ז´וטא כשיר

ז´וטא כשיר

אבל לא יפתח נגד מכבי ת"א ככה שמעתי עכשיו בחדשות הספורט בערוץ 5+ מה דעתכם
צעד חכם או טיפשי של שום להשאיר אותו על הספסל כשהוא כשיר

the predator

New member
לדעתי

זהו צעד חכם. ז´וטא שחקן ענק, אבל עד שההרכב התגבש ונתנו סוף סוף משחק די טוב (נגד ראשון לציון), להכניס את ז´וטא יביא לעוד זעזועים, עוד בעיות והתמרמרויות של שחקנים שיצאו מההרכב. כמו כן, אי אפשר לצפות שז´וטא יחזור ויתן את היכולת הרגילה שלו אחרי חודשיים בלי משחק...

o a k y

New member
לדעתי צריך להכניס אותו במחצית השניה

או משהו כזה.....

רמי ורד

New member
אסור לסכן את זוטא בשום מצב

לא משנה מה תהייה התוצאה מחר ובאיזה מצב נהייה אסור לסכן את זוטא בשום מקרה וצריך לתת לו להחלים עד אחרי הפגרה

אילן 29

New member
הממממ...

אני חושב שבכל זאת היינו צריכים לפתוח עם ז´וטא. אם הוא כשיר הוא יכול לשחק , נכון שאי אפשר לדעת איך הוא ישחק לאחר חודשיים שאינו שיחק אבל ז´וטא הוא שחקן חשוב מאוד וגם אם נשתף אותו אחרי הפגרה זהו סיכון הוא יכול להיפצע חס וחלילה בכל משחק. ואם משתפים את חרזי זהו גם סיכון...אז מה?? ודרך אגב אין לנו הרכב מסודר מאז פציעתו של ז´וטא והתמרמרויות שיהיו בקבוצות אחרות ..לא אצלנו. גם ז´אנו עם כל הכבוד ובטח שאלמושנינו לא טובים כמו חצי ז´וטא ביום חלש !!!

the predator

New member
שוב,

אין ספק שז´וטא עדיף אבל לדעתי אם ניתן לו לנוח עוד קצת נוכל להפיק ממנו את המקסימום. אני לא אומר שההרכב מסודר, אלא שהוא מתחיל להסתדר ולראיה: פעולות התקפיות חכמות יותר (נגד כפ"ס ניצחנו מטעויות בהגנה שלהם ולא מיכולת טכנית מי יודע מה), והגנה טובה (סיימנו משחק אחד בלי לספוג שער
). אני חושב שעוד זעזוע בהרכב גם לא יתן לנו את ז´וטא בכושר האמיתי וגם נהרוס לאלמושנינו את הבטחון...

אפר0ק0ית

New member
לדעתי...!

ז´וטא יכול לפתוח בהרכב לבצע ולהפיק את מירב יכולתו וברגע שהוא ירגיש שהוא לא עומד בקצב ולא יכול לתפקד כשורה במגרש {אם זה בכלל יקרה}, יוכלו להחליף אותו... בכל מקרה אני חושבת שהוא יותר חשוב מאלמושנינו בהרכב, כי הוא מבצע תפקיד חשוב ואין עוד שחקן בחיפה שמבצע אותו טוב כמוהו...

למעלה