ו.. שאלון לשבת

ו.. שאלון לשבת ../images/Emo9.gif

שם: מקום מגורים: פירסינג: קעקוע: צבע שיער: עיניים: אחים\אחיות: תוכנית אהובה: דברים שאת שונאת: משפט לחיים: חייה אהובה: בית ספר: מזל: מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: זמר/זמרת מועדף/ת..? סוג מוזיקה מעודף? שיר אהוב? חברות הכי טובות: האם??- את דלוקה על מישהו? את רוצה לגור במקום אחר?: את חושבת להתאבד?: אהבה ממבט ראשון?: את רוצה פירסינג?: האם את מתחרטת על משו שעשית?: אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: מה את עושה כשאת עצובה?: איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: שיעור אהוב: בושם אהוב: יש חבר: האם אי פעם.. עישנת?: התגעגעת למישהו? שיקרת? אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: בכית בסרט: נכשלת במיקצוע: רצית ליהיות המין השני.? בכית על בת?: בכית על בן?.: ביקרת בארץ אחרת?: נרדמת בשיעור?: עשית אמבטית קצף: נשארת ערה כל הלילה: קורנפלקס אהוב: צבע אהוב: חנות\חברה מעודף? מסיבה או סרט? חורף\קיץ?: בית ספר או חופש: טעם גלידה אהוב? סנדל או נעל?: טלויזיה או מחשב?: חוף או הרים?: אמא או אבא?: לישון או לקום?: מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? למה בכית? מי עצבן אותך בפעם האחרונה? מי שיקר לך? עם מי דיברת בטלפון? היה אצלך? ישן אצלך? האחרון שהיית אצלו? האחרון שישנת אצלו? האם אי פעם- היית פעם בירח? רכבת על פיל? רכבת על גמל? האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: הכי כיף להיות איתם: אתה חושב עליהם המון: את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: מה השעה עכשיו: תפוח או בננה: שחור או לבן: סתיו או אביב...: רעש אחרון ששמעת: בשר או חלב: דברים מועדפים:- ממתק אהוב: סרט:

מעיין191

New member
ניראה אם יהיה לי כח לענות על הכל...

שם: מעיין מקום מגורים: נתניה פירסינג: שונאת קעקוע: גם....... צבע שיער: שחור עיניים: חום כהה אחים\אחיות: 3 תוכנית אהובה: כמעט ולא רואה טלויזיה.......... דברים שאת שונאת: אנשים שקרנים וקמצנים !!!!! משפט לחיים: הכל לטובה ! חייה אהובה: סוסים בית ספר: אני חיילתתת מזל: עקרב מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? שירותים... חחחח.... מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מצחצחת שיניים זמר/זמרת מועדף/ת..? עיברי לידר סוג מוזיקה מעודף? הכללללל שיר אהוב? וואו...יש המון......... חברות הכי טובות: אם אני אגיד שמות זה יעזור????? האם??- את דלוקה על מישהו? כן אבל יש לו חברה.....קיבינימאט !! את רוצה לגור במקום אחר?: לא את חושבת להתאבד?: אלוקים ישמור...לא !! אהבה ממבט ראשון?: לא קרה לי......עדיין........ את רוצה פירסינג?: אין מצב בעולם....מראה נורא לא מטופח בעיני האם את מתחרטת על משו שעשית?: על שום דבר אני לא מתחרטת אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: אני זוכרת דברים שאנשים עשו לי בכיתה ז'...אני לא שוכחת עד שמבקשים ממני סליחה. מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: קשה לי לסלוח לאנשים שמדברים מאחורי הגב ושממעיטים מערכם של אנשים. מה את עושה כשאת עצובה?: שומעת מוזיקה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: כניראה היום שהיתגייסתי לצבא..... שיעור אהוב: לא רלוונטי בשבילי אבל תאמינו או לא אהבתי מתמטיקה....הייתה לי מורה מקסימההההה בושם אהוב: 212 יש חבר: לא האם אי פעם.. עישנת?: לא... התגעגעת למישהו? ברור...אני מתגעגעת המון.... שיקרת? שקרים לבנים...אתם יודעים....שמספרים אותם כדי לא לפגוע באנשים אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כל יום....לאמא שלי בכית בסרט: אל תצחקו עלי אבל בכיתי ב"נסיך מצרים" וכן כן מי שלא יודע זה סרט מצוייר אבל כשראיתי את יד אלוקים ולמה שהיא מסוגלת פשוט הצטמררתי והתחלתי לבכות......... נכשלת במיקצוע: בבי"ס? קרה המון מה זאת אומרת?? רצית ליהיות המין השני.? כשאני חייבת להשתין בבסיס ואני רואה את כל הג'יפה מסביב אז אני אומרת "אחח חבל שאני לא גבר" בכית על בת?: לא קרה................ בכית על בן?.: כנ"ל ביקרת בארץ אחרת?: הייתי בלבנון...נחשב חו"ל לא? נרדמת בשיעור?: בקורס בצבא חחחח עשית אמבטית קצף: אין לי זמן לזההההה נשארת ערה כל הלילה: בצבא זה קרה לי.....לא היה לי נוח במיטה הזוו קורנפלקס אהוב: הרגיל הפשוט צבע אהוב: כחול חנות\חברה מעודף? אין מסיבה או סרט? שונאת סרטים....ברור שמסיבה חורף\קיץ?: חורףףףףף בית ספר או חופש: טעם גלידה אהוב? פיסטוק סנדל או נעל?: סנדל טלויזיה או מחשב?: מחשב חוף או הרים?: חוף ברור..... אמא או אבא?: מה זה השאלה הזאת????? לישון או לקום?: לישון

מותר לי

New member
../images/Emo2.gif

ואיפה התשובות שלך, גיברת ניכבדת?
שם: גלי מקום מגורים: איי שם בארץ... פירסינג: אין קעקוע: אין צבע שיער: חום כהה עיניים: חום כהה אחים\אחיות: יש
תוכנית אהובה: אין דברים שאת שונאת: שמחלקים לי "הוראות" שקשורות לחיים האישיים שלי בלי שאבקש (למשל: "מה עם העבודה?" "התפטרתי" "מה? את משוגעת! למה התפטרת!") משפט לחיים: אם אין אני לי- מי לי... חייה אהובה: מייפל
בית ספר: איכס חחחח מזל: אריה
מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מחפשת את המשקפיים מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: שמה את המשקפיים בצד
זמר/זמרת מועדף/ת..? אין סוג מוזיקה מעודף? כבר אין
שיר אהוב? כנ"ל
חברות הכי טובות: יש יש
האם??- את דלוקה על מישהו?
את רוצה לגור במקום אחר?: ברור!
את חושבת להתאבד?: לא.. אהבה ממבט ראשון?: יש את רוצה פירסינג?: לא האם את מתחרטת על משו שעשית?: בחיים לא
אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: משתדלת לסלוח מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: פגיעה נפשית
מה את עושה כשאת עצובה?: הולכת לישון או סתם מסתגרת בעצמי איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: 25/2 שיעור אהוב: אין
בושם אהוב: כמעט הכל (בדגש על "כמעט"
) יש חבר: לא האם אי פעם.. עישנת?: כן התגעגעת למישהו? כן
שיקרת? כן אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן בכית בסרט: לא נכשלת במיקצוע: כן
רצית ליהיות המין השני.? לא
בכית על בת?: לא שזכור לי בכית על בן?.: כן ביקרת בארץ אחרת?: לא, אבל ראיתי אותה מהחלון של האוטובוס
נרדמת בשיעור?: כן
עשית אמבטית קצף: לא נשארת ערה כל הלילה: ברור! קורנפלקס אהוב: הכדורים האלו שהופכים את החלב לשוקו, לא זוכרת מה השם שלהם... צבע אהוב: הכל
חנות\חברה מעודף? אין מסיבה או סרט? סרט חורף\קיץ?: חורף
בית ספר או חופש: לא זה ולא זה
טעם גלידה אהוב? סורבה מנגו סנדל או נעל?: נעל טלויזיה או מחשב?: מחשב חוף או הרים?: חוף
אמא או אבא?: שניהם לישון או לקום?: לקום
מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? תזכירו לי מתי ראיתי סרט פעם אחרונה
כנראה עם המשפחה... מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? האקס שלי... למה בכית?
מי עצבן אותך בפעם האחרונה? הבוסית שהיתה
מי שיקר לך? היא עם מי דיברת בטלפון? עם אמא היה אצלך? אני אצל ההורים
ישן אצלך? מייפל
האחרון שהיית אצלו? חברה שלי
("אשה וטקילה", למתעניינים
) האחרון שישנת אצלו? ההורים שלי
האם אי פעם- היית פעם בירח? לא
רכבת על פיל? לא
רכבת על גמל? כן
האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: אמא, ומי שהתקשר אלי היום בבוקר... הכי כיף להיות איתם: אמא
ועוד כמה אנשים ש... הם יודעים שכיף להיות איתם
אתה חושב עליהם המון:
את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: נו, זה שהתקשר אלי היום
(וגם האלו שכיף להיות איתם
) מה השעה עכשיו: 14:24 תפוח או בננה: בננה שחור או לבן: צבעוני סתיו או אביב...: אף אחד מהם רעש אחרון ששמעת: הכלבות שנובחות
בשר או חלב: חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב: שוקולד
סרט: מבצע סבתא

כמה שאלונים... לא נותנים להשתעמם../images/Emo3.gif

שם: אפרת. מקום מגורים: ירושלים. פירסינג: יש שניים, אחד טראגוס והשני לא מגלה איפה
, יש גם נזם אבל אני שמה אחת ל... קעקוע: יש, ברגל שמאל. (שיגיע כבר הקיץ
שאני אוכל להתגאות בו
) צבע שיער: חום כהה. עיניים: חום דבש. אחים\אחיות: 2. תוכנית אהובה: "נולד לרקוד" דברים שאת שונאת: שקרנים, מתייפיפי נפש, קמצנות, אנשים רעים. משפט לחיים: " אל תספר לה' כמה הצרות שלך גדולות, ספר לצרות שלך כמה גדול ה' " חייה אהובה: כלבים
(עדיף גורים
) בית ספר: מה איתו? מתגעגעת בטירוףףףף לתיכון, אוי הימים הטובים... מזל: עקרב. מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? -מסתכלת במראה לראות כמה אני נפוחה מהשינה ואחרי שמצחצחת שיניים מתסכלת שוב לראות כמה אני כבר לא
מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מכבה את המחשב
ואת האור. זמר/זמרת מועדף/ת..? -וואוווו יש המון... יש זמר עברי שאני מאוד אוהבת בשם "עמית צח" בלועזי אני מאוד אוהבת את "סלין דיון". סוג מוזיקה מעודף? -עברי (רק לא מזרחי). שיר אהוב? -"CRAZY-SEAL" חברות הכי טובות: הילה, בת אל וחן. האם??- את דלוקה על מישהו? -כן, על הבת זוג שלי
את רוצה לגור במקום אחר?: כןןןן, ת"א
את חושבת להתאבד?: -לא ממש, אבל בעבר היו לי נטיות, מודה. אהבה ממבט ראשון?: -כן, זה קרה לי עם בת זוגתי. את רוצה פירסינג?: -כבר יש לי, אבל אני רוצה עוד, בגבה אולי ובלשון. האם את מתחרטת על משו שעשית?: -כן, יש לי חרטה על כמה דברים, אבל אני מבליגה לעצמי וממשיכה הלאה, מאמינה שהכל לטובה בסופו של דבר. אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: אני בת מזל עקרב, אז יש לי נטיה לשמור טינה, אבל משתדלת שלא. מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: -שקר/בגידה. מה את עושה כשאת עצובה?: -כותבת. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: -לא זוכרת ממש, תודה לאל מזמן לא היה כזה, בעצם היה לפני כמה ימים, כאבי תופת באיזשהו איבר בגוף, "ביליתי" את כל הלילה בבית חולים, אבל אני לא בטוחה שזה היה היום הכי גרוע בחיים שלי. שיעור אהוב: -היו היה... מתמטיקה. בושם אהוב: "אמור-אמור"
חורשת עליו... יש חבר: חברה
האם אי פעם.. עישנת?: בדיוק הרגע כיביתי את הסיגריה. התגעגעת למישהו? -כן, לסבא שלי ז"ל אני מתגעגעת בטירופים, וגם לבת זוגתי. שיקרת? -לא בדיוק שיקרתי, העלמתי מידע מבת זוגתי וזה סוג של שקר, היו לי ממש ייסורי מצפון על זה לאחר שזה התגלה. אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: -בדיוק ביום שישי האחרון
(עיין ערך רשומה אחרונה שלי בבלוג
) בכית בסרט: -כן,סלומוניקו" -סרט ישראלי שבכל פעם מחדש עושה לי לבכות. נכשלת במיקצוע: -היסטוריה ותנ"ך, צריכה ביום מן הימים להשלים בגרויות במקצועות האלה
, לא סובלת את זה. רצית ליהיות המין השני.? -קרה לי בעקבות תסכול עם הבת זוג כשלא הייתה שלמה עם מערכת היחסים ה"מבהילה" שלנו. בכית על בת?: -כן, על בת זוגתי. בכית על בן?.: -כן, מזמן, על האקס. ביקרת בארץ אחרת?: -בטח, תורכיה-פעמיים, ארה"ב-מלא פעמים... נרדמת בשיעור?: -כן, בתנ"ך והיסטוריה
לכן אין לי ממש בגרות בהם. עשית אמבטית קצף: -לפני חודש בערך, עם בת זוגתי בצימר מדהים, היה מדהים
נשארת ערה כל הלילה: -אתמול.
קורנפלקס אהוב: -"רייזין בראן עם צימוקים" (אני חיה עליו, ארוחת הבוקר שלי) צבע אהוב: -כחול/אדום. חנות\חברה מעודף? -"בראשית"- אוהבת כל מה שיש שם. מסיבה או סרט? -מסיבה. חורף\קיץ?: -חורף. בית ספר או חופש: אם מדובר בתיכון בו למדתי אז אני בוחרת בו, אם מדובר בכל השאר אז חופש
טעם גלידה אהוב? -וניל עוגיות
סנדל או נעל?: -נעל. טלויזיה או מחשב?: -מחשב. חוף או הרים?: -חוף. אמא או אבא?: -שניהם
לישון או לקום?: -תלוי למה אני קמה, אני לא הכי אוהבת לישון, אבל מדי פעם זה נחמד עד כדי שאני לא רוצה לקום ממנה. מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? -בת זוגתי. מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? -לפני 3 ימים . למה בכית? -בבית חולים כשהתקפלתי מכאבים ולא עלו ממה זה נובע. מי עצבן אותך בפעם האחרונה? -הבת זוג שלי, אתמול. מי שיקר לך? - איזו אחת שחושבת שהיא "חברה טובה", לא בדיוק שיקרה לי, אבל השקר היה קשור אליי. עם מי דיברת בטלפון? -אבא. היה אצלך? -חברה שלי חן. ישן אצלך? -חברה שלי חן. האחרון שהיית אצלו? -מיה, חברה מאוד טובה שלי. האחרון שישנת אצלו? -מיה. האם אי פעם- היית פעם בירח? -ברור... מה השאלה הפאקינג סתומה הזאת?
רכבת על פיל? -לא. רכבת על גמל? -לא זכור לי. האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: -הילה, מיה ובת אל. הכי כיף להיות איתם: -הילה, מיה, בת אל וחן. אתה חושב עליהם המון: -הילה ומיה. את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: -הילה ומיה. מה השעה עכשיו: 14:45 תפוח או בננה: -בננה. שחור או לבן: -לבן. סתיו או אביב...: -אביב. רעש אחרון ששמעת: -אמא שלי דופקת את המגב בדלת
בשר או חלב: -חלב. דברים מועדפים:- ממתק אהוב: -קרמבו
סרט: -"היומן" יאאאאאאאאאאאאאאאאא, פעם ראשונה שזרם לי...
אחלה שאלון

אני ../images/Emo9.gif

שם: נועה
מקום מגורים: חדרה עיר התופת
פירסינג: נופ [למרות שבעבר רציתי מאד]
קעקוע: של מיצי
צבע שיער: שחור!!
עיניים: שחור!
אחים\אחיות: שתי אחיות קטנות שלא מפסיקות לריב
תוכנית אהובה: Prison Break
דברים שאת שונאת: שמשקרים לי, שאנשים מתאכזרים לבע"ח.
משפט לחיים: למעשה, אם אדם יחיד מתאכזר לבעל חיים אנו מחשיבים זאת לאכזריות, אולם כאשר בני אדם רבים מתאכזרים לבעלי חיים, במיוחד בשם המסחר, הרי שאכזריות זו מתקבלת בסלחנות, ואם סכומי כסף גדולים מעורבים בה, יגוננו עליה עד הסוף המר אף אנשים אשר בתחומים אחרים הנם אינטליגנטיים למדי/רות' האריסון [אחד המשפטים החזקים
]
חייה אהובה: חתול...
בית ספר: לצערי נגמר מזמן
היה לי ממש כייף בתיכון.
מזל: גדי, אבל לא מאמינה במזלות.
מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מסתכלת על השעה ומתעצבנת שצריכה לקום..
מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מכוונת את השעון מעורר
זמר/זמרת מועדף/ת..? יש הרבה..
סוג מוזיקה מעודף? רוק, אלטרנטיבי..
שיר אהוב? נכון לכרגע: Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey ho)
חברות הכי טובות: בובי
ובלעבלע וציקמוק.
האם??-
את דלוקה על מישהו? יאפ
את רוצה לגור במקום אחר?: כן ולא. שאלה קשה
את חושבת להתאבד?: חשבתי. כרגע ממש לא.
אהבה ממבט ראשון?: לא דעת..
את רוצה פירסינג?: יאפ, אבל לא אעשה.. אני מתכננת לעשות נזם עוד מעט.
האם את מתחרטת על משו שעשית?: הרבה דברים שעשיתי התחרטתי עליהם [
]
אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: תלוי מה הוא עשה.. בדר"כ אני סולחת מהר.. אבל לפעמים אני יותר קשה מהשטן.
מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: על שקר..
מה את עושה כשאת עצובה?: בוכה, מנגנת בגיטרה..
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: היו לי מלא ימים גרועים... הראשון שעולה לי בראש: 4.4.01 היום בו יקי ז"ל נהרג
שיעור אהוב: מתמטיקה
בושם אהוב: היפנוטיק או וויטמסק..
יש חבר: יאפ
האם אי פעם..
עישנת?: יאפ
התגעגעת למישהו? כל יום אני מתגעגעת לאנשים שנטשו..
שיקרת?
בטח..
אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כשאני אומרת למישהו שאני אוהבת אותו אני תמיד מתכוונת.
בכית בסרט: יאפ
נכשלת במקצוע: באנגלית, באזרחות אבל אין לי שום נכשל בתעודת בגרות
רצית ליהיות המין השני.? לא.
בכית על בת?: יאפ
בכית על בן?.: יאפ
ביקרת בארץ אחרת?: אכן
נרדמת בשיעור?: כמעט תמיד
עשית אמבטית קצף: יאפ.
נשארת ערה כל הלילה: לפני חודש בערך :)
קורנפלקס אהוב: אני ממש אוהבת דגנים, קורנפלס רגיל, שוגי, כריות, קינמונים..
צבע אהוב: כחול, לבן ושחור בכל הגוונים.. וורוד
חנות\חברה מעודף? מה מותג של בגדים? רנואר, בוניטה..
מסיבה או סרט? תלוי עם מי.
חורף\קיץ?: קיץ
או חורף כשמתכרבלים עם האדם הנכון.
בית ספר או חופש: תיכון!
טעם גלידה אהוב? שוקו או שמנת עם פיצפוצים.
סנדל או נעל?: שניהם.
טלויזיה או מחשב?: מחשב
חוף או הרים?: שניהם
אמא או אבא?: אמא
לישון או לקום?: לישון
מי\עם מי בפעם האחרונה-
עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? עם צור.
מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? בלעבלע
למה בכית? כי עברתי לצוות הלפדסק..
מי עצבן אותך בפעם האחרונה? ציקמוק
מי שיקר לך? הבחור!!!! אמר שסיים לאכול ולא סיים [חצוף! פויע לך
]
עם מי דיברת בטלפון? עם הבחור..
היה אצלך? חברים וחברות..
ישן אצלך? אני חושפת שבובי או בלעבלע..
האחרון שהיית אצלו? חוץ מצבא? הבחור
האחרון שישנת אצלו? הבחור.
האם אי פעם-
היית פעם בירח? הלוואי..
רכבת על פיל? נופ.
רכבת על גמל? לצערי הרב כן
האנשים ש.. -
הכי כיף לדבר איתם: ציקמוקי,בלעבלע מור

תפוזונות ../images/Emo46.gif קטע לי את השאלון!

האנשים ש.. -
הכי כיף לדבר איתם: ציקמוקי,בלעבלע מור ועמר מהבסיס. בובי ורון מהחברים, ומכאן לירן, גלי ויעל. ובכלל עם הבחור
הכי כיף להיות איתם: הבחור והחברים הקרובים.
אתה חושב עליהם המון: יאפי
את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: עם הרבה אנשים.
מה השעה עכשיו: 15:48
תפוח או בננה: שניהם, ביחד או לחוד
שחור או לבן: שחור
סתיו או אביב...: אביב, זה קרוב יותר לקיץ
רעש אחרון ששמעת: של אוטובוס..
בשר או חלב: פרווה!!! טבעונות שליטא!!
דברים מועדפים:-
ממתק אהוב: שוקולד ונס קפע
סרט: אני לא חובבת גדולה של סרטים..
הודגש באמצעות נועהמטיק

נרקי

New member