולוגיה של בית"ר.

למעלה