ו
O OoנויoO New member 15/3/06 #2 יאווווווווו אתה רוצה מכות!?עוף לה מ המשתמש יאוו איזה ילד זבל סעמק לך מפה כבר מה אתה רוצה מה היא עשתה לך?!? איזה דפוקקק לך לעזעזל יאוכל בתחת עוף מהמשתמש שלה כבר ימניאקקקקקק
יאווווווווו אתה רוצה מכות!?עוף לה מ המשתמש יאוו איזה ילד זבל סעמק לך מפה כבר מה אתה רוצה מה היא עשתה לך?!? איזה דפוקקק לך לעזעזל יאוכל בתחת עוף מהמשתמש שלה כבר ימניאקקקקקק
ה הדר סנדלר חמי2 New member 15/3/06 #3 הצצצצצילוווווו פורץץץץץ דייי בנותת הפורץץץץץ הזה חירפןןןןן ליי ת'שכללל אוחחחחח א=נ=י ש=ו=נ=א=ת א=ו=ת=ך מ=נ=י=א=ק.!!!
הצצצצצילוווווו פורץץץץץ דייי בנותת הפורץץץץץ הזה חירפןןןןן ליי ת'שכללל אוחחחחח א=נ=י ש=ו=נ=א=ת א=ו=ת=ך מ=נ=י=א=ק.!!!
ה הדר סנדלר חמי2 New member 15/3/06 #6 אוףףף נוייייייי בחיים לא שנאתיי בנאדםם כמוו שאני שונאתת אותוווווווווווו אוףףףףףףףף אוףףףףף אני כוליי בוכההה תראיי מהה הואא עושה לפורוםם וליייי עדדדד שאני ימותת בגללווווווווווווו
אוףףף נוייייייי בחיים לא שנאתיי בנאדםם כמוו שאני שונאתת אותוווווווווווו אוףףףףףףףף אוףףףףף אני כוליי בוכההה תראיי מהה הואא עושה לפורוםם וליייי עדדדד שאני ימותת בגללווווווווווווו
O OoנויoO New member 15/3/06 #7 חס וחלילה אל דברי ככה בחיים!! זה סתם איזה חסר חיים חרא שהחליט לעשות לנו שחור בחיים!!! מניאקקקק
ג גיושש LOVE אושרי New member 15/3/06 #8 ימניאקק תצא לה מהשתמש ינודניק יוו אתה רוצה מכות יחתיכת דפוקקקק תעוףף מפה...