ו-כ-ו-ל-ם ב-י-ח-ד...

sarah

New member
ו-כ-ו-ל-ם ב-י-ח-ד...

טוב... פשוט חייבים להודות-יש דימיון.. ודי להכויח לכם-הוספתי תמונה...ועמודים.. בבקשה-קראו בספר השני-עמוד 132-בערך מהאצמע...על ניק כמעט בלי ראש... ובמקום איך שאתם מתארים אותו לעצמכם-תארו את ג`וני ד-בתמונה שצירפתי....לא דומה?????? ועוד משהוא-נכון שהוא בול מתאים לשחק חוץ מאת ניק כמעט בלי ראש את-וולדמורט,סרייס בלק...ובעיקר את טום רידל. ואני בטוחה שתסכימו איתי-או שלא :-(

Hermione G

New member
ליהוק

הוא באמת מתאים לשחק את ניק או את טום אבל את סיריוס אני מדמיינת שונה לחלוטין.... נראה לי שהוא יתאים לשחק גם את סדריק...

sarah

New member
הסבר...

לא שאני אומרת שאני אומרת לך סרייס בלק ומה שעולה לך בראש זה ג`וני דפ... אבל תודי שמנסים לתאר לעצמך את טום רידל או את סרייס בלק 0ג`יוני עם שיער ארוך כמובן) זה מתאיפ יפה מאוד לתיאור... חבל שהוא באמת לא ישחק כנראה בשסרטים אוליי רק את וולמדורט שחקן טוב...אי לי מילים :) צחוקים עם הוא יהיה וולדמורט

יפעת28

New member
אל תשכחו שג`וני דפ נמצא עמוק בתוך

שנות השלושים לחייו! זה יהיה קצת מגוחך אם הוא ישחק את טום רידל בתור נער בשנות העשרה... אז טום רידל ירד מהפרק. שחקן מצויין אחר שיכול להיכנס לכל דמות הוא גארי אולדמן. הוא בדרך כלל משחק את הרשע (ב``אלמנט החמישי``, ב``אייר פורס 1`` ועוד) אבל גם יכול לשחק את הטוב (``אות השני`` עם דמי מור) אבל הכי נראה לי שעדיפים שחקנים לא מוכרים, שיהיו דומים עד כמה שניתן למקור, וגם יינתן להם צ`אנס להצליח :).

sarah

New member
טוב...

אבל מה עם הסרט המספררים של אדוארד הוא משחק שם משיהאו שנראה בן 16 או משהוא... לא יודעת-את יכולה להביא לי את התמונה של האיש הזה שאת כתבת עליו בהודעה הקודמת-אני לא זוכרת למי את מתכוונות אבל....התפקיד של ניק מתאים לג`וני דפ לא?

js42

New member
שחקנים

``המספריים של אדוארד`` יצא לפני כמה שנים טובות. ניתן להניח שהוא היה אז צעיר יותר... אם כי, לצדו משחקת וינונה ריידר, וגם היא משחקת דמות צעירה מכפי שהיתה היא עצמה. ואיך אפשר לשכוח את ג`ודי גארלנד בתפקיד הילדה דורותי? דוגמה נוספת, מאחד מגדולי שחקני ישראל (לדעתי, לפחות): מוני מושונוב. יש לכם מושג בן כמה הוא?! - הוא משחק באופן משכנע ביותר ילד, נער, מבוגר וקשיש, ואת התפקידים הנשיים המקבילים. (טוב, בתור נערה הוא באמת קצת פאתטי, בעצם) מאפרים טובים ושחקן טוב יתאימו כמעט לכל גיל. אבל --- למה דוקא ג`וני דפ? גם לדעתי עדיפים שחקנים אנונימיים, שעדיין לא מזוהים עם דמויות אחרות.

למעלה