זאב אלקין???

../images/Emo41.gif אולי תציג לנו מפה של 'גבולות

הקבע' של קדימה ? אם יש - אז המצע ברור. אם אין - אז הוא עמום.

ATAF151

New member
לא ניתן להצגה

אם תוצג מפת הקבע, זה אומר שמגלים לערבים מראש על מה מוותרים, ואז הערבים רק ידרשו עוד. מספיק ואפילו יותר מידי לדעת שקדימה תחזיר הכל פרט לגושי התיישבויות.

תירוצים, תירוצים. אף אחד לא קונה

את זה

זה מה שיפה בקדימה

שי חרמש לא היסס לנטוש את תפקיד גזבר הסוכנות, ו-40 שנות חברות בעבודה, כשקרא לו שרון להצטרף ל"קדימה". מספר 30 ברשימה לכנסת מבטיח לייצג את ההתיישבות העובדת. את מפלגת העבודה הוא מאשים בבגידה בקיבוצים ובמושבים שי חרמש, מספר 30 ברשימת קדימה, נזכר בשיחתו האחרונה עם ראש הממשלה אריאל שרון, שהביאה להכללתו ברשימה. השיחה התקיימה בלשכתו של שרון ב-28 בדצמבר 2005, שבוע לפני אשפוזו השני בבית החולים הדסה. חרמש, גזבר הסוכנות היהודית וחבר קיבוץ כפר עזה, היה לדבריו האחרון מבין אלה ששרון גייסם לרשימה באופן אישי. עוד לפני שהוא מגיע לשיחה האחרונה הוא מספר איך נקשרו יחסי ידידות הדוקים בין משפחת שרון למשפחתו בשלהי 1987, כשנבחר לראש המועצה האזורית שער הנגב; איך התקשר שרון ערב-ערב, בעיצומה של מערכת הבחירות ב-2001, לחדר טיפול נמרץ כדי לדרוש בשלום בנו של חרמש, שעבר ניתוח להסרת גידול במוח בעת שירותו הצבאי; איך טיפל חרמש בסידורי ההלוויה של לילי שרון בחוות שקמים. ואז באה ההצעה משרון. "אריק קרא לי אליו ואמר: 'אני רוצה אותך אצלי בקדימה'. אמרתי: 'אתה יודע מה? ביוזמתי לא הייתי בא; קראת - באתי. תגיד לי מה אתה רוצה ממני. אני חייל שלך. אין לי תנאים'. הוא אמר: 'אני לוקח אותך אתי לכנסת, ואני רוצה שפעם אחת סוף סוף תביא לי את ההתיישבות, ובמיוחד את הקיבוצים, שאני כל כך דואג להם, שפעם אחת יהיו אתי'. אמרתי לו: 'אריק, קיבלת'".

למעלה