ו' 3 אני חושבת ש.....

רק שיר

New member
תגידי אמן ןןןן המלכה !

שירוש

כל היופי זה לגלות את זה תוך כדי...אם אספר אקלקל לך ולווינס הכל! תשאירי משהו הפתעה.

תעשו כבוד למלכה!

אני הייתי מלכת הכיתה וגם מלכת אסתר בטכס פורים בבית הספר.הייתי הילדה הכי יפה בגן ובכיתה.....

השתגעתם לגמרי, הא??

אני המלכה הבלתי מעורערת ושלא יעלה לכם שוב המיצפה טל לראש... ערימה של גנובים...

Bubble Girl 27

New member
תגידי לי את!

את באמת חושבת שמישהו פה יכול עליך? תני לפשוטי העם להתלהב... כולם יודעים שאת השולטת! מלכתנו הדגולה.... שניה אייקון של לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאקק!

tintong

New member
יוני יולי ..

מלך שמלך ....
יש רק אחד והוא בורא עולם. נכון שאת בעניין צחוקים ....... בכל זאת עזבי משטויות. (כולי פדיחות
) בחיים שלי יש מלכה אחת ...וזאת הבת שלי כפרוני עליה ....נשמה טהורה. מעבר לזה ..... ניחושים ?מיחושים? גישושים....? לא צריך לחשוב הרבה , יש לי פה מלכה אחת חברה אחת, חברה אמיתית לא וירטואלית...שיודעת כמעט הכל עלי. ידידה/חברה/אחות / מקשיבה, מייעצת, תומכת, אוהבת, מלכה עם
גדול . ת ו ד ה לך על כך ..............ששששששששש ולך יוני יולי......ידידה/חברה טובה , באמת מאחל לסגור שוב את מעגל האהבה ...ולהחזיר את ה
לחיים.(S&M)

טינגו

מלך/מלכה, נסיך/נסיכה הכל צחוקים בהשראת חג פורים וכיתה טיפולית ו'3. בכל זאת כייף שיש חברים וכייף להיות כאן....למרות הכל.... בוקר טוב תודה חבר.

ramoni1

New member
טיגי?

באמ'שלך מי זאת המיסתורית "מלכתך"? ויוני יולי ... אני קורא אותך לסדר, זה לא ו3 כאן זה ו 2 הכיתה עם הכי הרבה כוסיוווווות

למעלה